Отговори
# 150
Милия,Тони. Laughing Наистина да се чудиш да се смееш ли или да плачеш. Помислил е,че е останал без подаръци. Simple Smile
Браво на Дани за езиците. Simple Smile

# 151
  • Габрово
Мама на Бобо, на 23.08. смятаме да запрашим към Китен. Малката сестра на мъжа ми е омъжена там. Много ще се радвам да се видим ако ще сте там или в Приморско /че са близо/.

Мамо Веси, тази случка с Тони ме върна в детството. Колко ключове съм изгубила, хем на врата ги носех  Mr. Green. Това ми беше коронния номер. 

# 152
  • София
Mama bube,  честит рожден ден, да си жива и здрава, много радост да ти носят момчетата Grinning

Мамо Веси, щом се е притеснило така момчето, чначи е отговорно. А с разсеяността не знам дали изобщо може да се повлияе това. Моят мъж е пример за това- няма ден, в който да не забрави нещо- днес например забрави да вземе изследванията на Камен, а нарочно беше променил маршрута, за да мине оттам. Ако не си направи списък с покупките, за дължително пропуска част от тях. Веднъж го пратих само за две неща без списък- хляб и топено сирене, хляб купил и зрънчо на Георги Mr. Green

Ето едно клипче с Камбата
 http://video.google.com/videoplay?docid=-7977226244612890484

# 153
Мамо Бубе,Честит Рожден Ден!  bouquet Желая ти щастието,здравето и любовта да са неизменни спътници в живота ти.

# 154
Честит празник, мамо Бубе! Да си здрава, весела, щастлива!!!

=====================
Поздрави от напечен Пловдив! Чара, в неделя на 17-ти сме сватбари, но може за съботата да измислим нещо, ако сте насам  Simple Smile Ще звънна и на К'мон, да видим дали са морски сега или са си тук.

# 155
Мамо Бубе, честито и от мен!
Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце,
щастие и радост желая ти от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до стартини! 
Hug

# 156
  • Габрово
Мамо Бубе, честито   bouquet  bouquet  bouquet! Бъди много здрава и усмихната!

Чара, Камен е голям сладурко. Ех и той порастна!

# 157
  • София
Мишолина, утре сме в Пловдив, ако не ни мине котка път Grinning

Ивап, мерси  Grinning

# 158
Чара,и аз преди малко гледах клипчето.Камен е страшен сладур. И колко е мъничък,толкова бързо ли се забравя всичко,а? Simple Smile

# 159
Здравеите моми4ета .Отдавна не съм сядала да пиша ,но да си призная така ме е грабнал йивота работа,децата ,къщата 4е време за компа не остава.
Tchara голямо преживяване сте имали с баткото.Важното е 4е вси4ко е наред.
Мамо Веси добре дошла отново.Винаги вси4ки тъгуваме когато се приберем от България,но времето лекува.Ако търсиш билети за бг много изгодни има на една българска фирма в New York .....www.3kmtravel.com........Винаги са ми давали с по 200$ по евтини билети от другите....
Цветина страхотна ваканция сте имали,много хубави снимки.
Ние ве4е сме на детска градина от две седмици.Първите дни пла4еше малко,но сега ве4е се примирява и не пла4е.Но за нещастие още първата седмица бяхме с ушна инфекция,4е сега и баткото прихвана вируса и тои разви същото.Но сега ве4е са добре и двамата все още си пият антибиотика.
Да се похваля с друго.Имам си осте един племенник.Сестра ми си има мом4енце роди се на 13 август.С другия племенник имат 16 години разлика,но това да е,дори сте има голям помощник.
Днес само се хваля ама не мога да не кажа .Имам си и нова кола.Ето изпращам снимки да я видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274440&pid=6966803
Ами това е от нас

# 160
  • Габрово
Ваня, честит ти племенник да е жив и здрав. И колата е много хубава.
На добър час на Вики в градината и по-малко болести!

# 161
Привет мацки виждам имаме си чудесна новина че темата се е раздвижила.Браво  и честито на мама Бубе, ще си имаме още едно бебче супеееер Peace Почнах ме да се броим на пръсти мамите с по едно детенце Embarassed
мамо Ваня радвам се че отново пишеш,беше се загубила, а често се бях сещала за вас, баткото виждам е с нова прическа и отново голям чаровник Heart EyesАдашката и тя станала голяма сладурана пу пу. И честито ти возило страшна кола е,да си я караш безавариино и със здраве. често да ти кажа благородно ти завиждам че ще караш такава голяма кола,аз нещо немога да свикна с големите коли, имам чувството че заемам цялото платно Rolling Eyes  обичам по малките.
Чара четох за вашите преживявания с гърмежите и за Гого,Слава Богу че вече всичко е ок Peace и вече лошото да остане назад.Браво на Гого той вече е един голям мъж като такъв сее държал.
Ние се гласим във вторник да сме вече на морето,стига малкия да се оправи че сега сме болни с него.Особенож Вики как ни изплаши направи алергична реакция от капките тобрекс за очи които са, че имаше конюктивит в начален стадии от вируса и като капнахме като се изприщи целия очите му се зачервиха много, от едното му оченце тръгна кръв, че посред нощите в спешното и сега сме с други капки.Вече е по добре ама още мее страх де Tired

# 162
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Ей, този месец много рожденици има  Hug  Пожелавам на всички здраве и много щастливи и незабравими мигове!!!
Честито на мама Боби за страхотната новина. Лека и безпроблемна бременност  Hug
Чара, наистина голям стрес за вас и за Георги. Добре, че Камен е още малък и не разбира. А на манипулациите след срязването Гого се е държал много, много мъжки, браво на него!!!
Яна е от страхливите и днес вероятно е изживяла истинки шок... приеха я в Инфекциозна болница заедно с баща и. При поставянето на абоката са и спукали вената на едната ръка и са я боли и на другата  Sad  Баща и каза, че много е ревала   Cry  На тръгващите на море ще пожелая приятна почивка, но също така много да внимават с летните вируси там, че Яна от вируса с повръщането и диарията, който пипна на морето, стигна до болницата. Уж всичко беше минало, но покрай отказа и да се храни, стомахът и след това отказа да приема дори вода... Вчера и днес беше много отпаднала, постоянно гледаше да легне, освен това отказваше да приема лекарствата и всичко това се получи от пустия му инат. Мъжа ми и той тръгна да се разболява, та ги приеха и двамата. Сега са в една стая и аз съм малко по-спокойна, че Яна не е сама. Ели и тя изкара вируса, като все още има диарични изхождания, но се надявам да се отправи вече. А утре имам рожден ден..... егати и празника ще бъде... дано само по-скоро се оправят болните...
Съжалявам, ако съм ви развалила настроението, ама исках да споделя...

# 163
  • София
Здравейте мили мами и от мен! Преди няколко часа се прибрахме от 3 седмична почивка- на море, на планина и утре...на работа вече!  Laughing
Старшно ме изненадахте и развълнувахте с поздравите Ви по случай рождения ми ден! Благодаря Ви от сърце! Hug
Момчетата останаха още 2 седмици с баба и дядо на вилата на село.Боко много рева като си тръгвахме и ме натъжи , ама после се успокоил и си играел с бате.В петък ще отидем да ги видим. Починах си много добре.Бяхме 10 дни на Ахтопол.Хубаво време, много спокойно и приятно си изкарахме.Децата си намериха приятелчета и играеха много на полянката пред бунгалата. После заминахме и за Родопите и там съвсем мързелувахме и ходехме на минерални басейни сутрин, а после почивка и разходки по полянките..
Ремонта на апатрамента върви с пълна пара, но не толкова бързо колкото на мен ми се иска... Laughing
Вече съм се хванла за главата и искам всикчо да свършва и да се пренасяме.. ooooh!
Ама като зависиш от майстори... #Crazy е така...
Хайде поздрави на всички мами и страхотни почивки на тези които тепърва ще отиват... Laughing
Като имам временце ще разгледам снимките Ви , аз като не мога да си кача моите...

# 164
  • Габрово
Честит рожден ден, Лиана    bouquet  bouquet  bouquet! Желая ти много здраве и приятно изкарване на празника въпреки неприятностите.
Дано всички болни се оправят скоро!
И мъжът ми и всички приятели изкараха тоя ужасен вирус   Sad. Нас с Мишо за сега ни подминава, дано и така останат нещата, че в събота тръгваме за морето.

Общи условия

Активация на акаунт