Астрологията... Зодиите...

• 61 968
  • 808
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.Добрич
По-скоро в общината, където е била регистрирана по местоживеене майката, трябва да се провери.

# 361
  • offshore & overseas
По-скоро в общината, където е била регистрирана по местоживеене майката, трябва да се провери.

Оле-мале. Добре, ще де разровя из архивите!  ooooh!

# 362
  • Варна
  LaughingСтига директно да не ме изметат от там, смятам, че мога да изтърпя един два отровни погледа.  Sick
Няма да те изметат, няма за какво. Просто по рядко се търси тази услуга, все пак се има предвид, че все ще има кой да ти каже, затова гледат странно.

# 363
Акта за раждане ли трябва да търся или друг документ?

# 364
  • Варна
Акта за раждане ли трябва да търся или друг документ?
За какво да търсиш акт за раждане

# 365
Къде точно пише часа на раждането?

# 366
  • Варна
В акта за раждане не го пише. Тези в общината си имат едни дебели и стари архиви, отварят си ги, намират те и ти казват

# 367
Благодаря smile3501

# 368
  • гр.Добрич
Момичета, толкова ли ми е лош хороскопа, че никой не казва две думи. Sad

# 369
  • Далечният изток
Момичета, толкова ли ми е лош хороскопа, че никой не казва две думи. Sad
Ами да кажа ли аз няколко думи?
Мисля, че си красива, привлекателна, не много общителна. Към децата може би си строга. Голям уютен дом, да има място за всички. Гостоприемна. Парите е най-добре да влагаш в имоти. В работата може би не полагаш достатъчно усилия, пасивна, не те интересува много кариерата, но имаш способности да постигнеш много. Честа смяна на работата. Имаш силна интуиция. Интересува те повече партньорът, нуждаеш се от неговото постоянно  внимание, един вид зависимост.

# 370
  • гр.Добрич
Камерън Диас, благодаря ти за отговора. Почти всичко е вярно, особено за красивата. Mr. Green

# 371
  • Далечният изток
Камерън Диас, благодаря ти за отговора. Почти всичко е вярно, особено за красивата. Mr. Green

newsm44

# 372
В акта за раждане не го пише. Тези в общината си имат едни дебели и стари архиви, отварят си ги, намират те и ти казват
Като ги знам колко са услужливи в общината.. как да поискам такава информация? Трябва ли да подам някаква молба или просто питам? Не че, нямам право за нея, но ...  Thinking

# 373
  • Варна
Като ги знам колко са услужливи в общината.. как да поискам такава информация? Трябва ли да подам някаква молба или просто питам? Не че, нямам право за нея, но ...  Thinking

Аз попаднах на две много любезни служителки. Не съм подавала молба или нещо от сорта, просто влязох и питах могат ли да извадят архивите и да ми кажат часа на раждане. Направиха го на момента, даже полюбопитстваха за какво ми е притрябвал толкова.
Ако има нещо сложно в цялата тази работа, според мен то е да се открие къде, в коя община точно е съответния архив. С повече питане и по-малко притеснение, стават нещата. Laughing

# 374
  • Варна
Момичета, аз съм телец с асцедент везни и луна в близнаци (22.04.1977г. в 17:20h , Добрич), ако правилно съм си изчислила данните. Това, което четох тук-там за себе си ми се стори вярно, особено за отрицателните черти на характера ми. Ужасих се обаче, че не откривам нищо положително, или съм черногледа, или кьорава,а? Вие какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт