Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 119
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 435
Търся си черно, фино поло. Нещо от фино трико, което може да мине и за по-официално. Някой мяркал ли е нещо подобно?
Подобни от много фина материя, като бодита или блузки, полуполо или друг вид бие, различни цветове, със или без дантела имаше в магазин Helios. Но, за съжаление не мога да ти кажа къде се премести магазина. Даже тема сам пуснала с такъв въпрос, но още нямам отговор. Предишния магазин се намираше в ЦУМ. Ако някой знае да пише.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 11:04 от 6tiplio

# 436
  • Countryside
аз нещо не си харесах, нямаше и номера избор, повечето са за по-тесен крак, детски симпатични ботушчета за към 75лв, но вътре вместо кожа са като маратонка newsm78

кажете къде готини до глезен кожени боти  Praynig дали в мола скай сити има newsm78 или къдееее Crazy до към 100лв, не някакви суепр скъпи Naughty днес ми допаднаха едни за 600 #Crazy Mr. Green

Има да, в магазина на Тикълс, аз си взех моите миналата година оттам ,страхотно удобни и красиви за 99лв  Mr. Green Сега не съм гледала цените, че си имам, но предполагам че се движат там някъде.

# 437
  • София
Знае е ли някой дали ще има намаление в SLS на зимните неща преди да започне сезона. Мисля, че миналата година имаше, но не помня кога  newsm78
Искам да си купя скиорско яке.

# 438
Знае е ли някой дали ще има намаление в SLS на зимните неща преди да започне сезона. Мисля, че миналата година имаше, но не помня кога  newsm78
Имам познат който работи там, тези дни ще се видя с него и ще попитам  Grinning

# 439
  • София
Имам познат който работи там, тези дни ще се видя с него и ще попитам  Grinning
благодаря Simple Smile

# 440
  • София
Търся си черно, фино поло. Нещо от фино трико, което може да мине и за по-официално. Някой мяркал ли е нещо подобно? Мисля първо от Манго да започна търсенето, но ако имате наблюдения за други места, споделете!
Миналата седмица си купих черно поло от много фино трико от едно магазинче Cacadu в Студ. град. Моделът е като този http://cacadu-bg.com/catalog.html#images/catalog/bluzi/bluzi037.jpg

# 441
  • Варна
Във Фокса има 20% намаление.Това видях във Варна,но сигурно и по другите градове го има. Peace

# 442
Във Фокса има 20% намаление.Това видях във Варна,но сигурно и по другите градове го има. Peace

Много рано, бе! newsm78

# 443
  • Варна

Много рано, бе! newsm78
И аз се учудих,ама е факт.

# 444
  • Berlin
момичета, търсим сега мъжка жилетка, ама не каква да е. тр да е вълнена и да е като тези дамските, които сега са излезли. едни такива плетени, хубава прежда... не да стоят като пресовани. не знам дали обясних добре. ще потърся снимка. нещо подобно и пак

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 12:25 от abs

# 445
Някой скоро да е минавал покрай магазинчето за детски обувки на Витошка, там където предлагат Паблоски (извинявам се, че забравих името на магазина) има ли вече ботушки? нещо интересно 23-24 номер? Grinning

# 446
  • София
Някой скоро да е минавал покрай магазинчето за детски обувки на Витошка, там където предлагат Паблоски (извинявам се, че забравих името на магазина) има ли вече ботушки? нещо интересно 23-24 номер? Grinning
Не са заредили още ботушките.Октомври месец очакват.
Ние купихме обувки на същата марка номер 24 за есента,страхотни са:)Леко по-височки,но не са ботуш.

# 447
Исайкова, много ти благодаря!  Peace

# 448
  • София, "Младост 3"
Докладвам - разочарована съм.
На края на новата кооперация до входа на Хит има също магазин на адидас. Там детските бяха 47лв, на втория етаж има Найк - те бяха малко по-скъпи- 60-70лв.
В Принцес детските маратонки бяха пълна скръб - и по скромното ми мнение са фалшиви.
Видях дамски ризи без ръкав намалени от 50лв на 15 - ами абсолютно същата си купих в началото на лятото от Ловеч - точно за 15лв.
аз пък съм купувала ДИзел за себе си от магазина на дизел за 60 и 70лв и съм много доволна - не бих казала, че са менте
носих нонстоп цяло лято, не мръднаха и след пране . почти не мръдна и цвета...
лично за себе си не бих казала, че са менте...

# 449
Здравейте, ще обличаме мъжо за зимата и се питам знае ли някой къде има намаления на дрехи, спортни обувки, якета?

Общи условия

Активация на акаунт