Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 243
  • 419
  •   1
Отговори
# 90

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
Да ти е жив и здрав малкият мъж, голЯЯЯЯм да порастне и МНОГОООО да го слушате  Wink

# 91
Роди, честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав!  newsm51 Стискам ти палци за големия, бъди сигурна че ще успеете.  love001

# 92
  • Варна
Роди, честит рожденник   bouquet!

Аз попитах за курсовете, понеже мъжа ми ме помоли да проверя. Притесняваме се дали ще можем да подредим нещата, така че да се яви. Но аз имам чувството, че може и да родя докато се замъкна до ДИК затова попитах.
Още не са му казали, че слиза  ooooh!. Така се притеснявам.

# 93
Много ви благодаря,момичета!!!  love001

Дано и баткото го приемат,два дена се побърках с рождени дни,гости и изпити.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Аз попитах за курсовете, понеже мъжа ми ме помоли да проверя. Притесняваме се дали ще можем да подредим нещата, така че да се яви. Но аз имам чувството, че може и да родя докато се замъкна до ДИК затова попитах.
Още не са му казали, че слиза  . Така се притеснявам.

inka 26,разбирам те,ако искаш пиши какво те интересува конкретно и ще питам.Аз също свършвам по някоя служебна услуга на мъжа ми,направо съм на повикване към БМФ.Да вземат някой лев да ми платят няма да е зле.
Лек ден ви желая,аз отивам да почивам.Емоциите от двата дена ми дойдоха в повече.

# 94
  • Варна
Роди, честито ти рожденик! Да е жив и здрав малкия сладурко и да стане голям и силен мъж, почти колкото Супермен!
Много усмивки и весели детски години!

# 95
Благодаря ти,Роси Hug!
В момента се изживява в Наруто(едно филмче, което гледа) и постояно чупи едни стойки и хватки. nuts

Нашите изпити днес приключиха и утре баткото заминава на екскурзия за 4 дена с класа.Малко да отпусне.

# 96
Rodi,честито ти рожденик със закъснение.Да ти е жив и здрав и много да те радва.

# 97
Роди, присъединявам се към пожеланита на всички момичета! благодаря за вкусната почерпка!  Simple Smile

# 98
Благодаря ви за пожеланията!  love001

# 99
  • Варна
inka 26,разбирам те,ако искаш пиши какво те интересува конкретно и ще питам.Аз също свършвам по някоя служебна услуга на мъжа ми,направо съм на повикване към БМФ.Да вземат някой лев да ми платят няма да е зле.
Лек ден ви желая,аз отивам да почивам.Емоциите от двата дена ми дойдоха в повече.
Hug Hug Hug

# 100
Момичета да ви почерпя виртуално.Моят мъж днес има рожден ден.

# 101
  • Варна
Да ви е жив и здрав рожденика,и много много да ви обича Grinning

# 102
  • Варна
Марка, честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав, много щастие и любов!

Къде се губите, никой не пише от 2 дни. При това хубаво време на никой не му се седи вкъщи и на нас също.
Днес ходихме на долу по магазините. Другата седмица близнаците имат рожден ден и ходихме да търсим подарък от майка ми.
Взех им сандали и по 1 една тениска със Спайдърмен, която облякоха още в магазина и вече са за пране. И аз отнесох един червен панталон 7/8.
Утре сме на рожден ден на приятелче на близнаците, ще бъде в Морската градина на езерото. Ще трябва да им взема плавници и резервни дрехи. Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 17:59 от Илиева

# 103
  • В море от любов
Честит рожден ден! и от нас Hug Heart Eyes Hug
Много здраве, щастие и семейно благополучие Hug
И аз вече нямам търпение, мъжо се прибира другия месец Grinning, но ще му удължат контракта с една седмица Thinking, но пък за сметка на това се извисява в службата Mr. Green Mr. Green

# 104
Мерси за пожеланията ви момичета.Моряка се връща към 20 юни и ще празнува ме рожденните ни дни тогава.Илиева,времето е тъкмо за"плавници и резервни дрехи". Joy

Общи условия

Активация на акаунт