Отговори
# 135
  • София
Здравейте! Аз отдавна не съм се разписвала.
Най-напред за снимките Grinning
 Цветина, личи , че страхотно сте си изкарали и като гледам не сте пропуснали атракция Grinning

Ваня мама на двама, на приказно място сте били Grinning а дечица толкова са пораснали, толкова са лъчезарни. Моят любимец и с къса коса е изключително чаровен Grinning

alexsander_nikol , очите на дъщеря ти са прекрасни Grinning

Ние имахме малко проблеми с Георги. Преди две седмици се поряза на един буркан- носеше го, спъна се, падна върху него и го счупи. Много дълбоко поряза палеца на дясната ръка. Веднага в Пирогов, шиха го. Държа се като абсолютен мъж- и сълза не пророни, нито при порязването, нито при инжекциите и шиенето. Трябваше да му правим превръзки през два дни. След като в неделя от Пирогов ни отказаха да му направят превръзка, защото там се приемали само спешни случаи, го заведохме в ИСУЛ. Там само като го видя хирург и каза, че сухожилието му е срязано и ще трябва операция. Операцията беше днес- с пълна упойка. Беше ми много притеснено.  Съжалих, че 14 дни минаха ей така- с бинтована ръка, вчера тъкмо му свалиха конците и днес наново го срязаха и шиха, Сега е с лонгета до лакътя и ще е така 20 дни. Вчера при всички предварителни изследвания, махане на конци и превръзка пак се е държал страхотно, ни една сълза, бил е спокоен, но и всички са се отнасяли много добре към него. Днес след операцията е излезнал бързо от упойка, без проблеми, изчакал си е търпеливо системата, не искал да му махат абоката, казвал, че това било пеперудка на ръката му, не е искал и да си тръгва. Сега са в домашен отпуск с баща му. Не ме питайте какво ми беше днес като не бях в болницата при него. Сега спи, аз го следя да не вдигне температура. Много ми е мъчно, че така се получи и ме е яд, защото аз му дадох да го носи този буркан, да ми помага детето. Казва, че нищо не го боли, дано няма проблем и следващите 20 дни да минават по-бързо.

Лека нощ от нас Simple Smile

# 136
Ох, миличкия, герой малък!!! Не мога да си представя даже какво ти е било! Да оздравява бързо! Не се обвинявай...малки мъже са вече  Rolling Eyes Как е издържал, не се е уплашил; браво, невероятно просто! Ще минат бързо тези 20 дни!

Ние сме ваканционни  Simple Smile Нищо ново  Simple Smile Мариана ходи да играе тенис  Mr. Green Имам клипчета, ще гледам да пусна - за съжаление се е метнала на мен, няма да е новата Щефи Граф, но пък много се забавлява  Simple Smile

От вторник сме в Пловдив, някой ако има път, да свирка  Simple Smile

# 137
  • Варна
Леле Чара какво сте преживели... Добре все пак че са установили, че сухожилието е срязано. Направо е изумително колко смело се е държал Гого, браво на момчето, та чак и за пеперудки си мисли  Hug, душица. За буркана не се вини, ако съдя по Иси и той все иска да помага на мама, няма как да се предвиди всичко  Hug. Дано и занапред да е спокоен и бързо да се възстанови!

Снимките на всички са страхотни!

мишолина много ми е интересно как изглежда Мани с тенис ракета Simple Smile. Аз се чудя на какъв спорт да запишем Иси. Мисля да изчакам да видим в градината какво ще предложат.

При нас няма ново, разходки в парка, на морето и игри. Иси, както Гого, иска все да помага с нещо и изглежда горд когато върши нещо "отговорно" Simple Smile. Говори много, "чете" сам книжките си и понякога ме учудва със слонската си памет  Mr. Green, помни неща случили се преди месеци и то еднократно.

# 138
  • Габрово
Цвети, много хубаво място е Мармарис. И снимките хубави.

Чара искрено ви съчувствам. За съжаление колкото повече растат толкова по-трудно става да ги опазваме. Не се обвинявай, всичко ще мине и ще замине. Ама и Георги какъв е смел. Мишо напоследък за всяко падане и дори леко удряне почва да реве с все сила.

Ние ще сме на море от 23.08. Мишо няма търпение /нали ще му е за пръв път/ и всяка сутрин се събужда с въпроса: "Днес ли тръгваме за морето?". Дано не ни мине котка път и да отидем, че иначе ще бъде много разочарован.  
И той е спортна натура. Скъсва се да кара колело и да се фука на всеки срещнат, че вече кара без помощни колелета. Обича да играе и "волейбол" , негов си вариант, без мрежа  Mr. Green.

мишолина, искаме клипчета!!!!

# 139
"Днес ли тръгваме за морето?"

Направи му календар  Simple Smile Откакто с Мариана броихме дните до рождения ден  Crazy, като има такива дългоочаквани събития, рисуваме с нея на един лист квадратчетата, и драскаме всяка вечер  Simple Smile Сега броим дните до "Бъгария" - нарисувала си е самолет за този ден и всяка вечер гледа, "не утре, не после утре, още утре, и тръгваме!"

Да, забравих за колелото, тя още няма такова истинско; след като гледахме клипчето на Гого, сега щом и Мишо може вече без помощни...ще се купува голямо колело!

# 140
  • Варна
...
И той е спортна натура. Скъсва се да кара колело и да се фука на всеки срещнат, че вече кара без помощни колелета. Обича да играе и "волейбол" , негов си вариант, без мрежа  Mr. Green.

мишолина, искаме клипчета!!!!
Голям сладур Simple Smile. На моя младеж баба и дядо са му подготвили колело в Добрич и сега трябва да мислим как ще си го пренесем у дома, нали нямаме кола  Rolling Eyes. Да видим кога и той ще почне да се хвали, че кара без помощни колела  Mr. Green.

Направи му календар  Simple Smile Откакто с Мариана броихме дните до рождения ден  Crazy, като има такива дългоочаквани събития, рисуваме с нея на един лист квадратчетата, и драскаме всяка вечер  Simple Smile Сега броим дните до "Бъгария" - нарисувала си е самолет за този ден и всяка вечер гледа, "не утре, не после утре, още утре, и тръгваме!"

Да, забравих за колелото, тя още няма такова истинско; след като гледахме клипчето на Гого, сега щом и Мишо може вече без помощни...ще се купува голямо колело!
Уау, рисува самолет?! Браво  Peace! Иси едва го карам да рисува вълни, ако оставя на него само кръгчета и чертички ще прави  Crazy. Не знам защо, но рисуването не го влече. Рисува по 5мин. и му било омръзнало, а аз идея нямам как да го предизвикам  Embarassed. Купих всякакви средства за рисуване, без бои, опитах да рисувам с него, да оцветяваме и нъц, пак не му е интересно.

# 141
А, не, ние си знаем, че е самолет - на странно пиле прилича  Mr. Green

Ето я младата тенис звезда  Joy Успяваше да удари по някоя топка от време на време, за съжаление не съм хванала баш такъв момент на камера  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=dhwX7Lh_MNs&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=cy0-WQD3jOI&feature=user

# 142
  • Варна
А, не, ние си знаем, че е самолет - на странно пиле прилича  Mr. Green

Ето я младата тенис звезда  Joy Успяваше да удари по някоя топка от време на време, за съжаление не съм хванала баш такъв момент на камера  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=dhwX7Lh_MNs&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=cy0-WQD3jOI&feature=user
Много сладки малки тенесисти  Hug.
И странното пиле пак е постижение  Peace, аз ако видя такова на листа на Иси ще скачам от радост  Blush.

# 143
Привет мамета!
Най-после дойде ред и аз да се разпиша, но за съжаление вече от Исландия. В БГ, не можах да се вредя на компютъра. Ние си изкарахме една невероятна ваканция, е иммах само 2 седмици отмяна, но си е друго да имаш някого, на който винаги да разчиташ. За първи път тръгнах с такова свито сърце от БГ, че моя мъж не може да ме познае тия дни, все ме избива на рев, но гледам да се въздържам пред децата, че вече разбират и задават въпроси. Баткото и той първите вечери си поплакваше, че не искал да бъде в Исландия. Снощи съм се ровила из нета да проверя как вървят цените на билетите за Коледа, този път ще държа да се приберем. Имах голямо желание да се прибираме в БГ за винаги, чак из работните обяви започнах да се ровя, но всички наши приятели ни разубеждаваха, та сега съм си наумила колкото е възможно по-често да се прибираме, но ще поживеем, ще видим...
Бяхме една седмица на Албена, изкарахме си страхотно, наистина Албена си е 100% курорт за почивка на семейства с малки деца, помислили са за всичко, а и толкова спокойно и зелено местенце е, не като другите курорти. Моя мъж, остана толкова доволен, че другата година ми е обещал 2 седмици, една с деца, и една без деца.
Дани, толкова много се източи, вече е 103см, 17.5кг. Първите дни никой не му разбираше какво говори, защото само на исландски бъбреше, но последните седмици само на български говори и всички го разбираха и му се радваха на произношението. Целият престой го изкарахме с тротинетката на батко си, държеше ме във форма  Joy, като отпрашеше, аз все трябваше да го гоня, че ме беше страх от колите.
mama bobi, честито за хубавата новина, какито представям си, колко ще е горда. Пожелавам ти лека бременост и безпроблемно раждане, а знае ли се вече какъв цвят ще е вързопчето? Wink
Цветина, тайничко ти завидях за романтичната ви почивка, определено е нужно малко усамотяване, те децата няма да избягат. Страхотно местенце сте си избрали за почивка.
Чара, просто като четях постинга ти, не можех да повярвам, страхотен екшън сте приживели. То в такива моменти човек се мобилизира и след като всичко приключи осъзнава какво се е случило и стреса става още по-голям. Дано поне Гого се оттърси от шока.  Hug
Мишолина, вие не бяхте ли вече в БГ или пак ще ходите? Друго си е да живееш в Европата, аз открих евтини полети за Коледа до Лондон, но от Лондон до БГ ми е мъката, вие какви авиокомпании ползвате? Пиши ми ако искаш на лични. Praynig

Ами това е засега от нас ето ви "малко" снимков материал от нашата бг.ваканция.
От Албена и от Добрич.

Целувки!  Hug

# 144
Две ще са вързопчетата на mama bobi  Simple Smile (аз лично много се вълнувам  Simple Smile)

Веси, погледни Easyjet, British Airways, WizzAir, AirBg - всички летят до Варна, може би само Wizz е до Бургас. Ако вземеш достатъчно рано билетите ще ти излязат добри цени; извън сезон се намират много по-евтини.

Отивам да гледам много снимки  Sunglasses

# 145
Две ще са вързопчетата на mama bobi  Simple Smile (аз лично много се вълнувам  Simple Smile)

Сега се върнах назад да попрочета, СТРАХОТНА НОВИНА! Настръхнах чак от вълнение, дано всичко върви по мед и масло! Hug Hug Hug

Мишолина, мерси за инфото сега ще се поровя. Тази вечер се престраших да кажа на таткото какво съм правила на компата  Embarassed, а той така ме обнадежди, и той имал това намерение за Коледа. Какви празници само ще заформим, само да стане.  Praynig

# 146
  • София
Мамо Веси, да ти е живо и здраво голямото ти момче Grinning Честити на Тони рождения ден от нас, да е здрав, весел и да получи желаните подаръци Grinning Снимките от почивката ви са много хубави Grinning

Обича да играе и "волейбол" , негов си вариант, без мрежа  Mr. Green.

А Георги играе "банскибол" Mr. Green

Мишолина, лек пут днес, Марианка е страхотна, как само се забавляват децата, ох, много са сладки Grinning Ако имаме път към Пловдив на 16 и 17 август  задължително ще се обадим Grinning

# 147
  • Габрово
Мамо Веси, да ти е жив и здрав рожденика. Щастливо детство му желаем  baloni.
Много хубаво изглежда в Албена, а Добрич не съм го виждала от дете. А, ти изглеждаш страхотно!

# 148
Мамо Веси,честит ти рожденик.Да ти е жив и здрав Тони.Весел празник му желая.  bouquet newsm59  bigdance2 
Мишолина,Марианка е страхотна спортистка. Laughing Много й се радвах като я гледах.
ivap,къде ще ходите на море,ако не е тайна,че и ние планираме да сме на морето горе-долу по това време.Може да се засечем там.Ако искаш,пиши на лични. Simple Smile

# 149
Благодаря ви милички за пожеланията  Hug. От както сме се върнали в Исландия е мн.добър, дали защото чакаше рождения си ден и разбира се подаръците, ще видим. На 23-ти започва училище, иска и на футбол да ходи, ще видим как ще се оправяме, иначе днес имахме изпълнение, не знаех дали да плача  ooooh! или да се смея  Joy. Днес по обяд, шефката ми идва и ми вика има някакъв проблем с Антони, но той не иска да говори с теб. Няма да ви кажа какви ми минаха, но и шфката ми една, докато  не разбра какво става, не ми даде телефона. Нашият батко е самичък в къщи тези дни, не иска да ходи на лятна занималня и се разбрахме да е в къщи. Отишъл нашия при неговия приятел, свалил си ключовете  в тях и ги забравил. Тръгнал си, и пред входа установява, че е без ключове, хайде обратно при приятеля си, но той излязъл и няма никой. Той съответно започнал да думка и да плаче на вратата им и го чува тамошната комшийка, някаква баба. Прибира го при нея и добре, че поне запомнил как се казва детската ми градина и ме намират, НО не иска да говори с мен, защото щяла съм да му се карам мнооого и съответно реве, въздух не може да си каже. Газ на колата и отидох да го прибера, а той не може да диша от рев, камо ли да ми говори, веднага започна да ми се извинява, а аз не  мога да го успокоя.  Joy В крайна сметка се разбра, че баща му казал загуби ли си ключовете, няма подарък и той се паникьосал.  Joy В крайна сметка се успокоихме, но горещо се надявам да му е за урок, че това е най-голямата война, която водим с него - разсеяността. Мартин ми вика, добре, че има свестни хора, че да си спокоен, че детето ти не е в опастност.

Иначе, да похваля наш Дани, от вчера го пращат по няколко часа в големия отдел и той толкова много искал да бъде там, че ревял, като го връщали. Питах ги днес на какъв езк говори с децата, а те без да се замислят ми казаха, че си говорел исландски, останах толкова изненадана, защото в БГ напълно превключи на български и въобще не използваше исландски думи, а и в къщи говори на бг., не можем да му затворим устата. Човека явно знае къде какво да говори. Вече е спрял да спи на обяд там и сме в хоризнонтално положение в 21ч., мир под небето. Mr. Green

Ето да се почерпите виртуално с тортата http://vessela.multiply.com/photos/album/98/Happy_Birthday_Toni. Днес празнувахме семейно, а иначе партито ще е евентуално събота или неделя, че искаме да сме на боулинг, какво знаете вие... ooooh!

Целувки и силни прегръдки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт