Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходима ли е виза за българите, пътуващи до Турция?
Какви са условията за пътуване с багаж с авиокомпанията Maier?
Какви са изискванията за багаж при пътуване с Wizz Air?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходима ли е виза за българите, пътуващи до Турция?
-
Какви са условията за пътуване с багаж с авиокомпанията Maier?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване с Wizz Air?
-
Какви са изискванията и критериите за получаване на италианско гражданство, включително срокове?
-
Какви са изискванията за пътуване с домашни любимци?
....ехо.всъщност на моя Русе му хареса повече от София,нищо ,че за 2 дни.А на мен навсякъде в Бг ми е хубаво с приятели.Но няма да си ходим скоро като чакаме бебе,и това лято пропуснахме.Какви красиви дечица виждам на снимките-поздравления на всички.Тоя 7 кръг на Ада-резиденции,гражданство и такива подобни сложни ,с повишена трудност за \"комунзите\" работи(ами те са като от друга планета,така ги иронизирам)И определено имат други времеви измерения,може би наблягат повече на физиката ,от колкото на ползването на компютър.?Или май са се вглъбили и познали израза-\"времето е в нас и ние сме във времето\" кой знае ?наистина ми е малко абстрактно чувството за хумор,май само аз си разбирам асоziязиите.,ама нищо. 

Много сладки, да ти изям аватара
доста хора по самолетите не си изключват телефоните 

.
)