Отговори
# 120
  • Габрово
Чара, голям кошмар сте изживели. Мен най ме побърква, неведението. До последно все не се знае какво става и дали е  опасно. И бавно реагират властите. Ония дни гледах по новините пак репортаж за Чепинци /ако се не лъжа там бяхте/. Този път бяха разсипали някакво вещество по улиците. Хората сами бяха започнали да го отмиват  ooooh!. Направо ви побъркаха тези дни. Дано няма повече!
Гого е голям колоездач! И на Мишо скоро махнахме помощните колелета. Още има проблем с тръгването, иначе се справя.  

# 121
Чара, това е било голям ужас, съчувствам ви. А това, че никой нищо не знаеше, си е направо трагедия, аз цяла сутрин бях пред телевизора и ме обвземаше ужас като си представям такова нещо. Но ние такава цялата държава, всичко е неуредица голяма. Иначе ние сме добре, вчера ходихме на преглед и са "големи" 2.4 см. Но всичко си е оформено, главички, крачета, ръчички и как тупкаха сърчицата, всичко съм забравила, но ще си го припомня. Иначе на Ели още не сме казали, само я подпитваме дали иска да става кака  Laughing и то горкото се чуди дали иска или не иска.
Браво на Гого - велосипедиста, и аз трябва да пробвам да й махна помощните колела, да видим какво ще стане.

# 122
Здравейте момичета!
Честито на mama bobi,желая леко бременеене.
Чара като четох ми се изправи косата,дано с времето Гого забрави за това.Аз като слушах информацията която даваха се страхувах,а Вие в центъра на събитията.Кошмарът е бил пълен.Дано никога повече не се случват такива неща.Браво на Гого за смятането.
Цветина снимките са чудесни.
На градина ще тръгваме от 1 септември,а сега сме почивка.Никол вече изобщо не иска да чува за ясла.Иска да ходи при големите деца.
Пожелавам на всички едно прекрасно лято и да си починат добре .  bouquet

# 123
Здравеите мои4ета.Отдавна не съм писала ама време не остава а и бабата си замина и сега вси4ко мен 4ака.
Мамо Боби страхотна новина!!!Леко бременеене и вси4ко наи хубаво!
Т4ара това което си писала направо е кошмарно.4е то торнадото при нас изглежда по добре!напълно ти съ4уствам за преживяното.
А сега аз да се похваля.Пиша ви от Бахамите.Татето ни доведе на по4ивка за една седмица.Тук е страхотно,просто нямам думи.Вси4ко е толкова красиво!Децата са наи щастливи.Толкова много басеини и водни пързалки.Като ка4а снимките ще ги сложа да ги видите.А когато се върнем от по4ивката Вики тръгва на детска градина.Сърцето ми се къса как ще я оставя.Може би защото не е в България и за това така го 4увствам.Тя е щастлива и само за това говори.
Цветина Ран и Неда са големи сладури...да са ти живи и здрави.

# 124
  • София
alexsander_nikol , честит рожден ден Grinning Да си жива и здрава, много  обич, щастие и късмет ти желая!

Ваня-мама на двама, приятно изкарвана на почивката Grinning Чакаме снимките  Grinning Успешен старт и с градината на Вики Grinning

Ще отшуми и това при Гого, но ще мине време...Говори ли за това, разбра ли какво е станало?

За жалост говори почти постоянно. Докато бяхме в Раковски, особено последните дни почти не се сещаше. Откакто сме си дошли няма час в който да не споменава нещо за това. Особено пък и с тези ремонти- нали сменяме дограмата със счупените прозорци, сега пък има и майстори, които оправят стените около сменената дограма. За капак и времето- от три дни гърми тук. При всяка гръмотевица пита дали ще се счупят стъклата. Сигурно вече стотици пъти съм обяснила, че имаме най-здравите стъкла, и че вече няма да се чупят, че гръмотевиците от облаците не са опасни и нищо няма да направят. Взе и да се страхува от тъмното, не иска сам да ходи до тоалетната, да слиза по стълбите покрай мазето, а до преди това изобщо не ставало въпрос за подобно поведение. Яд ме е, че така се случват нещата, наистина се надявам с времето да отшуми, но като го знам как помни като слон, сигурно месеци трябва да минат.

Иначе оттук може да свалите новата версия на една програмка за рисуване-много любима на Георги Grinning

http://www.tuxpaint.org/download/windows/

# 125
  • Габрово
Честит Рожден ден и от мен alexander_nikol    bouquet  bouquet  bouquet! Желая ти здраве и много усмивки!

Ваня-мама на двама, как ти завиждам за Бахамите, особено като гледам пороя който вали навън!

Мъжът ми ни обеща море в края на август пък да видим. Аз като тръгна да си правя планове все нещо се обърква.

А, пък Мишо лепна някакъв вирус и от понеделник не е на градина. Вдигаше до 39,7 Т, слава богу не продължи дълго. Сега са му избили афти по гърлото и не иска много много да яде, но е жизнен и игрив.
Бабите веднага ме обвиниха, че е получил топлинен удар, понеже бяхме на село и прекара доста време на слънце в надувния басеин. Слава богу, че обвиненията са снети  Mr. Green. Не, че вирус е по-добре...   

# 126
Мили момичета много Ви благодаря за поздравите и пожеланията.
ivap  съжалявам за Мишо ,че е болничък ,мажете ли с нещо афтите ,че то е много неприятно за детенце.
tchara дано Гого по скоро збрави за всичко това.
Като гледам лошото време и аз благородно завиждам на Ваня мама на двама.
Ще очакваме снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266799
една виртуална торта от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266031
това са няколко снимки на Никол
Приятна вечер на всички и дано вече спре да вали

# 127
Здравеите моми4ета.Успях да ка4а доста снимки и ето ви 4аст от тях ако ви е интересно да гледате
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266967

# 128
Не знам дали съм споменавала, че обичам да гледам снимки  Simple Smile

Ваня - пак ми се приходи на море  Crazy Много са пораснали; все толкова са сладки и двамата!

Никол има разкошни очи; каква красавица! Благодарим за тортичката  bowuu (аз имам чувството, че вече и виртуалните ми се лепят  Mr. Green); да си здрава и щастлива! Ти ли я прави???

Чара, ще мине...Мисля си даже, че по-добре че говори и пита; май е по-лошо да го изживява скрито-покрито...

Не знам за компютрите и игрите Blush Признавам си, че не давам на Мариана да го докосне; камо ли да и покажа как се ползва програма. Мишка не може да държи още; рядко и пускам по някое филмче...Все си мисля, че е рано, и после ме тресва страхът, че възпитавам дивак, и че в тези времена технологични тя "изостава"  Tired Мисля си, че има време и за това... Rolling Eyes

Мишо оправи ли се?

# 129
Мамо Ваня,разкошно е при вас. Simple Smile А двамата сладури колко са големи вече.
alexsander_nikol,честит рожден ден(на патерици). Да си мнооооого щастлива,обичана и здрава.  bouquet А Никол  е вече голяма,красива госпожица. Laughing
ivap,бързо оправяне на Мишо и от мен. Simple Smile

Не знам за компютрите и игрите Blush Признавам си, че не давам на Мариана да го докосне; камо ли да и покажа как се ползва програма. Мишка не може да държи още; рядко и пускам по някое филмче...Все си мисля, че е рано, и после ме тресва страхът, че възпитавам дивак, и че в тези времена технологични тя "изостава"  Tired Мисля си, че има време и за това... Rolling Eyes
Мишолина,блазе ти. У нас компютъра най-често се ползва от Боби. Laughing А ние с мъжа ми се вмъкваме в почивките му. Simple Smile То не са филми,не е музика,или игри. Но да ти кажа аз толкова не се притеснявам,въпреки че може би има защо. Simple Smile

# 130
 Ваня мама на двама -чудесни снимки ,заредих се с положителна енергия.
Мама на Бобо благодаря за пожеленията.
Мишолина благодаря ,за НИкол . Тортата е подарък от приятелка,която е професионалист.Никол също много не сяда пред конпютъра,но покрай батко си се опитва да е в крак с технологиите.Аз също си мисля ,че е рано ,те толкова бърза свикват с новостите и не си мисля ,че ще "изостанат".А що се отнася до килограмите при мен сигурно само мисълта за нещо вкусно ми се лепват .
Приятен ден!  bouquet

# 131
  • Габрово
Благодаря ви за загрижеността за Мишо. Той вече е добре никаква Т и афтите позаздравяха, но все още не си е възвърнал предишния апетит.

При нас пак е мрачно и дъждовно. Добре, че поне не е горещо.......Е-е-ех, Бахамите.

Ваня, alexander_nikol много чаровни деца имате!

Мишо има умерен интерес към компа. Главно гледа филмчета, слуша детски песнички седнал на стола и зяпнал монитора  Mr. Green или "пише" писмо на вуйчо си в Word.

# 132
Здравейте!

Чара, направо няма думи, но като знам, че и ние в княжево ги чухме тези гърмежи, представям си при вас какво е било, но важното е че не е по- страшното, че всички сте добре. И горката Неда много я е страх от гръмотевиците, така че не се притеснявай, ще отмине страха на Гого. Той много хубаво се е научил да кара колело, чак се засрамих, още не сме купили на нащето момче ... ще се поправим бързо!

Неда е много дива, само иска на вън и на вън, и на вън. Като вали дъжд изпада в истерия. Научила се е като не й угодим нещо и да се тръшка на земята. Скорпионче малко, какво ще я правим като порасне, не знам, много и е серт характера. С Ран си имат нова стая, трябва да сложим само пердето и ще я снимам да я видите, много е приятна. Днес им купих от нашия магазин за нея картина на Мечо пух, а на Ран- със спайдърмен. Много са хубави и големиНямам търпение да се прибера да ги сложа на стената!

Междувременно ние с тати ходихме самички на почивка- на Мармарис, Турция. Много добре си изкарахме, починахме си, но децата много ни липсваха, догодина, когато са по-големи ще си ги вземем с нас.

ива, дано се оправи бързо малкия Пакостин Simple Smile ако имаш възможност остави си го при теб, много са гадни тия сборни групи. Ран е в почивка от градината, от септември ще ходят и двамата с Нединка

Мамо Ваня, страшно са пораснали и двете ти дечица и са истински КРАСАВЦИ!!!!

Ето и снимките, паролата е marmaris

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265718

# 133
Привен на всички! Момичета страхотни снимки! Ние почивката я плануваме за края на август, но сега мисля да отидем само с Ели до Чифлика за една седмица, но само времето да се оправи. А за компа, гледаме само филмчета - в последно време е на вълна Пипи дългото чорапче, можела да ходи "на ръце", и сутрин като излизаме от къщи ходи по стъпалата назад,  Joy  и от време на време ми говори за г-н Нилсен и коня. А вечер като си лягаме ми вика с преправен глас: "Спасявайте се, прибери платната има буря".  Това е от нас. Весел ден!

# 134
Здравейте!
Цветина снимките са чудесни.
Никол много обича да гледа "Коледна песен" по Чарлз Дикенс,обича и за Мечо Пух.Тя харесва филмчета и като се влюби в някое само него иска,но не прекалява.Много обича и детски песнички и си припява и танцува.
ivap радвам се ,че Мишо вече е добре.Той също е много чаровен.
Приятен ден момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт