Отговори
# 195
  • Габрово
Честит празник на имениците! Много здраве, вяра, надежда и любов им желая!

# 196
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  И НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ! smile3525
Като чета за проблемите със зъбките и започвам да се притеснявам.Никол е много страхлива и ако се наложи да пломбираме наистина ще трябва да намерим много добър стоматолог с подход към малките деце ,за да не се стресира и да не иска да ги правим.

# 197
Явно наистина подходът на стоматолога е много важен. Днес в градината дъщеря ми се похвали и веднага няколко майки споделиха горчив опит с вече наплашените им деца. Добре е кабинетът да е детски и по възможност стоматологът да се проучи предварително. Аз съм доволна. Слава Богу, този път попаднах където трябва! Peace
Честит празник на всички!!  bouquet

# 198
# 199
Страхотни снимки и клипчета, tchara! Тези с цветята много ми харесват. Развалени са ми слушалките и не можах да чуя как се поръчваше яхтата!  Laughing Но се досещам! На пристанището до Атина всеки голям кораб беше наш!  Joy

# 200
tchara, много готини снимки.  Simple Smile Камен започнал да се оформя вече.  Simple Smile

Къде бяхте на море ?

# 201
  • Габрово
tchara, много ми харесаха снимките! А, клипчето където Камен "плива" ...  Heart Eyes. Много е сладък, малък слънчо.

# 202
  • София
Радвам се, че ви харесват снимките  Grinning

На Халкидики, на втория ръкав , в Неа Мармарас.

tchara, много ми харесаха снимките! А, клипчето където Камен "плива" ...  Heart Eyes. Много е сладък, малък слънчо.

Имаше едни сърби до нас с едно момче на година и половина. Майката беше взела двете баби и единия дядо за гледачи. Та от тях се чуваше само "Боже, Алекса, кАко лепаво пливаш!" Grinning

# 203
Чара снимките са чудесни.Клипчетата също са много хубави,а Камен е много игрив и закачлив ,зареди ме положително с веселия си смях.
Весел и слънчев ден на всички!  bouquet

# 204
На Халкидики, на втория ръкав , в Неа Мармарас.

Вярно, че беше споменала Гърция за морска дестинация.  Simple Smile
 Гледам на снимките едни красоти и сериозно се позачудих къде е мястото. 

Как са малчуганите  с измислените герои?
У дома е на почит Кунчо ( Кумчо Вълчо). Виновен е за всичко .
Взе да си измисля все по- невероятни истории как точно е направул поредната пакост.  Simple Smile

Наскоро ме разсмя с това :
- Мамо , аз като порастна ще стана първо мама , после тати ......после баба и после дядо......
Секунди стои замислена . Ами после каква ще стана ?
- Не знам. Каква ще станеш ?
- Мече!

# 205
  • София
 За пакостите чистосърдечно си признава. Няма измислен герой. Разговорът ни всеки път протича по един и същ начин:
- Каово стана, защо, как?
- Аз, без да искам.
- Така не бива да се прави.
- Знаааам(отегчено).
- Като знаеш защо го направи?
- Не знаааам(още по-отегчено).

Иначе влиза в роли на шофьори, татковци, мечки, вълци, хиени и тем подобни хищници Grinning
Когато учим обаче той винаги е в ролята на "учителка", а не "учител" Mr. Green

Флайбъл, искрено ме разсмя с разсъжденията на Дариа.

# 206
Мамо Боби,снимките са страхотни.А Елица ми се стори много порастнала. Simple Smile
Чара,не разбрах последно ще купувате ли яхтата или не? Laughing А Камен е страхотен,как хубаво се смее. Simple Smile
Флайбъл,това за мечето е страхотно. Joy И Боби е станал един философ,не млъква.Едно от нещата на които се смяхме с мъжа ми беше като пътувахме към морето. Малко след Бургас,минахме покрай едно село. Боби гледа известно време и каза:Това село като го гледам,стои от много време тук. hahaha Не знам как му хрумна,но много се смяхме.

# 207
 Joy  Мама на Бобо, много ценна реплика. Искрено се смях.

У нас се спрягат и 3 много важни персонажа г-н Шамар , г-жа Плесница и г-н Шут ( от ритник).

"Току(като) дойде Кунчо аз ще го шутна с г-н Шут!"

Иначе относно белите и тя се извинява и казва "Аз без да искам!" и след 2 сек тишина измисля невероятната истрия в която Кунчо е виновен.  Simple Smile

Разлята на земята чаша с вода.
 Аз влизам в стаята.
- Мамо, аз без да искам! Ивинявай.
след 2 сек
Ама той Кунчо знаеш ли как влезе през прозореца,  разля чашата с водата и веднага изчезна!
И това последното казано на един дъх с много убедителен тон.  Laughing

# 208
  • Варна
Ей разсмяхте ме с тия сладки истории  Joy, големи са умници тези мъници Simple Smile
Хриси и той си има въображаем приятел, но не го обвинява за пакостите. Той (Охльо) само седи на рамото му като се къпе и като го прибирам от градина. В този ред на мисли, как възприемат градината вашите младежи? Хриси плака само 2 дни, но това не пречи щом се събуди да се уговаря да не ходи на ДГ.
Днес е у дома понеже е с хрема, а секретите се стичат към гърлото и кашля. Надявам се скоро да е добре и пак на ДГ. Забелязвам положителни резултати от пребиваването му там, изказа му е по-добър, измисля нови игри, изобщо играе повече време сам, има желание (макар и рядко) да рисува. Само дето хич не харесва храната там и яде предимно хляб Sad. Като го прибирам от ДГ нося по нещо за ядене и след 2часа, когато вечеряме яде като че ли не е ял  Shocked.

Снимките на всички са страхотни, малчуганите много са пораснали и им личи Wink. Чара има едно клипче на Камен с дистанционно - Хриси му е голям почитател, гледахме го не помня вече колко пъти Simple Smile. Дариа направо ме разби с тия стойки на кръщенето  Joy, опасна госпожица.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 16:37 от Tedulina

# 209
  • Варна
Simple Smile Здравейте мамчета! Може ли да се запиша при вас? От кога се каня. Накратко, аз съм мама Ина, а малката ми Александра е родена в първия ден от зодия овен /21 март/. За сега толкова. Целувки на всички малки рибки и овнета с пролетни усмивки и палави крачета!  Heart Eyes
Добре дошла! Добавих Александра в списъка Simple Smile.

Чара най- накрая да те видим и теб на снимки Simple Smile, страхотни сте. Малките изглеждат много доволни и щастливи  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт