ОбИчАтЕ лИ дА сЕ гРиМиРаТе - 25

• 9 876
  • 297
  •   1
Отговори
# 255

Така и не открих това цветенце на апарата, за което говореше КАРЧЕВА, но все пак пипнах някои настройки, и сега резултата е по-добър ...
Ще снимам "цветенцето" на моя апарат и ще ти го пратя на лични. Peace

# 256
На мен пък въпросният грим ми изглежда твърде ексцентричен.По тази логика,мога да си нарисувам цялото лице на цветя и разни червени "неща" и пак да се води грим  Tired по някакъв начин те разкрасявя.Преди известно време имаше предложения за "ексцентричен грим",но се отхвърли,тъй като не всички разполагаха с пера,пайети,броксати и т.н.Мисля,че тук ще се получи някакво сливане на темите,а не е съвсем правилно.
  Ти досега видя ли някое момиче да покаже подобен грим?Вярно,че няма изрични забрани в правилата,но се подразбира,че не би трябвало да е точно това.Примерът с дъгата беше чудесен например  Peace

# 257

Ще снимам "цветенцето" на моя апарат и ще ти го пратя на лични. Peace

Ок    bouquet  Мерси  Embarassed

Друг някой няма ли да качва снимки   newsm78
само ние с Добито ?!?

# 258
Момичета, здравейте и от мен! Днес не съм се включвала... Следобед като приспах бебока си откраднах малко време та да сътворя и аз една шаренийка... Довечера може би ще кача снимките... До кога е срока за качване в папката?  newsm78

# 259
  • Willebroek, Belgium
Момичета, здравейте и от мен! Днес не съм се включвала... Следобед като приспах бебока си откраднах малко време та да сътворя и аз една шаренийка... Довечера може би ще кача снимките... До кога е срока за качване в папката?  newsm78

Ще чакам с нетърпение да видя грима ти Hug
До 27 май е срока  bouquet

# 260
  • София
Привет момичета,гримирах се и аз и то два пъти,сега ще кисна в дилемата кой грим да кача и коя снимка да избера,поне имам време за двоумене. Mr. Green
Ма моля ви се кога ще спрете с тия спорове,половината тема е в спорове и дразги,Anak su namun каже "Аааааа..." вие след нея "Бееееееееее..".Просто не обръщайте внимание и толкоз,то се видя че от дума не се разбира,затва няма смисъл от всичко тва. Confused

# 261
Момичетааа:)

Ето какво сътворих днес.
Прическа, вежди, грим... и маникюр,
но него не съм го снимала Mr. Green

На живо сенките са доста по-наситени.

Цък
, цък, цък, цък и цъъъъък.

# 262
  • Зеленият рай в сърцето на България

Супер си я преобразила с този грим  Simple Smile

# 263

Направо завиждам на такъв цвят на очите Mr. Green
Искам да си купувам такива лещи, ама все се колебая кога Grinning

# 264

И тя адски ного се хареса, въртя се пред огледалото,
насам-натам. И прическата много си хареса.
Дано да не си е развалила маникюра, че тръгна
с мокър...

# 265
  • София
Анче много и тъмно лицето сравнение с шията и сие,па и спирала си поспестила Laughing.
Иначе ми харесва де. Wink

# 266
Анче много и тъмно лицето сравнение с шията и сие,па и спирала си поспестила Laughing.
Иначе ми харесва де. Wink

Да, знам. Лицето й като цяло беше по-тъмно.
Не я намацах по деколтето, защото не беше дошла
с роклята. Обясних й как да си сложи там ФДТ след
като си облече роклята. Иначе ще й изцапа рокялта. Confused

А спиралата не можеше повече. Тя си донесе някаква
на Лореал, чистак нова от двойните. Обаче четката
беше отврат. Съжалих, че не й сложих от моята си -
Телескопика. Даже й разделях миглите, че много мокра
спиралата и се спластиха.  Crazy

Мани, по едно вереме й се насълзи окото, потече в края
и дорисувах мястото, че стана мазало  Mr. Green

# 267
Темата се превърна в чат.
pusycat харесва ми гримът ти Peace,неРахова чакам да видя и твоя грим,сигурна съм,че си се справила отлично,радвам се,че сте изкарали рождения ден на малкия добре,нищо за тортата догодина ще е по-хубава. Wink
еlfi4ka не се връзвай толкова,няма смисъл и аз понякога не мога да си замълча,но е по-добре,когато виждаш,че не могат да те разберат.  bouquet

# 268
Темата се превърна в чат.

Абсолютно
. Ще ви помоля да се въздържате да отговаряте на дразнителите,
просто няма смисъл, а и не ми се трие и другата половина на темата.
Напоследък няма ден без скандал в тази тема, което не вярвам да е приятно и за вас.
Бъдете толерантни и търпеливи към новите. Ако видите, че някой откровенно се заяжда,
информирайте модератор, вместо да отговаряте.

Anak su namun изрично ще я замоля да смегчи тона и квалификациите,
 ако има все пак някакво желание да се впише в темата. Досага всеки,
който се държи нормално и бил добре приет тук.

# 269
  • somewhere over the rainbow
Мацки, утре сме на бал Party Тоалета ми е панталон в цвят бордо, туника в червено, бордо и черно и черни обувки. Давайте идеи за грим. Аз само за опушен в черно и сиво се сещам Thinking Даже го пробвах, добре стана. Снимах се с телефона, ама е толкова бледо, че няма смисъл да ви го показвам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт