Астрологията... Зодиите...

• 61 965
  • 808
  •   1
Отговори
# 285
камерън диас,благодаря,определено вървя след всички и подреждам,но то е защото имам двама мъже у дома,пък и си мисля,че никой не може по-добре от мен,все пак ще ставам свекърва Joy,шегичка,де.
Не се занимавам с медицина ,но се инересувам от всички новости,все пак отраснах в семейство на медицински работници,явно зависи и от подредбата на звездите.
Много ме вълнува мистичното,непознатото,астрологията и звездите.
Кажете ми нещо за асцедента ми Везни,родена съм на 29.10.1967 в 6.00.Може би има някаква връзка и с това-майка ми е зодия Дева(при мен Луната е в дева),баща ми е Везни(при мен -асцедент Везни) има ли такава зависимост,изобщо?
Приятен и спокоен ден на всички. Hug  bouquet

# 286
  • Далечният изток
sisi67, ей момиче, как ме обърка. Щом си родена в 6.00 ч., значи си двоен скорпион. Т.е. асцедента ти е скорпион. Вече е много по-различен хороскопа ти. И с това слънце в 12 дом- точно означава, че някой в семейството се занимава с медицина. Това е добре. Защото може да значи и разведени родители. А луната наистина е в дева. По принцип луната значи и майката, не задължително, че там, където е поставена, това е зодията на майката. При теб е съвпадение. Тук значи, че майката се занимава с медицина най-вероятно, което при теб вече знаем, че е така. Късметът ти е в работата. И пак ти се дава медицина, мисля, че си сбъркала професията. Но няма значение, сигурно се чувстваш удовлетворена от това, което правиш. Може би е свързана нещо с общуване, с говорене. И разни други работи, за сега- толкова. Сложих те в София, ако си родена в друг град може да даде някакви разлики, да знаеш. А, и още нещо, два брака? newsm78

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 12:37 от камерън диас

# 287
Днес в "Часът на мама" гостува Алена. Спомена нещо за децата, родени секцио, че се правело хороскоп на двамата родители и се избирала датата на раждането. Някой може ли да ми го направи, ако знае как де??!!??!!??!!

# 288
Аууу, Камерън Диас ме изуми Shocked bowuu Може ли и на мен малко точни прогнози? Embarassed Flutter 

Не ми харесва,че Луната ми е в Риби,но кой ме пита Joy

dididi хубаво е че си се насочила за датата и според мен е хубаво да се направи хороскоп за датата,ако е секцио.Иначе те децата знаят само кога да се родят.
Ето цените за хороскопите на Алена :    
http://www.karm-krag.bol.bg/contents/Karm_krug-uslugi.pdf

При нея ще ти струва 96 лв.,но мисля,че си заслужава.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 14:30 от EASpirit

# 289
  • Далечният изток
EASpirit, може. Peace Обаче не съм врачка, т.е. няма как да знам кога си родена. Heart Eyes
 Що не ти харесва луна в риби? Отивай да живееш в чужбина и готово!

# 290
камерън диас,ти си супер! Hug  bouquetМного точно си определила всичко. smile3501 Изчислих си асцедента в линк,пуснат в началните стараници,не знам защо излиза,че е Везни newsm78
Професията ми наистина е свързана с общуване и много социални контакти-учител съм.И наистина може да има промяна,не съм от София,а от Добрич.Само това с двата брака не ми стана много ясно,ще ми поясниш ли? PraynigИзвинявай,не искам да нахалствам,но събуди любопитството ми,все пак съм Скорпи Laughing
Още веднъж благодаря Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

# 291
  • Далечният изток
камерън диас,ти си супер! Hug  bouquetМного точно си определила всичко. smile3501 Изчислих си асцедента в линк,пуснат в началните стараници,не знам защо излиза,че е Везни newsm78
Професията ми наистина е свързана с общуване и много социални контакти-учител съм.И наистина може да има промяна,не съм от София,а от Добрич.Само това с двата брака не ми стана много ясно,ще ми поясниш ли? PraynigИзвинявай,не искам да нахалствам,но събуди любопитството ми,все пак съм Скорпи Laughing
Още веднъж благодаря Hug Hug Hug
Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

Въведох Добрич, няма промяна. Ами мислех дали нямаш втори брак. Един ретрограден сатурн имаш в 5 дом, та затова. Но подробности- само на ЛС. Сега тука не ми се обяснява. И нещо друго интересно видях. Ти май изобщо не можеш да си правиш сметката, харчиш като луда, ако имаш пари естествено. Ти ще кажеш дали е вярно... Thinking  И разни други неща, ама хайде на лични. Ако искаш.

# 292
  • offshore & overseas
Ха, камерън диас, наистина, интересни неща казваш....

# 293
камерън диас права си  ooooh!
04.12.81 г.,гр.Сливен,13.40ч.

Пробвах в чужбина,ама уви Grinning Май тук ми е по-добре Grinning

# 294
Може ли и аз да се наредя на опашката за хороскопче? Родена съм на 15,10,1979  между 00,30 - 01,30 в гр. Горна Оряховица.  Пробвах в един сайт да изчисля асцедента, като въведох час 01,00 и излиза, че е лъв. Дали е възможно , като не знам точните минути на раждане да ми се направи хороскоп?

# 295
  • Варна
И аз чакам ама ...01.07.1980 - вторник, 16.15ч.  гр.Варна
Камерън  smile3525 ако може ....

# 296
  • offshore & overseas
Най-безсрамно се нареждам при камерън за хороскопче. Аз съм си правила birth chart и горе-долу помня кое къде ми е, но все пак искам да чуя и разбирача.

Та, родена съм на 29.9.1975 г. в 17:25 в София (и моя асцендент е риби и това хич не ми допада, но кой ли пък ме пита Wink

(Била съм седалищно предлежание, мъничко преносена -- с термин 6 дни по-рано, на 23.9.1975 г., но това едва ли има значение).

# 297
  • Далечният изток
EASpirit, тази луна... Що не ти допада чужбина? Даже виждам и мъж чужденец. newsm78  Привличат те по-възрастни партньори, най-добре да са богати. Защото ти много обичаш парите и искаш да си осигурена, пък ако може- партньора да те осигури. С две думи- брак по сметка /може би/. Ама по-кротко, не търси винаги недостатъците му и много не го критикувай и поучавай! В работата може малко бавно да ти се случват нещата. А ти си по-темпераментна и това да те дразни. Но с времето всичко се подрежда. Общо взето стабилно здраве, грижиш се за себе си. Занимания с изкуства, музика напр. е добре. Или мода. Може и право. Най-общо е това. Hug

# 298
  • Далечният изток
plankton, асц. ти е Дева според моите изчисления. Ако много ти се живее, излиза, забавлява- значи си лъв. Ако си перфекционист, много работиш, даже слугуваш, все за нещо мърмориш, недоволстваш- дева си. За теб е важно да имаш пари и добре си правиш сметката. Не разчиташ на никого, сама си изкарваш парите. Разбираш, че в живота сама трябва да се оправяш. Бива те да използваш ума си за това, комуникативна си. Често се занимаваш с няколко неща едновременно или с няколко професии дори. Ама много обичаш да даваш съвети и да се бъркаш. Ревнива, не се доверяваш изцяло на партньора, което ти пречи да дадеш израз на чувствата си. С тази луна в 12 дом и за теб е добре да живееш в чужбина или да се занимаваш с изкуства. Подсъзнателно искаш да имаш много деца. Или търсиш някакво занимание свързано с деца. Сама си потискаш самочувствието май, горе главата, много си умна и ще успееш! Hug

# 299
  • Далечният изток
Vessi_to, от една страна ти си точно човек за семейство, това е много важно за теб-да имаш семейство, деца, дом... От друга страна подсъзнателно не желаеш да се обвързваш, някой да ти нарежда, да ти казва какво да правиш. За това предполагам, че нямаш брак. А и той никак не е важен за теб/брака, подписа/. Асц. ти е стрелец- оптимист, организиран, честен човек. Изключително много си чувствителна, сигурно това ти пречи понякога. Имаш усет за естетичното и красивото. Късмета ти е в чужбина, или работа свързана с чужденци. Не търпиш началници и разни авторитети, може ти да си някакъв шеф, въобще можеш да достигнеш високо обществено положение. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт