ОбИчАтЕ лИ дА сЕ гРиМиРаТе - 25

• 9 870
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, ето първия ми шарен опит  Blush Направих си 210 снимки, от които избрах 9. Моля ви да кажете кои номера са най-добри според вас, като от тук започва снимка номер едно:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224855&view=1&photo=57

Яд ме е защото и при мен цветовете не са съвсем действителни... снимах се в различни стаи и при различна светлина и режим на фороапарата, затова и цветовете на снимките на места са различни... Горе долу се виждат, но все пак не са 1 към 1 с реалността  Sick Е, казвайте кои според вас са най-подходящи, въпреки, че все още няма да бързам тъй като има време и може да сътворя нещо друго...

# 271
Гримът ти е страхотен  bouquet Тази,Тази и Тази ми харесват най-много Hug

# 272
неРАХОВА супер ти е гримчето  Flutter  разкошно е просто  Crazy  

# 273
  • Willebroek, Belgium
неРАХОВА страхотен грим Crazy
Много ама много ми хареса Heart Eyes
Браво  bouquet

Гримът ти е страхотен  bouquet Тази,Тази и Тази ми харесват най-много Hug

И на мен тези ми харесват най много Hug
Направо моят грим бледнее пред твоя и на Annabelka Rolling Eyes Mr. Green
Анмa_Чече момичето изглежда много хубаво след твоята намеса Hug
Страхотно си се справила  bouquet

# 274
Нерахова....1,2 и 6  Whistling Бързам да ги напиша,че да не ги забравя  Mr. Green

Страхотен е,страхотен,ей това си е точно "шарен свят",но поднесен по изключително елегантен начин  Flutter

# 275
Благодаря ви Бибка, Доби и Елфичка... Ще се почудя още малко и ще видя какво ще кажат и другите момичета... Утре ще пробвам да направя още един грим и ще реша какво да качвам в папката. Елфичке, хайде и теб да те видим в този конкурс? Знаеш ли от кога те чакам...ааааа.... Помня гримът ти от "Синьо кадифе" и много ми хареса. Някой наскоро ме беше сравнил с теб като техника на нанасяне на сенките (мисля, че беше НАН, но не съм сигурна) и това сравнение ме поласка, тъй като ми харесва как се гримираш - може би защото наистина го правим по сходен начин  Mr. Green
Гримът ми е доста шарен - май мязам на кАлдаринка  Thinking

# 276
  • София
неРАХОВА, много хубаво си се гримирала   bouquet Направо професионален ми изглежда грима. Би ли сподела какви сенки ползваш- много хубаво бляскат  Simple Smile

# 277
неРАХОВА, много хубаво си се гримирала   bouquet Направо професионален ми изглежда грима. Би ли сподела какви сенки ползваш- много хубаво бляскат  Simple Smile
Днес послучай конкурса си купих нови сенки - гледах да са по-силни цветове и попаднах на едни, които са 4 цвята, водоустойчиви, полски... Cherie се казват и струват цели 3,60 лв  Mr. Green Пробвах ги и ми харесаха цветовете и блясъка и ги взех...   Blush

# 278
Елфичке, хайде и теб да те видим в този конкурс? Знаеш ли от кога те чакам...ааааа.... Помня гримът ти от "Синьо кадифе" и много ми хареса. Някой наскоро ме беше сравнил с теб като техника на нанасяне на сенките (мисля, че беше НАН, но не съм сигурна) и това сравнение ме поласка, тъй като ми харесва как се гримираш - може би защото наистина го правим по сходен начин  Mr. Green

Ееее Blush  Embarassed ми непременно ще спретна гримче,но няма да е утре,вероятно в неделя,че у нас е пълно с майстори,правим ремонт и ще е малко дискомфортно да седна и да се мацам,като се има предвид,че се уливам с времето  Crazy За техниката-ДА-и аз се гримирам по долу-горе същия начин,с издърпано в края на окото към веждата,само,че аз го правя винаги с черно  Thinking (поне напоследък) ,зада уплътня,а после допреливам със съседния нюанс.Но се придържам към общите правила от светло към тъмно  Peace Напоследък съм в златистата гама,но от време навреме се "таласъмизирам" с едни черни сенки и се "преОпушвам"  smile3538  ,ама мен си ме кефи,само където мъжът ми вика,че съм като вампир  hahaha  А иначе в грима,не винаги правя всичко по предварителен  замисъл.Както дойде,поглеждам се,прибавям,махам,смесвам,докато не се харесам  bowuu

# 279
Дорисувах се малко, но цветовете не са много добри. Снимах се на изкуствена светлина.

# 280
Нерахова,страхотно е,само че на мен първият ти грим ми хареса повече,в смисъл беше по-цветен,а този е или с по-малко цветове или от светлината не си личат  Thinking определено предният беше шедьовър,въпреки,че на този декорацията е  newsm81

# 281
Дорисувах се малко, но цветовете не са много добри. Снимах се на изкуствена светлина.

Ихаааа браво бе супер е това много си готина newsm10,на мен също обаче първото повече ми хареса  bouquet

# 282
Елфи, той грима е същия само че първо снимах на дневна светлина, после нарисувах тва цвете и вече беше тъмно и снимките са на лампа. Затова цветовете не си личат толкова и са по синкави...  Rolling Eyes Таз снимки ги качих просто така - да видите и моето цвете, че стана модно да се рисуваш май...  Crazy

# 283
неРахова винаги съм харесвала гримчетата ти още преди да се регистрирам тук съм ги разглеждала с удоволствие.Приветствам идеята ти за цветето - толкова потенциал имаш - експериментирай и бъди  по-дръзка в идеите си - не ти давам съвет - ще ми се да е така. Вярвам ще се родят доста красиви неща Laughing

# 284
неРАХОВА , красота!!! И двете версии на грима са невероятни - това май е най-красивият грим, който съм виждала до сега от всичките 25 теми.

Общи условия

Активация на акаунт