През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 936
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Пуснаха ми всичко по ЗК с изключение на цитомаската(ако така се пише).Общо взето си излиза маи едно и също дали на частно или по ЗК. Сега ще чакам вече резултатите след 10 дена. Приятен ден на всички.

Цитонамазка се казва, но е хубаво да си я правиш и без бременност на 6 месеца или веднъж в годината.  bouquet

# 61
Здравейте и от мен,момичета,кажете някои капки за нос против хрема,не мога да се понасям Sad Иначе капките Вомитус хил са наистина добри.Аз съм на първа консултация на 26,нямам представа какво ще ми изследват,ще бъда на частна ЖК,бях се записала на държавна,но не ми хареса и ще прежаля 500лв. в името на бебо.Много ме е яд,че няма да мога да си използвам полагащото ми се,но нямам доверие на друг лекар.Надявам се да съм направила добър избор и да не съжалявам.

# 62
и аз днес се записах за ЖК. Реших, че ше се възползвам и аз от всички което ми се полага по здравна каса. Лошото е,че ти се полагат 2 или 3 видеозона. Плюс това лекарката ми каза, че поннякога не стигат средствата от ЗК и пак може да се наложи да плащаш някое и друго изследване. Днес ми взеха кръв уруна и там каквото трябва. Пуснаха ми всичко по ЗК с изключение на цитомаската(ако така се пише).Общо взето си излиза маи едно и също дали на частно или по ЗК. Сега ще чакам вече резултатите след 10 дена. Приятен ден на всички.

Sun., къде ще ходиш на ЖК?

# 63
zuerich-къде смяташ да ходиш на жк .аз също ще се запиша на частно.така или иначе няма да мога д аиздържа да ме гледат само няколко пъти на видеозон .за това съм на това мнение за частните жк. но и аз незнам още просто събирам информация  имам още около месец и всяка информация ми е от полза

# 64
Привет момичета, добре дошли на новите и много хубав и усмихнат ден на всички.
И на мен не са ми правили все още никакви изследвания. Ще се запиша на ЖК другия петък, когато влизам в 13 г.с.
Шофирам с колан и не ми пречи засега. И май не съм качила килограми, но винаги когато съм вкъщи седя с разкопчани панталони да не си притискам коремчето.
Още ми се гади и чакам с нетърпение да отмине. Даже малко губя надежда, че ще се случи Sad
Аз мисля да си платя ЖК в Тина Киркова, защото лекарката ми е там и каза, че е по-добрият вариант отколкото по ЗК.
Но искам все пак да си използвам направлението и по ЗК. Никога не е лошо от време на време да те види още някой доктор.
Дайте предложения за добро място за ЖК по ЗК.
По темата със съобщаването за бременността - ние казахме много рано на всички. Имахме намерение да го пазим в тайна известно време, но в началото на 6 г.с. имах рожден ден и точно в деня ми беше толкова лошо, че се наложи да съобщя новината по телефона на всички поканени на партито. Пак имах парти де, но не ми се налагаше да се преструвам, че не ми е лошо.
Аз шефове нямам. Работя за себе си и бях даже в обратната ситуация. Точно по това време работех усилено по един проект и трябваше да кажа на екипа си, че се налага да поемат каквото могат от моята работа, защото не се чувствам никак добре.
Всички бяха адски радостни и мили и много ми помогнаха.

Прегръдки от мен и си почивайте повече, когато можете, разбира се Simple Smile

# 65
Момичета,извинявайте ако въпросът ми е глупав,но какво означава ЖК?

# 66
Момичета,извинявайте ако въпросът ми е глупав,но какво означава ЖК?

Женска Консултация  Hug

# 67
Как няма да са радостни като шефа им се маха от главата? Laughing

За биохимичния скрининг - вчера бях на консултация и трябваше да проверят дали е възможно след като са били близнаци, а сега е едно дали ще стане. Днес ми се обади, че е ок, но иска веднага, още вторник, сряда... Точно ли в 12 седмица трябва да е, не е ли срока до 16-та? Не за друго, а без това и след 10 дни трябва пак да ходя да гледат нещо си и ще стане тройна работа.
Не ми е за парите, а да е максимално функционално.

# 68
Каспърче днес тъкмо си мислех за теб  Hug за БХС е м/у 13 и 16

# 69
Извинявайте, но какво е биохимичния скрининг и кога се прави

# 70
pav111 ето тук има поброна информация за изследването http://www.bg-mamma.com/site/content/view/432/68/

# 71
Аз пък днес се обаждах до Майчин дом в София,за да питам кога да отида за БХС и ми казаха чак 16 г.с.

# 72
Bambi,решила съм при Яков в майчин дом.Ще бъда на интензивна ЖК,защото съм рискова бременност.

# 73
Здравейте маминки!!

То много мами през декември...Simple Smile  Да ви се похваля при мен неразположенията понамаляха, което вече бях решила, че няма да стане... Става!! Laughing  ... Явно се прави проверка на търпението.   Пожелавам на всички, които не се чувстват добре по - скоро да усетят облекчението!!  А за черните мисли, те са пак от същото.... и те си отиват с кофтилежа Laughing

Моят термин е за 1ви Декември и може да се окаже, че съм за друга група /например за Ноември/, ама тук почнах да пиша и мисля тук да си стоя.... Laughing Колкото и да си мисля, че не ми личи, вече почнаха да ме питат!!!   Много съм щастлива, надявам се и вие да сте така!!!

Поздрави и усмивки на всички:)

# 74
Момичета сега идвам от Токуда и съм адски щастлива. Моята точица вече 14.8 мм и д-р Герганова каза, че си отговаря на 8 гестационна седмица. Видяхме и сърдечна дейност - сърчицето тупка ли тупка. Прегледа не ми беше много обстоен, но пък видях и разбрах най-важното и си запазих часове по здравна каса чак до септември месец.

Колкото до това, че не можете да издържите само 2-3 видеозона - нищо не пречи да си ползвате платените изследвания по здравна каса и допълнително да си ходите на частно. Аз така мисля да правя.

Общи условия

Активация на акаунт