Отговори
# 60
Здравейте от мен ,вижте това мисля 4е отговаря на много задавани въпроси и на някой може да му е полезно

http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p6427.html

Пожелавам хубав и слънчев ден на всички!!!

# 61
Иначе сме 5800 и 60 см. Като по учебник. По-малко е наддал - само 800 грама ама толкоз. Кравата дава само толкова Simple Smile

Малее, ние сме ви минали по грамаж Embarassed Сега разбирам защо предизвикахме такава реакция вчера в поликлиниката. Водихме Калоян да му сложат първия "Пентаксим". Пред вратата на кабинета се бяха събрали десетина майки с колички, в това число и една мама с близначета. Аз гушках Калоян, защото бяхме дошли с колата и решихме да оставим кошчето в нея. Една майка ме попита на колко месеца е бебо и като й казах, че е на два и половина, на майката с близначета й увисна ченето и много импулсивно ме попита: "Че колко килограма е?". Явно й се видя слон  261uu. Като й казах, че е към 6 кг, се стресира още повече - двете й бебета били горе-долу толкова, ама се родили в седмия месец. А като казах и че сме само на кърма, всички вече ни загледаха със страхопочитание. Мъжът ми се скъса да ме подиграва - ето, бебетата в консултацията вече се присмивали на Калоян, че е дундьо. В тази връзка - Мери, ти продължаваш ли да кърмиш Емичка и през нощта? Калоян няма никакво намерение да се отказва да яде нощно време. Почивката му е някъде около 5 часа. Дали е достатъчно newsm12?
Слави, много се радвам за хубавите новини. Оттук-нататък ще е само така, ще видиш newsm10
Злато, не търси вина в себе си. Ти си силна жена и ще продължиш - не само заради теб, но и заради всички, които те обичат!
Евелинка, оправяй се, миличка. Митко беше ли вчера на концерта на KISS? Много съм доволна, че отидохме, страхотно беше. Сега чакаме "Металика". Ама моя бебок като че ли има радар. Накърмих го в 18.30 ч., преди да излезем. Спал си кротичко през цялото време и в момента, в който се прибрахме, ревна и си залапа юмрука, та първата ми работа беше да го накърмя.
Сенди, май наистина има нещо във ваксината, защото Калоян ревна за секунда, докато иглата беше в него, а след това започна да гука и да си пее нахилен до уши Joy

P.s. Драгонче, много сте сладички, пу-пу. Както и всички останали бебенца. Нашите са си най-най. Пускам и аз малко снимки с ушички. Мисля, че никой не може да ни конкурира - аз купих всички шапки, космонавтчета и палтенца с уши, които видях Embarassed. Ние още сме в категорията от 1 до 3 месеца (независимо от размерите), така че снимките ги качвам там.

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 13:46 от Puhka

# 62
Влизам набързичко да прочета как е нашето геройче !
Чудесни новини има ! Много се радвам  Heart Eyes

Злато  Hug ти и Миа никога няма да бъдете забравени !

Февруарчетата са страхотни сладури,до сега разглеждах снимките  Wink
Хайде и другите мами,сложете по някое фото !

Ние отиваме на разходка,хубав ден на всички  Hug

# 63
Слава на Бога! Благодаря ти Мия за дето помагаш на Тео! Heart Eyes Слави кураж слънце още малко и ще си го гушкаш!
Злато, мила Галя, махни тази вина, защото ти нямаш такава. Дано не те нараня, но всички лекари с които говорих казаха че няма такава безсимптомна пневмония, вероятно е било СВДС, но не могат да пишат това за това слагат някаква диагноза. Моля те не се обвинявай, каквото и да е било, било е писано, и тъжи само за себе си, защото Мия е добре и щастлива там! Обичам те мила!
Пухче да продължавам и не мисля да спирам, тя става все по любопитна, суче все по кратко, така че нощем си набавя нужните пропуснати калории от деня. Аз и Ива си изчаках да спре сама да се буди, е вярно това става някъде около 2г обикновено, но се бях настроила и не ми тежеше. Не съм фен на насилственото отказване. Освен това Ива не ми боледува, всеки стрес минава по леко, а зъбите не сме ги усетили почти. Нямам една безсънна нощ нито с Ива нито с Емма за сега,нито проблеми с кърмата, дано и да няма, за това смятам че съм права за себе си.  Grinning
Накачулих още снимки.

# 64
Много се радвам , че новините за Тео са хубави!Дай боже от ден на ден да стават все по- добри! Praynig
Слави  Hug Hug Hug
Злато  Hug Hug Hug
Ето малко снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&view=1&photo=49

# 65
Здравейте!
И аз влизам да проверя,как е малкия юнак.Слави,отново радостни новини! HugДано Тео днес да успее да се раздиша сам и вече само хубави новини! PraynigАз не пиша нищо друго,защото информацията,която получавам не е по-различна от това,което казват на Слави.
Миличка,продължавай да си все така позитивно настроена!Тео е истински мъж!А и е много красив!

Злато, HugРадвам се,че си писала!
Малка Миа, Flowers Rose Flowers Rose

# 66
Много се радвам за добрите новини за Теди!Дръж се малко юначе, ние всички стискаме палци!!Слави Hug Hug Hug
Злато радвам се , че си писала Heart Eyes
Евелинка оздравявай бързо!!!

# 67
МЕРИ ...  bouquet страхотни снимки ..  bouquet голяяяяяма бузанка е Емма  , много сте готинки всички:bouquet:  bouquet
Злато...никой не ви е забравил ...в сърцата ни сте винаги  Hug Hug Hug Hug Hug
БЕНИ Ф...сладурката е пораснала още  Hug Hug  bouquet  bouquet
Слави ...кураж ,още малко остава ...молим се всички ... Praynig Praynig Praynig
ЕВЕЛИНКА  ...по-бързо да се оправиш ...пиши как си после

# 68
Мила Злато Hug Hug HugНикога няма да забравим твоето ангелче,Мия ще живее винаги в сърцата ни Flowers Rose Flowers RoseПиши ,когато можеш и дано изстрадалото ти майчино сърце намери покой Hug
Слави,толкова се радвам че Тео вече е по-добре,дано новините отсега нататък да бъдат все такива Hug
Досега разглеждах снимките на бебоците,много са сладки всичките Heart EyesИ аз ще кача снимки след малко.
Евелинка,оздравявай бързо  Hug
Голдънче,вие как сте,оправихте ли се вече?
Пухче,Петър сучеше докато стана на 5 месеца вечер,после сам се отказа,не съм го мъчила насила.Мони пък още на 1 месец започна да не се буди да яде по цяла вечер,обаче явно през деня си наваксва,защото добре наддава.Той Калоянчо сам ще ти покаже кога е готов  Peace
Мери,много ви е хубава гимнастиката Simple Smileи на Емичка май й харесва.
Бубе,а вие как сте,твоите кукли как са?
Ние днес сложихме първият Пентаксим и Мони много плака smile3518,половин час не можех да я успокоя,миличката душичка CryСега спинка,дано като се събуди вече да е спокойна Praynig
До после Wink

# 69
Слави, много се радвам за хубавите новини Hug Hug Hug
Злато Hug Hug Hug
Мия   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=53

# 70
  • Варна
Браво на Тео.Чакаме и други добри новини.
Злато радвам се че писа.Ние никога няма да забравим твоята звездичка Миа,а също и теб.Разписвай се когато се сетиш за нас за да знаем как си.
За Миа. Flowers Rose Flowers Rose

# 71
Толкова се радвам за малкият Теди Hug
Злато, не трябва да изпитваш вина, напълно съм съгласна с Мери! Мия, е добре и неиска да те гледа да страдаш.
Да споделя и на вас , че моят най-обичан и уважаван доктор почина внезапно Sad а така исках да родя и дай Боже второто си дете при него.Отишал си е веднага след като помогнал за тежко раждане, още немога да повярвам но такъв е живота.

# 72
  • Варна
Здравейте момичета!
  Аз пак събирам багажа за София. Другото семейство от Варна, на което детенцето също е оперирано се обадиха, че имало свободна стая в тяхната квартира и ако искаме да идем. Естествено че искаме и утре сутринта ще пътуваме. Разкъсвам се между двете си дечица, искам да съм и при двете, но няма как. Теди вече го хранили - и със сонда и венозно, епизодично му изключвали апарата за да може да диша сам, но още не е съвсем самостоятелен. Лекарката каза, че спял и бодърствал като всяко бебе. Надявам се да ми разрешат да го зърна, и в същото време се страхувам от това, което ще видя. Искам да го нагушкам, а се страхувам, че ме е забравил и ще плаче...Който ме види из квартала, все питат къде е бебето и като кажа, че е самичък в болница ей такива очи  Shocked ококорват. Сякаш на мен ми е безразлично и си вея задника докато детето ми страда. Казвам си, че не трябва да обръщам внимание, защото знам какво ми коства това, но пак се ядосвам.
  Злато, не съм те забравила, когато стане възможно ще ти се обадя да видиш Теди. Постоянно мисля за теб и малката Миа  Flowers Rose Flowers Rose

# 73
Здравейте момичета!
Puhka и моята мома яде вечер. Заспива към 18 ч. следобед и се събужда след това в 23 ч., в 02.00 ч., 04,30 ч. През деня яде през 3 часа.
_ZLATO_  Hug
Мъничка Мия   Flowers Rose Flowers Rose
Slavi_Yo много се радвам за Теди, страхотни новини.
Мери искам да те питам ... възможно ли е момата ми да се нацоква за 2 мин. На последната консултация си беше наддала нормално 800 гр. за 3-тия месец. Сега е 5 900 и 58 см. Но от една седмица насам се нахранва за 2 мин. След това започва да плаче и иска да се оригне. Вдигам я и след това пак се опитвам да я сложа на гърдата, но тя се дърпа и започва да пищи. След това огладнява пак след 3 часа. Спокойна е. Много е активна през деня, почти не спи. Иска да сяда. Не иска изобщо да е легнала или полулегнала. Може би хапва по по малко през деня, защото и вечер яде, но незнам. 2 мин. ми се струват малко. ooooh!

Варненкиии искам вече на плажаааааааа.
 Hug Hug Hug

# 74
Много се радвам за хубавите новини за Теди!ТОЙ Е ЕДНО МАЛКО СМЕЛО ЮНА4Е!Слави не мисля ,4е той ще те е забравил,а ти се успокои и бади силна.Ние се молим от сърце той да оздравее и да те радва до старини.Приятно пътуване ,и да не забрави6 да ни пише6ш

Общи условия

Активация на акаунт