Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 968
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 750
  • around the world
За много години  Hug
До 50% е намалението в Капаска.
Почти навсякъде в мола са започнали намаленията  Laughing
Намалението в Капаска е от преди Коледа и още тогава нямаше много нещо, а от това което имаше нямаше размери. Sad

# 751
  • Варна
МАНГО И МОТИВИ дали пуснаха намаленията?
МАНГО от 02.01.2009г.-50%

# 752
  • София...........

bouquet

# 753
  • Най-зеленият остров
Ще ви следя с интерес, но за съжаление няма много информация за Бургас. Разпродажбата в Манго само за София ли се отнася или и за другите им магазини ( Стара Загора, че ми е най близо)

# 754
  • София
...А в "Oviesse" и в "Marks and Spenser" има ли намаление? На детските дрехи? newsm78

Oviesse - има намаление - целите прозорци са олепени, не влязох, не знам колко е истинско
в Marks and Spenser е до 50 %  Sick аз не видях такова нещо.
- при детското по един "стилаж" за момчета и съответно момичета, което грубо по 10-12тина артикула, и порядъка е: от 35 на 29, от 55 на 45 ...
- при мъжкото има пак 10-15 намалени артикула в това число и летни блузи тип "ЛаКост". Пак от 105 на 85, от 65 на 59 ....
миналата година след 12.01 мисля бяха се поотпуснали да понамалят нещата... ама при тяхните цени  Sick дамска чанта от 120 на 75 лв. - бива ама се оказа, че според  цената в паунди би трябвало да струва без намаление 85 лв.

# 755
...А в "Oviesse" и в "Marks and Spenser" има ли намаление? На детските дрехи? newsm78

Oviesse - има намаление - целите прозорци са олепени, не влязох, не знам колко е истинско
 [/i]
oviesse-къде им е магазина!бях си харесала техни блузки по списанията newsm78

# 756
  • Sofia
Овиес- магазина е в Сити Центъра (до х-л Хемус) на последния етаж-

# 757
  • Sofia

bouquet

В Мотиви и Бенетон има 30% намаление!

# 758
Някой има ли информация, кога започват големите намаления на МОЛ "Космос" в Солун? Там наистина си струва да пазаруваш на намаления. И има по-голям избор, и намаленията са действителни.

# 759
Някой има ли информация, кога започват големите намаления на МОЛ "Космос" в Солун? Там наистина си струва да пазаруваш на намаления. И има по-голям избор, и намаленията са действителни.

И аз ще ходя там, нямам търпение, дано само не продължат от понеделник безредиците, защото тогава не бих рискувала.
Не знам точно кога започват намаленията, но миналата година ходих в края на януари.  Grinning

# 760
В Манго някои от нещата са намалени с 50%. Голяма част са на 30%. Бях си набелязала едно палте, което преди два месеца беше 139 лева....е сега е с цена 199 лева и намалено на 139 #Crazy. Все се заричам, че повече в България няма да пазарувам. Писна ми от тия тарикати. Подразни ме и това, че са изкарали парцалки от колекция лято 2008, ако не и 2007 и ги продават с някакво измислено намаление. Същите парцалки ги гледах миналата и по-миналата година в Италия и Испания за по 5-10 евро.

# 761
  • Варна
И аз днес се засилих в Манго (Варна), гледам едни жени се блъскат и на двата етажа, вътре фул и всичко нахвърляно..така де , обичайното при 50% намаление.. ама 2 неща си харесах и на двете открих дефект (на едната блуза доста съществен, въпреки че е за 49 лв.) и се ядосах и си излязох #2gunfire Не мога да разбера като са за по 30 - 60 лв. нещата да не означава, че трябва да дам тия пари и вкъщи да установя, че дрехата за нищо не става #Cussing out Поне да отбелязват по някакъв начин, че артикулите са с дефект, а не да ги слагат наред с всички Sick
Иначе за варненки докладвам, че намаленията и по центъра, и в двата мола (Pfohe i Varna Mall) са започнали - 30, 50 и 70% Whistling

# 762
Някъде прочетох, че по-принцип намаленията започват от 15-ти януари, но заради кризата вече били започнали. С две думи и аз не рзабрах и се надявам по-информираните да ни светнат по въпроса.

# 763
  • София
Знаете ли в момента какво намаление тече във Fox Baby и Fox Kids?
И спешно ме интересува дали в К&К има вече намаление?

# 764
Знаете ли в момента какво намаление тече във Fox Baby и Fox Kids?

Има 50% все още, надявам се скоро и 70%

Общи условия

Активация на акаунт