Астрологията... Зодиите...

• 61 967
  • 808
  •   1
Отговори
# 405
  • Далечният изток
Ама счетоводството изобщо не е монотонна и скучна работа. Занимавала съм се с това и знам. Както и да е... За какво отговаря 6 дом, ако не за работата /и здравето/? 10 дом е по-скоро кариерата и шефовете. А самата работа, професии са си баш в 6 дом. Но все пак не съм съвсем "просветена" и се извинявам, ако на някого съм казала някоя глупост. Сори... smihesorry

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:05 от камерън диас

# 406
Тук не виждам обидени...а може да е, защото съм късогледа  Laughing Глупости, аз поне не съм афектирана от нещо в тази тема.
Иначе ми стана интересно, наистина...цял живот съм край хора, които имат любителски интерес към астрологията и постоянно съм била заливана с клишета и обобщения, които, откровено казано, ме дразнят. Но краткото описание на Мактуб по повод моЙта скромна личност ме заинтригува, доста е точно...Ако има още нещо интересно по картата, ще ми е любопитно да прочета, ако не - може и да си променя гледището за таз наука, все пак.

# 407
  • Варна
Умагума /извинявай ако не го изписвам правилно/ я кажи на приятелката си да ми даде мъничко късмет, моля  Praynig аз също имам интерес към окултното, можем да обменим опит Wink
Ето, аз съм пример за дева която се занимава със счетоводство  Simple Smile наистина не е скучно, да, може би е малко монотонно, но пък поне на мене това ми дава възможност по време на работа да си мисля за моите неща
Камерън, Мактуб какво ще кажете за възможноста ми да завързвам приятелства?

# 408
  • Варна
Аз лично съм доста раздвоена в мнението си относно познатите ми скорпиони - първоначално ме  дразнеха със високото си самомнение и самочувствие, все ми се струва че за тях е меродавно единствено собственото им мнение, занимава ги първо личния им интерес , но от друга страна се възхищавам на умението им да извличат лесно полза от различни ситуации, изобщо някак успешно се самосъхраняват, не се терзаят излишно и ми се иска и аз да го мога това.

# 409
  • offshore & overseas
Хм, ако разсъждаваме повърхностно, в мен (т.е. в мойта карта, без анализ на домовете) няма нищо скАрпионско, а много точно отговарям на повечето от описанията на Мактуб, включая, че вече (срамота) почти на христова възраст аз не съм си избрала професия. Не защото нищо не ме интересува, а защото ме влекат 1001 неща. Окултното на първо и последно място, разбира се!! За меланхоличностите, които ме обгръщат често, обвинявам рибешкия си асцендент. Както някои хора обичат да казват: "А сега де!"  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 22:52 от Мяуче

# 410
  • offshore & overseas
Имаше една приказка - "Някои от най-интересните хора, които познавам, и на 40 не знаят какво искат да правят с живота си".  Laughing Май ще изпълня този критерии за интерес...

Въпросната "приказка" и аз скоро си я припомях. Embarassed (Ама няма да кажа защо)Тя е от т.нар. commencement address на Хамериканския писател Кърт Вонегът към випускниците на масачузецкия технически университет (1997), която той тъй и не произнесъл, щото честта се паднала на... Кофи Анан. Цялото релевантно абзаченце звучи в оригинал така:

"Don't feel guilty if you don't know what you want to do with your life. The most interesting people I know didn't know at 22 what they wanted to do with their lives. Some of the most interesting 40-year-olds I know still don't."

Ама Вонегът е дете на нежната, flower, революция. Не ща да мисля какви интересни хора е познавал.  Mr. Green

# 411
Ох, пак сте изписали една камара:)

Утре ще чета.
Wink

# 412
Камерън  Peace И аз не виждам обидени Simple Smile Аз също не съм особено знаеща по въпроса, по-скоро разсъждавам "на глас". По-принцип избягвам да тълкувам, но се заинтригувах, а картата сама почна да си говори  Whistling
Да, самата работа, като изпълнение си е 6 дом и според мен  Peace
А счетоводството може да е интересно на някой който има взимане-даване с девата, на девата ще й е интересно да смята, докато на един скорпион според мен ще му е по-интересно на борсата например.... Но дали е така... Мен лично счетоводството би ме убило, освен това се чувствам изключително зле, когато трябва да боравя с документи и да контактувам с бюрократи (ама може би е заради българската действителност). (И аз съм повечко скорпион)

Ummagumma, по принцип цялото твое поколение (които имате Плутон в скорпион) сте.... по-особени... Плутон е на мястото си, а това често дава обострено чувство за справедливост и истина, просто бързо ви става ясно кое е истина и кое не. (Което не значи че я приемате и тн) Моето поколение (Плутон във везни) се опитваме да намерим истината с преценяване, мислене... минаваме често по Средния път. Като цяло картата ти е хармонична. Работата ти вероятно няма да е обикновена, може би ще е някаква нова професия или не често срещана професия. Може обаче да не ти е лесно да я работиш, може би ще полагаш усилия и ще трябва да балансираш за да не те погълне тя, защото ако те погълне няма да можеш да я работиш... т.е. за да си добра в нея не трябва да е само тя, вероятно е да получаваш помощ и вдъхновение от съвсем друга сфера. Може би момента с мъжете в твоя живот няма да е много лесен, може би те влекат силни и властни мъже, а ти самата си също такава. Добре е да имате различни зони на владеене. Точката на щастие ти е почти на асц, което според мен означава че докато не разбереш коя си няма да намериш спокойствие и щастие. (Което всъщност важи за всички хора, но при теб има акцент на това)

Сега като го чета, много странно  ми звучи защото донякъде е вярно и за мене newsm78

Мяуче  Hug Звучи ти като за тебе защото макар да си везничка, слънцето ти е в съвпад с плутон (което ти носи скорпионски черти) и при теб е в интерсеприран знак, а и меркурий ти е ретрограден....Освен че те познавам малко, сега като ти гледам картата мога да кажа: Пиши! Ама не да пресъздаваш красотата на залеза и нежния бриз, а да пресъздаваш красотата на тичащия в галоп кон, по възможност в отминали времена. Но не ми се връзвай много  Mr. Green

# 413
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, кои програми използвате за хороскопите Thinking

Имам нужда от съвет - нещо съм влязла в един много странен период,като бомба закъснител се чувствам ooooh! Дали някой може да разгадае защо - родена съм на 14.06.1975, в 23.15 ч....Уж,доколкото си спомням,хороскопа ми за новата година/от 14 юни тази г./ беше хубав, ама явно съм навлязла в някакви мътни води...Спомням си ,преди време, се мотах из един английски сайт за астрология , и се регистрирах, и от там като започнаха да ме заливат с някакви предупреждения - че настъпвал някакъв много силен период, нещо много рядко,ама аз се изнервих,че ме засипваха с мейли, и пари взеха да искат,та не ги четях.... Thinking

# 414
  • Далечният изток
Хм, ако разсъждаваме повърхностно, в мен (т.е. в мойта карта, без анализ на домовете) няма нищо скАрпионско, а много точно отговарям на повечето от описанията на Мактуб, включая, че вече (срамота) почти на христова възраст аз не съм си избрала професия. Не защото нищо не ме интересува, а защото ме влекат 1001 неща. Окултното на първо и последно място, разбира се!! За меланхоличностите, които ме обгръщат често, обвинявам рибешкия си асцендент. Както някои хора обичат да казват: "А сега де!"  Mr. Green
Хм, и аз съм така. И аз съм на твоите години, а тепърва започвам да уча... Нямам професия, не работя...Нямам никъде скорпион, нямам 8 дом?! А, имам един ретрограден северен възел в скорпион в 4 дом. Какво означава това? Или семейството, или кариерата- това е изборът или?

# 415
  • Варна
Магнолия аз ползвам astro.com  основно, има възможност да си избереш езика, а за текущ хороскоп  astroto.com - то е на български.
Ако някой ползва нещо друго......споделете   bouquet

# 416
Maktub, много ти благодаря! За мъжете още не знам  Simple Smile За момента не е бил много лесен, но не съм вманиачена на тая тема. Харесват ми хора, които имат собствено мнение и го отстояват, и вярно, че такива едни плъзгави и безгласни типове ми лазят по нервите, но по никой начин не съм властна. Гледам да се разбирам с хората, но лошото при мен е, че прецакат ли ме, ме обземат едни черни въжделения и страсти, които много трудно удържам, но още не съм осъществявала на практика. За други хора съм давала идеи за отмъщение и съм си извоювала славата на гад, ама за моите собствени неща - никога...А пък мъжете (по-скоро момчетата), с които съм била досега, са отвеяни интелектуалци с лиричен уклон и прекомерно много чувство за хумор, което много повече ми харесва, отколкото перспективата някой да се опитва да ми налага егото си.
А за спокойствието и щастието...май никога няма да съм щастлива тогава, а?  Laughing Не желая да се самоопределям. Няма за какво, все ще изпусна я някой дефект, я някой още по-голям такъв. Аз съм това, което съм, а то е неопределена величина, варираща от минус до плюс безкрайност

# 417
  • Варна
Звездобройки къде сте?

Магнолия свършиха ли ти работа тези сайтове които написах?

# 418
камерън диас, можеш ли да ми кажеш и за мен. като чета хороскопа си,все хубави неща ще ми се случат. Да,ама НЕ.като реша да изляза завалява дъжд...Sad, а и здравето ми е крехко.кога ще приключи този тежък за мен период?родена съм на 12 март 1971г. във Варна 12ч. на обяд. Praynig

# 419
камерън диас, можеш ли да ми кажеш и за мен. като чета хороскопа си,все хубави неща ще ми се случат. Да,ама НЕ.като реша да изляза завалява дъжд...Sad, а и здравето ми е крехко.кога ще приключи този тежък за мен период?родена съм на 12 март 1971г. във Варна 12ч. на обяд. Praynig

Кой хороскоп четеш?
Ако четеш тези общите, тогава е нормално да няма никакви съвпадения..
Трябва ти добър астролог или надеждна програма за разчитане на карти, за да си изготвиш що-годе точен хороскоп. Peace
Рибки сме и двете:) Аз съм на 05.03.1983 и съм в 12:05 на обяд Laughing

Общи условия

Активация на акаунт