И Ради вчера чак си пусна кръв на носа, а така ми се иска да му махна тия ръкавици вече ......
И нашите пъпки са точно такива, кожата седи като грапава и ми е много гадно да го гледам такъв пъпчив
Ама педито каза че е нормално и да не се притеснявам, тя пък не ми каза да ги мажа, аз на своя глава реших.Ася

Аз съм голяма патка значи, вече трета вечер Ради заспива сладко сладко към 9 вечерта и следващото ядене като трябва да му е примерно към 12-12,30 аз седя го чакам до посред нощите да се събуди. Е да ама той естествено въобще не се буди тогава когато трябва да яде и примерно към 1-2 аз го будя, за да мога после да легна, ама като го събудя да яде и после след три часа той реве гладен. Много съм смотана май трябва да си го оставя детето само да си реши кога иска да яде, така и без друго нищо не правя, нито спя нито нищо и сега много ме е яд

Хайде хубав ден от нас

Голям съм идиот
Та, момичета, внимавайте с първия цикъл, че явно е нужно време да се нормализират нещата
Уф, отивам да приготвям баткото за градина. Лек ден от мен и до после
Пробвах само с гореща вода, но ми стоят мазни шишетата. От една седмица също така започнах да стерилизирам през ден, за да започне да си изгражда имунитет дребната. Моята пък започна да реве през деня през 2 часа от глад

защо се слагат нещата в тоя разтвор за стерилизация като после се плакнат
нали повечето бацилчета са във водата .........защо след стерилизация да се плакне представете си що химия е вътре
по-добре си вземи един парен за МК за 15лв.отколкото да ползваш тея химий
, за темата!
А за пъпчиците педиатърката ги видя и каза, че са нормални. Четох и че е т.нар. Бебешко акне от промяна на нивата на естрогена /не се появява преди 3-4 седмица и продължава от дни до седмици/. Не се третира с нищо, освен с водичка, защото лосионите може да го възпалят...Та, това знам и това правя. Все ще си изчезне, но е хубаво лекар да ви каже какво е.
Принудих се да изварявам шишенцето, после като се увеличи броят на шишетата си ползвах стерилизатора за МФ. И за баткото, и за дребната стерилизирах всеки ден до 40-тия ден; после постепенно разреждам стерилизирането. Вече и е време на моята мома да се настройва към нормалната среда и да си изгради имунитет. Да си кажа и аз, че това е лично мнение и продиктувано от досегашния ми опит; моя приятелка стерилизираше до 1 годинка на детето; да не говорим, че то вече слагаше в устата си, каквото свари, но шишетата му бяха стерилни