Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 147 987
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес бях в Мола.Във Фокса наистина има 50%,аз раглеждах Кидс и с триста мъки харесах една жилетка за 25 лв, но и никога не съм била голям фен на тази марка.
В Бенетон има 30% намаление единствено на някаква серия Дисни или Мики Маус /вече забравих/, нищо друго няма намалено.Има заредени хубави дънки до размер 98 от новата пролетно-лятна колекция.
В Есприт има намаление 20% и има номера, както и намаление на аксесоарите.Имаше колани и чанти на изгодни цени.В детския Есприт има намаление на няколко модела дрехи на 50%.
В Том Тейлър има намаление 20 и 30% на всичко,относно децата - размер за момиче 104 нямаше почти нищо освен блузки.
В Мандарин има намаление 30%, но въобще не съм влизала да видя дали на всичко.

# 691
  • София
И аз нищо не харесах във Фоска newsm78 ....и в двата...

# 692
Къде е този детски Есприт?

# 693
  • София
.
В Том Тейлър има намаление 20 и 30% на всичко,относно децата - размер за момиче 104 нямаше почти нищо освен блузки.

нито един вид ли панталони не са останали  Confused и при това намалението е само 30%  Cry

# 694
  • София
Къде е този детски Есприт?

В Мола на първия етаж магазин Axent срещу Техномаркет.

В МЕХХ също има намаление около 30%.

# 695
В СЛС-а има добро намаление. Рокси са на прилични цени-дьнки по 110 блузи по 55. Якетата са по 215. Долнища по 55 лв,горнища по 70 лв.Освен Рокси гледах и Филата-сьщо добри намаления-има маратонки по 59 лв-кожени и анцузи сьщо на прилични цени.

# 696
  • Countryside
Някой да знае кога ще има намаление на Лаура Ашли? Ходих в ЦУМ, уж пишеше че има, ама нъцки  ooooh!

# 697
Чудех се,дами, понеже сте минавали през мола в магазин за обувки Скандал дали има намаление? Някой обръщал ли е внимание?  newsm78

# 698
А в това манго кога ще пуснат намаление?

# 699
И аз чакам там да се появи.

# 700
Чудех се,дами, понеже сте минавали през мола в магазин за обувки Скандал дали има намаление? Някой обръщал ли е внимание?  newsm78

Има, 30%.

# 701
  • Sofia

Има, 30%.
преди това обаче има увеличение по 5 реалната цена Wink

# 702
  • Sofia
В СЛС-а има добро намаление. Рокси са на прилични цени-дьнки по 110 блузи по 55. Якетата са по 215. Долнища по 55 лв,горнища по 70 лв.Освен Рокси гледах и Филата-сьщо добри намаления-има маратонки по 59 лв-кожени и анцузи сьщо на прилични цени.
то там си има целогодишни намаления

# 703
  • Sofia
.

нито един вид ли панталони не са останали  Confused и при това намалението е само 30%  Cry
в Тойс-а цените да доста по-ниски в сравнение с МОЛ-а на Том Тейлър специално за децата

# 704
  • София
.

в Тойс-а цените да доста по-ниски в сравнение с МОЛ-а на Том Тейлър специално за децата

Да, chocha така е , видяла съм го.Но в момента с намалението цените в МОЛ-а на детските и в Тойс-а са почти равни.

Общи условия

Активация на акаунт