Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 12!

• 31 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А този 1, който ти го е дал, не го ли отчита в следващата карта???

# 661
Искам да питам по вещите с компютрите и тези който имат хака за праиз, инсталирах хака направих каквото трябва за ИЕ6, но глобус4ето не се завърта и не мога да го ползвам КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕ ВРЪТНЕ   newsm78

И аз не успях с ИЕ6 и за това си инсталирах Мозила. Стана от първия път. А глобусчето при мен се върти само когато влизам в някоя от игрите. През другото време си седи на едно място. А ти пробва ли да играеш някоя от игрите?

Понеже видях, че в момента в Genieokados няма кодове за Prizee искам да питам някой който играе там, кога пускат кодове ?

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 22:44 от noraa

# 662
А този 1, който ти го е дал, не го ли отчита в следващата карта???

не,картата е празна.

# 663
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
НЕ
Прекратили са опашката за моливите. Бях толкова напред........ Мале колко ми се псува... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 664
И за радиото-човече  Cry Cry Cry Толкова го исках  Tired Tired Tired

# 665
  • варна
Assurez-vous d'avoir un mot de passe sur codes-discount.com que vous n'avez nulle part ailleurs
Момичета, моля някой, който разбира от френски да кaже какво е това. Излиза ми с огромни червени букви, когато вляза в codes-discount, а нямам представа какво искат.

# 666
  • София
Уверете се, че имате парола discount.com кодове, които сте никъде другаде

така  го преведе гуугле....
ама то това е към всички, не само към теб...и не пречи на работата със сайта като цяло.

# 667
  • варна
Благодаря ти, нямам идея какво е, но се радвам че не е само за мен, иначе и аз забелязах,  че нямам проблеми нито с продажбата нито с покупките(нова съм в този сайт)

# 668
  • Плевен
Понеже видях, че в момента в Genieokados няма кодове за Prizee искам да питам някой който играе там, кога пускат кодове ?

ами и аз не съм срещала там за прайзи,все няма, аз си купувам от по-евтините - мини кодиск, кликопас или лупокод и ги продавам в кодес дискаунт. Peace

# 669
Сутринта към 8-9ч имаше 7 макспака за призеето там.Често проверявам,за първи път имаше,но на мен не ми стигаха към 200 точки още.Явно пускат кодове,но рядко и бързо свършват.Ако имате възможност,проверявайте рано сутрин  Wink

# 670
  • На края на света !
и аз досега не съм виждала кодове за прайз там ,малко че са най скъпи ,а и ги няма Sad,не че аз имам достатъчно точки  Joy
а за трезора зацепих какви са тия жълти и зелени точки ,това било за вип игрите ,коите преди време няе бяха вип Peace

# 671
аз все да питам и все нещо се отнасям - за заека самоубиец ползвате хака или програмата която е дадена, питам защото линка който е даден за нея вече не е актуален, търсих я из нета и я намерих на едно място от където я свалих, но при мене не се получава - излиза ми черния екран, стои секунди, изчезва и нищо
ако има възможност някой при който работи без проблем да ми я прати, или ако знаете защо се получава така  newsm78

# 672
По погрешка изтрих акаунта си,мога ли по някакъв начин да си го върна имах над 30 буба
пише това
The account was removed at the request of its holder. The holder of this account used the function " Désinscription" present in the heading " Your Compte" in order to carry out the suppression of its Prizee account

# 673
По погрешка изтрих акаунта си,мога ли по някакъв начин да си го върна имах над 30 буба
пише това
The account was removed at the request of its holder. The holder of this account used the function " Désinscription" present in the heading " Your Compte" in order to carry out the suppression of its Prizee account

Добре де, как може "по погрешка" да се изтрие акаунт като за изтриването (правила съм го) се изисква да се въведе и парола и сума ти потвърждения???  newsm78

# 674
Искаше ми само парола и аз исках да проверя данните си само и написах паролата и ме изтри,язък за 200 дена игра

Общи условия

Активация на акаунт