Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 59 853
  • 419
  •   1
Отговори
# 285
А аз трябва да чакам до края на октомври. Cry SadИскам  и аз мъж в къщи.В кръга на шегата много ви завиждам че ще си видите милите "момчета" скоро.Леко чакане на дните"Х" от мен.Аз отивам да празнувам рожден ден на племенниците.

# 286
Здравейте,
И аз отдавна не съм писала.И ние ще си имаме тати около 20 септември-живот и здраве.
Чакаме го с нетърпение,така сме се затъжили за него.
А последните дни минават толкова бавно.

# 287
  • Burgas
Привет момичета!
nevy наистина много малко време за почивка имате с тези 1,5 мес.  хубавото е че ще сте заедно на тези прекрасни празници. ние миналата година бяхме сами с малката на коледа но тази година ще сме си тримата  Grinning !и на моя мъж нещо ми омръзна на танкера, не слизат по пристанища и си е тежичко 4 месеца само море. 
marka_74  с теб ще посрещаме заедно. по последна информация и аз ще си имам мъжле към края на октомври!

# 288
Е,нъде се покрихте всички.Аз днес заведох младежа и 5 приятели на бунгало и вкъщи има малко мир.Отървах се за 5 дни от купони. Hug Hug

# 289
Zdraveite!

Dely, i moeto momche plava na tanker...mnogo rabota, spirat dalech ot pristanishte....dobre, che skoro mu svyrshva reisyt.

Az imam za zadacha da mislq mestata za pochivka Simple Smile

Priqten weekend Vi pojelavam i dano Vi se obadqt myjete!

# 290
  • Варна
Здравейте!
И аз за почивката вече мисля... е то ще е малко отскачане нанякъде... ама да не сме си в къщи.
Искаме да отидем по на север по Черноморието. Някой да предложи нещо. Някакви отзиви за Русалка
до Балчик или Вила Романа - Тузлата.

# 291
  • Варна
И мъжът ми иска да отидем някъде за 2-3 дни/за повече през октомври не става нямам отпуска тогава/ докато е още топло. Ама аз искам да правим ремонт, като се върне до като е топло. Отпуската ми е чак за Коледа и ми се ще тогава да отидем някъде на ски, като сме свършили с ремонта.Не знам как ще се разберем, може и да се разведем! Laughing

# 292
Е,да побутнем.Отишли сме на 3 стр.Много силно се подготвяте за посрещанията.

# 293
Zdraveite!

Az veche rezervirah...dano morqkyt si doide na vreme.  Vsichko s korab, pristanishta i poleti da byde OK.

Momicheta, Vie dokyde dokarahte neshtata s pochivkite? Pri nas tvyrdo beshe za planina, vidyt na postroikata za noshtuvka osnavashe spored, ama nakraq rezervirah za vila Simple Smile

Do skoro!

# 294
Здравейте морячки. И Моето момче си идва след две седмици и веднага започва курс за стар пом, и ние искаме да отидем някъде но да е БЛИЗО защото аз с това коремче -огромно и точно в най-опасните месеци нещо не ми се рискува.Ако някоя от вас знае нещо хубаво и уютно тук наблизо до ВАРНА да каже .
За многото рбота на танкери и при моя мъж е така само че той е на контейнери и имат старшно много работа ,милия за 5 месеца рейс е слязал не повече от 2 -3 пъти и то за малко -АБСОЛЮТЕН ЗАТВОР

# 295
  • Варна
bambi25 аз като бях с корема месец преди да родя ходихме на Дружба. Ама неорганизирано. На място си харесахме Сириус бийч. И съм очарована от хотелчето - на самия бряг е. Ние бяхме началото на май - преди сезона. Може би и сега е така спокойно.

# 296
  • Варна
Малко да побутна тежичката.

Здравейте, момичета! Къде се губите? Някой стяга ученици, други чакат любимия да се завърне!
Всички действат по задачи.

Така. И аз да дам отчет какви съм ги свършила. Голямото е вече готово за училище, днес купихме дънки ,блуза и яке. Вчера взехме маратонки. Такъв ентусиазъм я гони, така и се ходи на у-ще, че чак съм втрещена. Купи си тетрадки и химикали и разни дреболии, даже си направи и снимки и си написа бележника и личната карта. Ходила до у-ще да си види класната. Това ще е от пубертета Laughing
Малките и те са готови за сезона, днес имат нови грейки, маратонки и шушлякови анцузи.

Докато мисля с какво да си обличам децата за есента, ми изгоря прахосмукачката и си купих нова. Ремонта излизал като 1 нова.
От срещата на близнаците нямам нито 1 снимка, оказа се че фотоапарата не работи и май ще купувам нов в понеделник. Другата седмица Миша има рожден ден и ще ми трябва спешно.
Микровълновата ми работи, но не свети -тя ще почака докато спре .
Едното колело на близнаците му се счупи педала и него трябва да правя.
Това са набързо неволите ми.
Хайде, чао и да пишете повече!

# 297
Илиева аз се подготвям за у-ще усилено.Кой какво ще слага за 15.09,кой какво цвете иска за учителката си?Въобще лудницата е  пълна.Утре имам да ходя в 2 у-ща и да се срещам с 3 учителки.Отсега съм си приготвила пачката с парите и да се въоръжа с търпение за претенците на госпожите.И 3-мата имат нови учителки.

# 298
  • Варна
Марка, и твоя не е лесна. Доста има да търчиш утре. Сега е момента да се клонираш / и аз, ако можех/ Laughing
Аз няма да ходя утре, каката се оправя сама. Нашата класна е за втора година, ще сме в 6-ти клас.
Купих днес 6 букета, 2 за Миша и 4 за детската за 2-те госпожи и 2-те лели + почерпка, че ще имат тържество.
При мен лудницата ще е пълна догодина, когато близнаците ще са първи клас. Направо не ми се мисли.
Едно знам със сигурност, спирам работа.

# 299
Здравейте момичета,
Честит 15ти септември на мамите с ученици!
Миналата седмица ходихме семейно на почивка до Родопите и много хубаво си изкарахме. Днес рожбата е на ясла, а мъжът ме за първи път на работа на брега  Crazy Ами да ... Дългогодишното ми мрънкане най-после даде резултат. Да видим как ще върви. Мъжът ми е много щастлив, че няма да се качва повече, ама аз съм "Тома неверни".  Rolling Eyes Така че още си оставам в клуба - ако ме искате де  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт