Най-напред за снимките

Цветина, личи , че страхотно сте си изкарали и като гледам не сте пропуснали атракция

Ваня мама на двама, на приказно място сте били
а дечица толкова са пораснали, толкова са лъчезарни. Моят любимец и с къса коса е изключително чаровен 
alexsander_nikol , очите на дъщеря ти са прекрасни

Ние имахме малко проблеми с Георги. Преди две седмици се поряза на един буркан- носеше го, спъна се, падна върху него и го счупи. Много дълбоко поряза палеца на дясната ръка. Веднага в Пирогов, шиха го. Държа се като абсолютен мъж- и сълза не пророни, нито при порязването, нито при инжекциите и шиенето. Трябваше да му правим превръзки през два дни. След като в неделя от Пирогов ни отказаха да му направят превръзка, защото там се приемали само спешни случаи, го заведохме в ИСУЛ. Там само като го видя хирург и каза, че сухожилието му е срязано и ще трябва операция. Операцията беше днес- с пълна упойка. Беше ми много притеснено. Съжалих, че 14 дни минаха ей така- с бинтована ръка, вчера тъкмо му свалиха конците и днес наново го срязаха и шиха, Сега е с лонгета до лакътя и ще е така 20 дни. Вчера при всички предварителни изследвания, махане на конци и превръзка пак се е държал страхотно, ни една сълза, бил е спокоен, но и всички са се отнасяли много добре към него. Днес след операцията е излезнал бързо от упойка, без проблеми, изчакал си е търпеливо системата, не искал да му махат абоката, казвал, че това било пеперудка на ръката му, не е искал и да си тръгва. Сега са в домашен отпуск с баща му. Не ме питайте какво ми беше днес като не бях в болницата при него. Сега спи, аз го следя да не вдигне температура. Много ми е мъчно, че така се получи и ме е яд, защото аз му дадох да го носи този буркан, да ми помага детето. Казва, че нищо не го боли, дано няма проблем и следващите 20 дни да минават по-бързо.
Лека нощ от нас
, душица. За буркана не се вини, ако съдя по Иси и той все иска да помага на мама, няма как да се предвиди всичко
, като има такива дългоочаквани събития, рисуваме с нея на един лист квадратчетата, и драскаме всяка вечер
! Иси едва го карам да рисува вълни, ако оставя на него само кръгчета и чертички ще прави
Успяваше да удари по някоя топка от време на време, за съжаление не съм хванала баш такъв момент на камера
. 

.
или да се смея