/...с тия шоколадови изкушения много грубо от твоя страна-да ми пълниш устата със слюнка рано сутринта
/Благодари се, че е сутрин, ако беше надвечер щях да метна пържоли на скарата

/
.Но и нас ни забавиха страшно много - месец и половина.Трябваше да си дойде още на 16.04.И на него му е много тежко,че пътува.А аз съм такава че преживявам страшно тежко разделите.Имаме едно детенце на 4 г. и сега съм бременна в 7-мия месец.И ние уж се каним повече да не пътува и да се захване вече с нещо на сушата,но лошото е че нямаме още никаква идея какво може да работи тук, така че не смея да се надявам много, че скоро че спре да пътува
!
.
. Кога е термина?
. Питайте в някой зоомагазин. 
.По план и таткото трябва да си е тук тогава. Ако не успее да се захване с работа на суша, то сме си казали че ще стои тук поне 6 месеца
.Така че съм много щастлива
Макар че днес таткото много ме огорчи.Бяхме се чули преди няколко дни по телефона от Англия.Той беше в моряшкия клуб и ме попита дали иска да ми купи шоколад от там.Аз му казах, че ако иска да ми купи (не че тук не мога да си купя,но все пак).Та днес като се видяхме по скайп и го попитах ей така между другото дали ми е купил шоколад,а той ми каза че ми е бил купил,но много му се било дояло та взел че го изял.Стана ми ужасно гадно.Не ми е за шоколада,а просто за егоистичната му постъпка.Още повече сега като съм бременна.Мислите ли че се навивам за глупости и пресилвам нещата?Стана ми гадно и затова че аз от цяла седмица се подготвам за неговото завръщане, чистя, оправям си външния вид,а днес съм станала в 5.20 часа сутринта за да сготвя любимите му манджи,а той не е помислил за мен
Но сега гледам да не се задушавам от тези мисли,да се настроя положително и да се радвам на утрешния ден когато ще го видя

. Сигурна съм, че ще те изненада с нещо.
. Аз съм бременна в деветия месец, незнам как да му обясня, че съм огромна
, като ме види ще се стресира, ако не съм родила дотогава
И аз предполагам че е от хормоните,а и от настъпващото напрежение, очакване и подготовка че днес ще се прибира