Преди година ЯНУАРЧЕ беше точка малка, а сега играе и търси залъгалки!

• 10 822
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
  • до една звездичка
Има ли все още някой, дето не е захранил като мен?
Аз. И не смятам да бързам.

# 16
New Valia: И аз още не съм захранила. Мисля малкият като навърши 6 месеца да започна  Grinning
Дано бързо влезеш в ритъм и кърмата ти да се нормализира  Peace

Теди: Весело е във вашето семейство  Laughing Joy

# 17
И аз не съм захранвала.След 5 месец и половина...така ме посъветва гастроентероложката ни.
Иначе преди малко се върнахме от лекар отново..и за Т която пддържахме-37,5..оказа се че след ваксините...е понастинала лекинко...и ваксините смъквали били имунитета...и сега сме отново на лекарства...кога ще си яде спокойно това дете и представа си нямам CloseКак да има апетит... ooooh!

# 18
Добро утро и от мен!
За захранването - ние стигнахме до едно количество и няма мърдане нагоре. Сега само обогатяваме вкусовете, но поне взе да си отваря устата като види лъжицата.
За слънцезащитните кремове - купила съм й на Бюбхен 30 фактор, а имаме и тестери на Себамед 50+ и Клоран бебе 30 (и двете са медицинска козметика и когато ги презентираха на училището на сп. "9 месеца" казаха, че са подходящи за бебетата още от раждането). Но също така казаха, че не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина, особено в часовете между 11 и 4 поне до 6 месечна възраст.
Ние ще работим за 3 дете след като мине периода за възстановяване след секцио.
Приятни разходки на всички!

# 19
За захранването и аз ще поизчакам.Поне до пети месец, както и по препоръки на педиатрите тук.
Никитали, тук всички френски доктори казват, че ако искаш може да почнеш да работиш 6месеца след секциото за бебе, и при това ако няма никакви проблеми ще е нормално раждане.Кви са тия работи които някой доктори съветват да се чака две години и задължително пак секцио Sad Пълни глупости.
Аз съм на Мустела, 50фактор. Ох пак за доктора ми, починал е след като е излязал от болницата, извикали са го за тежко раждане по спешност, седнал е в колата и е получил инфаркт, заминал си е на място.

# 20
  • София
мари много неприятно това е лекаря ти,да почива в мир!А ти да си намериш още по внимателен лекар за следващото бебче Simple Smile
Аз още не съм взела слънцезащотен крем защото купихме чадърче и избягвам да я показвм на слънце,не че няма да купуивам ,но май ще е по-натам.
За захранването давам плодово пюре и много и харесва,изпива около 60тина мл мляко и след това пюре колко иска и давам,засега този месец няма да замествам хранене,след 5ти ще видим какво ще каже педиатърката Simple Smile
Лек ден на всички,болните да оздравяват и приятни раходки под слънцето Simple Smile

# 21
Жалко за доктора. Sad Дано тежкото раждане е приключило успешно.

# 22
Здравейте!
За секцито на Мари на мен ми казаха да чакам 2 години, ако реша второто да раждам нормално, но ианче за второ секцио ми казаха, че въобще не е нужно да се чака, даже ми разкаваха, че имат случай за две деца родени в една година - едното януари, другото-ноември,и двете със секцио.
На мен малко ми е притеснено за кашите, щото сега пюренцата не са токова фатални - то сие като добавка, но със заместването не знам как ще се справим.
Друго-друго....... newsm78няма за сега.
отивам да правя гимнастика, сериозно съм се заела, пък ще видим...
Приятни разходки и пазете бебоците от слънцето. Hug

# 23
  • пред екрана
Привет!
Мари, съжелявам. Разбирам как се чувстваш. Дано почива в мир!

За секциото на мен ми каза док поне 1 година и ако се наемел лекар да ме изражда нормално той носел отговорност за живота ми.

Аз съжлявам, че захраних толкова рано. Май трябваше да поизчакам още месец. Макар малкия да яде зеленчуковите пюрета с видимо удоволствие и да се научи да си отваря устата и преглъща. Пак ще ви питам за жълтъка, след 6 месец поне но как се дава?

И все каня да питам за позата на пишлето в памперса. Надолу или нагоре? Аз четох, че трябва да е надолу. А защо всички около мен ми натякват да е нагоре? Някой може ли да ми обясни? Praynig

Много ми харесва идеята за 6-те месеца. Голямо сравнение ще падне. Laughing

А за второ дете и ние искаме, ама поне като навърши Криско 2 години, освен ако не стане някой гаф като с него fertilization

# 24
Мари, мила, съжалявам за доктора ти! Hug
Дега, след като заразиха малката със зверска хрема, която не щеше да се разкара по никакъв начин, се принудихме и купихме това. Какво количество сополи изсмуках, не вярвах на очите си.  Rolling Eyes #Crazy Добре, обаче решихме да я заведем в един от почивните дни в педиатрията, а оттам ни препратиха в Инфекциозна болница, защото се усъмниха, че е от ваксината цялото приключение. Посрещна ни шефът на детското отделение, и като видя помпата, каза да я дам на половинката, да си продуха карбуратора с нея, много кофти се отразявала на лигавицата помпата и всякакви аспиратори.
Вале, бързо се оправяй!

# 25
  • до една звездичка
Дега, след като заразиха малката със зверска хрема, която не щеше да се разкара по никакъв начин, се принудихме и купихме това. Какво количество сополи изсмуках, не вярвах на очите си.  Rolling Eyes #Crazy Добре, обаче решихме да я заведем в един от почивните дни в педиатрията, а оттам ни препратиха в Инфекциозна болница, защото се усъмниха, че е от ваксината цялото приключение. Посрещна ни шефът на детското отделение, и като видя помпата, каза да я дам на половинката, да си продуха карбуратора с нея, много кофти се отразявала на лигавицата помпата и всякакви аспиратори.

ОК:))) Благодаря, все пак! Ще мисля:)))

# 26
  • до една звездичка
И все каня да питам за позата на пишлето в памперса. Надолу или нагоре? Аз четох, че трябва да е надолу. А защо всички около мен ми натякват да е нагоре? Някой може ли да ми обясни? Praynig

Че те толкова ли са големи, че да има значение? Joy
Аз все се опасявах, докато бях бременна, че ако имам момче, няма да знам точно това - как да го "подреждам" в пампата - да не вземе да се счупи нещо... Joy Embarassed

# 27
  • до една звездичка
Аз днес май съм особено активна Embarassed:

Искам да попитам - някой ползва ли FRISO 1 и какви са отзивите ви за него?
Моята лекарка ми препоръча да продължа с него, след като свърша FRISO H.A.
Въобще никак не съм наясно с тези АМ - нали и продължавам да кърмя, нямам още достатъчно опит...Не знам как да разбера кое е добро, кое - не... newsm78

# 28
Здравейте, на мен ми намаля кърмата преди една седмица и вечер дохранвах с Фризо 1, и аз много не разбирам от тези млека, но ние получихме страхотни газове и ми повръщаше след нахранване. Успях да възстановя кърмата и го спрях, та за сега сме пак само на кърма. Мои познати го дават и казват , че са доволни явно си е до дете.

Аз да се отчета сложиха ни втория пентаксим по добре го понесохме този път и сме вече 8,200 /+1кг/, и 67см /+4/.

# 29
Странно колко се разминават мненията на някой доктори.Аз ще си раждам нормално вторият пък нищо че първо съм била със секцио, разбира се ако всичко е ок, пък и седалищно да е бебето докторът ми беше казал , че по принцип второ раждане дори и да е седалищно се прави по естествен начин защото било по лесно вторият път, те май на секцио тук трудно се наемат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт