Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 958
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 315
Бебешките обувки в Geox са по 50 лв. Намалението е 50% до колкото разбрах.

# 316

Имаше и нелоши сандали - за момчета - бяха по 34лв, но номерата са доста изчерпани.

# 317

Имаше и нелоши сандали - за момчета - бяха по 34лв, но номерата са доста изчерпани.
За съжаление няма номера отдавна.

# 318
  • София
Днес бях в Геокс на Витошка,имаше много хубави маратонки за момченца(44-49лв.)р-р-22-25.
Също и сладки обувки и сандали за момичета от 49лв.
Като направих сравнение с К&К,и качеството и цената са перфектни.
На витрината пишеше,че намалението е до 24.08.08г.

# 319
Момичета, преди малко си строших очилата... любимите ми.
Да сте виждали намаления на слънчеви очила?

# 320
  • Beyond the Frontiers
Днес бях в Геокс на Витошка,имаше много хубави маратонки за момченца(44-49лв.)р-р-22-25.
Страхотна си! Мерси   bouquet

# 321
  • София

Даже следобяда се върнахме с децата и купихме на малкия маратонки за 44лв.(21№),а на каката страхотни
обувки за 49лв(30№).Магазинът беше пълен и доста хора купуваха,а и номера имаше от повечето модели.

# 322

Даже следобяда се върнахме с децата и купихме на малкия маратонки за 44лв.(21№),а на каката страхотни
обувки за 49лв(30№).Магазинът беше пълен и доста хора купуваха,а и номера имаше от повечето модели.

Аз като ходих казаха, че имат до 22 и после след 28-ми номер. Ще ходя да проверя пак за всеки случай. Във Варна бяха намалени сандалките на 80лв. Имаха естествено цялата номерация.

# 323
Днес купихме за малчо маратонки GEOX No 22, на 39лв. от Витошкия магазин. Имаше и 20, 21, 23 (от тях видях), пък и по- големи номера. Маратонките са с 2 лепки отпред.

# 324
  • София
А има ли маратонки за момиченца 24 номер?Да взема да се занеса до там с щерката?

# 325
  • София
Къде точно на Витошка е магазина,че не се сещам,а не ми се обикаля в тая жега?

# 326
  • София
Къде точно на Витошка е магазина,че не се сещам,а не ми се обикаля в тая жега?
На пряката с Парчевич,почти срещу Саламандър. Peace

А за момиченца също мернах няколко вида маратонки,но повече са тип обувка с лепки. Peace

# 327
  • София
да се отчета и аз
днес купих обувки от геох-а за каката,а също и сандалки от екко.
сега ми се иска и малкия да го обзаведа, но нищо момчешко не ми хвана окото. е, и да е на прилични цени а не като щукидс в цум /повечето са мах 30% намаление/.

знаете ли в магазин за обувки рено в скай сити центъра дали има намаление 50% и въобще с има ли интересни момчешки модели?

благодаря  предварително  bouquet

# 328
  • София
Благодаря,аз се сетх къде е и след работа отидох.Купих от затворените маратонки.Все още има избор и номера Peace

# 329
Днес купихме за малчо маратонки GEOX No 22, на 39лв. от Витошкия магазин. Имаше и 20, 21, 23 (от тях видях), пък и по- големи номера. Маратонките са с 2 лепки отпред.
Аз питах за номер 20 от маратонките с двете лепки, но ми казаха, че започват от 21,а на мойта щерка й бяха много големи. Затова й взех от тези - тип буйки, който не ми харесваха много. Защо така ме прецакаха продавачките Sad

Общи условия

Активация на акаунт