. Направо ви побъркаха тези дни. Дано няма повече!Гого е голям колоездач! И на Мишо скоро махнахме помощните колелета. Още има проблем с тръгването, иначе се справя.
. Направо ви побъркаха тези дни. Дано няма повече!
Да си жива и здрава, много обич, щастие и късмет ти желая!
Чакаме снимките
Успешен старт и с градината на Вики 

! Желая ти здраве и много усмивки!
Много са пораснали; все толкова са сладки и двамата!
(аз имам чувството, че вече и виртуалните ми се лепят
Признавам си, че не давам на Мариана да го докосне; камо ли да и покажа как се ползва програма. Мишка не може да държи още; рядко и пускам по някое филмче...Все си мисля, че е рано, и после ме тресва страхът, че възпитавам дивак, и че в тези времена технологични тя "изостава"
Мисля си, че има време и за това...
А двамата сладури колко са големи вече.
А Никол е вече голяма,красива госпожица. 
Признавам си, че не давам на Мариана да го докосне; камо ли да и покажа как се ползва програма. Мишка не може да държи още; рядко и пускам по някое филмче...Все си мисля, че е рано, и после ме тресва страхът, че възпитавам дивак, и че в тези времена технологични тя "изостава"
Мисля си, че има време и за това...
То не са филми,не е музика,или игри. Но да ти кажа аз толкова не се притеснявам,въпреки че може би има защо.
ако имаш възможност остави си го при теб, много са гадни тия сборни групи. Ран е в почивка от градината, от септември ще ходят и двамата с Нединка
и от време на време ми говори за г-н Нилсен и коня. А вечер като си лягаме ми вика с преправен глас: "Спасявайте се, прибери платната има буря". Това е от нас. Весел ден!
Препоръчани теми