Браво на Дани за езиците.

Почнах ме да се броим на пръсти мамите с по едно детенце
Адашката и тя станала голяма сладурана пу пу. И честито ти возило страшна кола е,да си я караш безавариино и със здраве. често да ти кажа благородно ти завиждам че ще караш такава голяма кола,аз нещо немога да свикна с големите коли, имам чувството че заемам цялото платно
и вече лошото да остане назад.Браво на Гого той вече е един голям мъж като такъв сее държал.
Пожелавам на всички здраве и много щастливи и незабравими мигове!!!
Баща и каза, че много е ревала
На тръгващите на море ще пожелая приятна почивка, но също така много да внимават с летните вируси там, че Яна от вируса с повръщането и диарията, който пипна на морето, стигна до болницата. Уж всичко беше минало, но покрай отказа и да се храни, стомахът и след това отказа да приема дори вода... Вчера и днес беше много отпаднала, постоянно гледаше да легне, освен това отказваше да приема лекарствата и всичко това се получи от пустия му инат. Мъжа ми и той тръгна да се разболява, та ги приеха и двамата. Сега са в една стая и аз съм малко по-спокойна, че Яна не е сама. Ели и тя изкара вируса, като все още има диарични изхождания, но се надявам да се отправи вече. А утре имам рожден ден..... егати и празника ще бъде... дано само по-скоро се оправят болните...

е така...
! Желая ти много здраве и приятно изкарване на празника въпреки неприятностите.
. Нас с Мишо за сега ни подминава, дано и така останат нещата, че в събота тръгваме за морето.