Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 12!

• 31 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Достатъчно е да отвориш мигащото съобщение и да ти се покажат подаръците с инфо към тях, не е необходимо нищжо друго да натискаш.

# 586
Да питам поръчах си куест при рибката и получих съобщение за това как се играе или поне аз така си мисля (зле съм с езиците).И сега къдр да го търся този куест да го играя?

А ще гласувате ли за моето слънчице
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=116
 Praynig
Аха Grinning

# 587
  • София
А някой игра ли на седмичната игра - струва ли си или да изчакам следващата???

# 588
  • Троян
Е каква е тази седмична игра и къде да я търся?

# 589
  • София
Тази в дясно - голямото квадратче, може да я играеш ако активираш макс пак. просто се чудя дали да си купя сега и да активирам един или да изчакам следващата игра.....ама днес ми е мн кофти нета и без друго особено на международния......та не знам дали да не почакам да пуснат следващата седмична игра....

# 590
справих се донякъде имам 0.19 bubs но незнам много ли са малко ли са  ooooh!
и брозов ранг

# 591
  • E-CLM & CH-VD
справих се донякъде имам 0.19 bubs но незнам много ли са малко ли са  ooooh!
и брозов ранг

Най-евтиния подарък беше 3 бубс и малко, за кутийката бонбони, ако не се лъжа Thinking

# 592
ще ви бъда благодарна ако ми дадете линк с наградите нещо немога да ги видя Hug

# 593
  • София
3,90  са бонбонките.
А наградите са в gifts

# 594
Влизаш в GIFTS -там са вариантите за поечелене.За редене на опашка QUEUE .

# 595
Момичета искам да попитам нещо. Вчера докато играех  пилота от The Quest of the 6 Squares куеста и ми спря тока  #Cussing out . Бях на второ ниво. Сега трябва ли да се самоубивам и да започвам от начало всички игри или да започна от начало само играта на която ми спря тока?

# 596
  • E-CLM & CH-VD
Момичета искам да попитам нещо. Вчера докато играех  пилота от The Quest of the 6 Squares куеста и ми спря тока  #Cussing out . Бях на второ ниво. Сега трябва ли да се самоубивам и да започвам от начало всички игри или да започна от начало само играта на която ми спря тока?

Всички отначало, за съжаление Confused

Другия вариант е да не играеш останалите игри, а на самолета да стигнеш пак 2 ниво, за да имаш еднакви надписи на всички 4 игри (че си завършила определено ниво). Така, че си изиграй игрите на самолета, докато ти изпише пак, че следващото ниво е 3, така всичките ти игри ще са на това положение, пишеш си фразата на рибката и готово.  Peace

# 597
сьбрах два от трите триьгьлника на трифорс куеста,сега ми остават две нива на самолета,дано да ги мина,че отдавна не сьм зареждала макс пак,добре ще ми дойдат 3.  Mr. Green

# 598
гадният самолет ме уби  Crossing Arms

# 599
  • Пловдив
Момичета имам един въпрос. От скоро играя в Трезоркуест, ама хич не разбирам този френски, а да не говорим, че английската версия им е една... та на въпроса. Като се опитам да отворя тези игри, които дава право да се играят по 3 пъти ми излиза следния надпис: "Chargement impossinble numero 1". Дали някой може да ми каже какво означава?

Общи условия

Активация на акаунт