Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 12!

• 31 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • варна
момичета някоя от вас ли е  "teddy the bear"?

# 571
Ани4кааа,ами всеки божи ден им пиша....Обикновено кога отговарят???
Всъщност им пиша на италиански,в италианската 4аст.Да има някой,да ми преведе 2 реда на френски???

# 572
И аз не мога да разбера една игра от трезор-а, ама цъкам каквото ми падне  Crazy

# 573
  • E-CLM & CH-VD
Ани4кааа,ами всеки божи ден им пиша....Обикновено кога отговарят???
Всъщност им пиша на италиански,в италианската 4аст.Да има някой,да ми преведе 2 реда на френски???

Ще се опитам, какво искаш да се преведе?

И аз не мога да разбера една игра от трезор-а, ама цъкам каквото ми падне  Crazy

Как се казва?

# 574
  • Троян
Да питам поръчах си куест при рибката и получих съобщение за това как се играе или поне аз така си мисля (зле съм с езиците).И сега къдр да го търся този куест да го играя?

А ще гласувате ли за моето слънчице
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=116
 Praynig

# 575

Как се казва?
Dalles Mysterieuses

# 576
Да питам поръчах си куест при рибката и получих съобщение за това как се играе или поне аз така си мисля (зле съм с езиците).И сега къдр да го търся този куест да го играя?
кой куест?

# 577

Как се казва?
Dalles Mysterieuses

Тази игра свършва, когато откриеш и трите елемента. На ден имаш право на 3 пробвания. Ако на първото ти отваряне откриеш и трите елемента, играта още него ден свършваш и разбира се ти дава доста точки. Ако примерно не можеш днес, утре продължаваш и така докато ги откриеш.

# 578
  • E-CLM & CH-VD
Как се казва?
Dalles Mysterieuses

Taм обръщаш плочите, и трябва да намериш трите, под които има делви. Тогава ти дава бонус, последния път ми даде 0,50. Всичко е на късмет - да уцелиш по-бързо трите плочки с делвите.  Laughing Като ги уцелиш, играта започва отначало. Имаш право на игра да обръщаш по 3 плочи.

# 579
  • На края на света !
под плочите понякога има и букви   Peace

# 580
Балагодаря ви   bouquet
Значи имам още една да обърна.

# 581
  • Троян
Quest 6 Squares този куест  newsm78

# 582
не го тьрсиш никьде,просто прави това,което е описано.

The quest of the 6 Squares - активира се, като се каже на рибката Je suis nul en maths. Ще получите съобщение, че ви е активиран куеста. Трябват ви игрите Snuggy Pilot, Guardian Angel, Sinkyfrog's Ark, The Dare of Diablo, умирате на всички, за да започнете от 1 ниво. След като умрете, и ви изпише надписа "следващото ниво: ниво 1", отивате при рибката и й казвате: J'ai reussi le carré de niveau 1. Изигравате си всички първи нива на четирите игри. Като ви покаже надписа: "следващото ниво: ниво 2", отивате при рибката и й казвате: J'ai reussi le carré de niveau 2. После изигравате всички втори нива, и така до 6 ниво. Като завършите 6 ниво, получавате съобщение, че сте завършили куеста, и когато искате можете да поискате карето от рибката. За целта отивате и казвате: Bubulle donne moi le carré 1 и ви се зануляват четирите игри на 1 ниво, съответно Bubulle donne moi le carré 2, за второ, и така до 6 ниво.

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 15:42 от silvi@

# 583
  • Троян
не го тьрсиш никьде,просто прави това,което е описано.

The quest of the 6 Squares - активира се, като се каже на рибката Je suis nul en maths. Ще получите съобщение, че ви е активиран куеста. Трябват ви игрите Snuggy Pilot, Guardian Angel, Sinkyfrog's Ark, The Dare of Diablo, умирате на всички, за да започнете от 1 ниво. След като умрете, и ви изпише надписа "следващото ниво: ниво 1", отивате при рибката и й казвате: J'ai reussi le carré de niveau 1. Изигравате си всички първи нива на четирите игри. Като ви покаже надписа: "следващото ниво: ниво 2", отивате при рибката и й казвате: J'ai reussi le carré de niveau 2. После изигравате всички втори нива, и така до 6 ниво. Като завършите 6 ниво, получавате съобщение, че сте завършили куеста, и когато искате можете да поискате карето от рибката. За целта отивате и казвате: Bubulle donne moi le carré 1 и ви се зануляват четирите игри на 1 ниво, съответно Bubulle donne moi le carré 2, за второ, и така до 6 ниво.

Много ти благодаря! Hug

# 584
мацки къде се проверява дали си потвърдил опашка, защото поех ангажимент да потвърждавам едни опашки, но като влязох в мигащото съобщение имах да натисна два линка отстрани и един от долу

ааааааа май съм успяла пишеше ми, че съм потвърдила опашката днес  Grinning
на втория се зачетох какво пише все пак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт