През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 906
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро Hug Първо да ви се оплача, от вчера започнаха контракциите, явно и тази бременност ще се пият постоянно хапчета. Добрата новина е ,че бебо е добре, порастнал 41ммм -голям човек Laughing аписаха ме на ЖК, макар и рано, вече бях взела направление за диспансеризация и няма накъде. Много съм доволна от гинеколожката си,защото всеки път гледа на ехограф как вървят нещата, нищо че се полагат само 2 по ЗК. Поговорих си с нея за ФМ, каза че най-добре е да отида в 20 г.с. при Димитрова или Мазнейкова. Ако отида сега няма да ми кажат нещо конкретно и сигурно, а в моя случей пътуването е дълго и тежко. А дъщеря ми е родена с малформации, които биха се видели едва след 18 г.с..
Вече ми прилошава много рядко и дори забравям,че съм бременнна понякога Simple Smile
Да попитам на какъв мейл пращате снимките, да се отчета и аз? Хубав ден на всички!

# 91
Добро утро и от мен!
Вчера отидох на УЗ и видяхме бебчето, което си има жълтъчно мехурче, лекарката каза, че се е закрепило точно в средата на матката, хубаво място си е избрало и е 8 ГС - отговаря по р-р на цикъла. Чухме и "Тупа-тупа-тупа-тупа!", но и лекарката се оказа обзаведена с 4Д. Е, не се сетих да я попитам относно 3Д-4Д, но тя е много горда с апарата и функциите му. За фетална обаче каза "Лекарката има хубав апарат, но лекарката не е стигнала до ниво фетална морфология" hahaha и съответно каза, че ще ходя при Димитрова или Мазнейкова. Било отговорна задача и си имало специалисти.
В 16 ГС ме вика, за да установяваме пола, макар да е излишно според мен Joy Мъжът ми все казва на Тони, "Като се роди момчето или момчето, такъв пердах ще му удряш, а после то теб ще бие" Wink Той милият изгуби надежда, че може да има момиче, чак ми се иска да се изненадаме, но не вярвам силно в това. Важното е да е здраво, както и първото дете се надяваме да ни е живо и здраво - половете са без значение.

# 92
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро момичета! Желая ви един хубав майски ден!

desi_jul съжалявам за контракциите и аз бях така с първата бременност, но няма как ще търпим. Laughing

# 93
Добро утро маминки Laughing

Invisible, благодаря за гостоприемството!!  Аз не съм веща във форумите, и ще се опитам да си кача някоя снимка в албумчето, а ако не успея таткото ще помага.... Много се радвам и се възхищавам на маминките, които вече имат по едно или повечко дечичка..... Браво на вас!!  На мен ми е първа бременност, и е неприлично рано да планирам други Laughing, а може и да ми е неприлично късно че съм се сетила, ама нейсе Wink.... и за първата Wink

Много много усмивки пожелавам на всички....!!!!  Аз най-много искам бебето да ми е весело, и за това съм все на 24карата усмивка , дано това помага...... Laughing Laughing Laughing

# 94
Здаравейте мамчета.
Тези дни ми е много мързеливо и само ви чета,но все нямам време да пиша.
Сега виждам,че си имаме и албумче и ще кача снимка.
Лек ден на всички,аз след малко отивам на сватба дано да изтрая само  Grinning

# 95
Добро утро  Hug  bouquet

Снимките пращайте на майла на Zahira- viki_t@mail.bg, тя ги качва в албумчето  Simple Smile

Аз постоянно забравям, че съм бременна..дори се чувствам виновна, незнам защото не ми става лошо ли ама не чувствам че имам нещо в корема  newsm78 и вие ли сте така?

Чаено момичеdesi_jul много хубави новини ни носите все така да си растете   bouquet

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 10:25 от Invisible

# 96
Здравейте,
виждам че обсъждане БХС. Вярно е че масово се провежда 15-19 г. седмица, но това е "късен" БХС. Има и ранен БХС /11-14 г.с./ , извършва се на 14 етаж на Майчин дом София в Нац. ген. лаборатория. Прави се сравнително отскоро и все още много малко гинеколози пращат на него, а се води по-точен от късния - открива до 90% от болните от Даун. А късния БХС - до 75%. Струва 37лв. Резултатите получавате на следващия ден. Аз си направих и резултатът ме хвърли в оркестъра...но ми казаха че това не е диагноза, а само статистическа оценка на риска и просто ме посъветваха да направя още един БХС и фетална морфология при спецалист. А, предният ден трябва на добър ултразвук да се определи точната гестационна възраст на плода, и е необходимо прецизно измерване на нухалната транслуценция. Това са важни параметри при изчисляването на риска!!! Успех!

# 97
Добро утро и от мен newsm51 на всички мами,Desi jul,много ти е пораснал бебо,в какво се изразяват твоите контракции,ти как ги усещаш,какви хапчета ти изписаха?Извинявай,че питам,но при мен,когато се преуморя си усещам матката и много леко понаболява и се чудя дали това са контракции newsm78.

# 98
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде и аз в албумчето!

# 99
Добро утро и от мен   bouquet

Да се отчета, че се записах на ЖК при д-р Евтимова в Токуда, много внимателна и отзивчива.
Дали  има други декемврийски мами при нея?

И да се похваля, че гаденето и повръщането намаляват, а апетитът се увеличава  Laughing

Пожелавам ви прекрасен слънчев ден, изпълнен с много усмивки  Hug

# 100
Да се отчета, че се записах на ЖК при д-р Евтимова в Токуда, много внимателна и отзивчива.
Дали  има други декемврийски мами при нея?

Peace аз съм при нея  Simple Smile и на мен много ми допадна

# 101
Invisible, може да се зесечем някой път  Grinning

# 102
Zuerich, контракциите ги усещам като тежест(не болка) в матката и стягане.

# 103
Я, кажете как я омаяхте тази жена?  Wink Пуска ли с вас таткото? Първия път ми кажа, че било рано, втория пак с този номер излезе...аман вече. И сега на третия ако не го пусне.... ooooh!

# 104
Invisible, може да се зесечем някой път  Grinning

ще се радвам аз съм на 23.05 на преглед Simple Smile ти кога си пак?

Сасано миналия път нямаше как таткото да влезне защото ме гледа на вагинален и дори не съм я и питала, сега ще питам като отида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт