59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 780
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Блажка, много кратко бре? Аз мислех, че 2-3 дни ще откарате, пък вие май само 1 нощ.

Решихме като за начало да не рискуваме с повече, да видим как ще ни понесе.  Simple Smile След месец - ще е за повече и на по-далече! А и понеделникът беше вече ангажиран с разни други подробности.

# 211
GR са ми любимата порода кучета, чела съм че много обичат децата, изобщо обичливи кучета.
Клеър  снимките са страхотни! И ти най-накрая се показа  Grinning, я виж каква готина мацка си какво се криеше до сега  Wink.........
то не, че аз съм показвала мои снимки де  Embarassed , ама мене нещо никой не ще да ме снима  Whistling Laughing
Ох Рая, да ти кажа то не беше забавяне поради загубени документи, запълнени дати или нещо друго, вече спрях да се ядосвам, само ми е тъжно, че мъжа ми не може да си види и гушне детето, а и изпусна толкова хубави моменти от живота и  Sad .... нямах намерение да ви натъжавам  smihesorry

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 00:40 от penguin

# 212
Пингвин, не мога да си представя даже колко ти е тежко. Стискам палци скоро да се заедно с вашия татко!   bouquet

Да ви разкажа сега за bris-то. Бяхме поканени значи на малко, неформално събиране в къщата на едните баба и дядо. Като пристигнахме, ми то като малка сватба,  Crazy сигурно имаше 100на човека, catering, цветя, изобщо..... Не мога да си представя формалната работа какво представлява.   Party Самата церемония трае към 20-30мин, първо се прави самото обрязване, придружено с четене на молитви и пригласяне от страна на всички гости. След това на бебчето му се дава еврейското име, пак с четене на други молитви. Според мен цялата дандания беше супер стресираща и за бебе и за майка, те почти веднага се оттеглиха. Ние не седяхме много дълго, защото не исках нашто бебче да изключи, заради всички хора и шум около него.

# 213
Клеърет, ти си снимала, че снимала животните  Grinning

Пингвин, съжалявам за забавянето..., дано да стане по-скоро и да се събирате вече.

Атти, никой не се включи на призивите ти за помощ, ама май никой не беше чувал за такова нещо, аз поне не бях. Очертава се в днешно време всичко с първо вързано с децата да е една малка сватба... да знаете какви чудесии са абитуриентските тук  ooooh!, а роклите, роклите са едни път, аз се засрамих, като ги видях, пък девойките дето ги носят не знам....

# 214
Най-напред поздравления за Софко! Жива и здрава малка кокона, а на теб - радостна и спокойна бременност!

Честито на патерица и на празнувалите!

Clairette, благородно ти завиждам за сафарито.

Тандури, за височината на оградата провери в сайта на съответната порода, както е за Нюфовете - аз съм се зарекла, че ще имам такова куче. BTW, тортата е невероятна!

Моля, погледнете този линк. Изключително ми допада идеята, а и изчетох първите 30 страници от книгата - впечатлена съм! Ние с мъжо ще пратим $$ за изданието.

# 215
Със закъснение, честито на Уинкс, Борис и Калин   bouquet, на Софко за розовата новина и на някой друг ако има повод да празнува Party
---
Мен ме е страх от кучета - големи, малки, всякакви  Embarassed. Те пък, за беда, много ми се радват.
---
Clairette, хич неблагородно ти завиждам за сафарито  Grinning. Аз пък миналата седмица гледах march of the penguins на живо  Laughing - завършването на брат ми и още 3000 души. Моят випуск в колежа беше 200 души, а на мъжа ми - 70, та такова нещо не бях виждала. Добре, че беше украсил шапката, че да го намерим в тарапаната.
---
Гранд каньона е нещо невероятно - много препоръчвам  Grinning.

# 216
Фея, ти вече видя ли я? Аз мислех да я пускам и тук..
Направо ми се взе акъла..бях с бъбречна криза и съм ревала докато я правих, ама обещах на детенцето, нямаше как.  Sad

Дано поне да я хареса, че много измъчена беше, всичко за няколко часа трябваше да направя от сглобяването, до най-дребните подробности, а пък детето е такъв фен на "Cars", че сърце не ми даде да го разочаровам Simple Smile

Непременно ще проверя за оградите непременно!

И на мен ми е мечта да видя Гранд каньон, ама да видим кога.  Peace

# 217
Тандури, да ти поръчам една торта с макуийн и за нас :–)
Ние не сме гледали още филма, ама има една играчка и една книжка и стикери, изобщо интродюснати сме във франчайза  Whistling

# 218
Биз, филмчето е много сладко, препоръчвам го! Аз бях малко скептично настроена първоначално, ама и на мен ми хареса.  Peace

# 219
Много благодаря, мили дами за честитките!
Обещавам да се поправя и аз да поздравявам народа овреме...
Тандури, Честит Рожден Ден на Калинчо на патерица  Embarassed Grinning!!!! Пожелавам му за нула време да си изработи стикерите за кучето  Grinning Grinning!!!
А, на майка му да е здрава и щастлива   bouquet!!! Страхотна си, мила!!!!
Както и всички, дето списвате тук редовно, а воайорите като мене, дето само наминават да видят клюките- да не им се сърдите много Wink...

# 220
Juturna, и мене ме е страх от малки, големи, и изобщо всякакви кучета. Хем на село все сме имали, даже две от тях не бяха на въже и вуйчо ме беше научил да си играя с тях, и пак ме е страх. А като видя някой да си подлага физиономията, и кучето да го олизва, умирам от погнуса.
И от големи селскостопански животни ме е страх, нищо, че съм израсла плътно на село. Крави, магарета, коне, даже кози и овце (заради мъжкарите) - от всичко това бягам. И най ме е било страх като ни подкарваха от училище на екскурзия до краварника, да ни обучават нагледно откъде идва млякото. Там не можех и да се крия. А кравите надупени в две редици, и ние помежду тях, и едни грамадни, и като заметнат с ония яки опашки ...  Sick
А моите деца нямат страх. Водили сме ги тук сравнително често в една ферма, там си умират от кеф да милват кончето. Покрай тях се попрестраших и аз.
Тортата на Тандури е прекрасна!
Филмчето на мене ми бледнее на нейния фон отвсякъде. Аз след два опита да го изгледам това филмче докрай, се отказах. Не съм от феновете. Но може би защото не бях в киносалон - веднъж у дома, и втори път на семейно гледане на филм в училището, там и децата в един момент решиха, че им е по-интересно да играят със себеподобните и заминаха в коридора, те и без това вече го бяха гледали.

# 221
Аз днес само с Тандури си говоря  Grinning , ама все забравям да питам - защо решихте Ели толкова рано да я местите в обикновено легло? Аз докато мога и докато той не започне да скача от леглото, Марти ще го държа в криб-а. Иначе не вярвам да има някакъв сън следобед изобщо, а аз имам нужда от неговия сън  Mr. Green. Или ти беше казала, че тя е започнала да прескача вече?

Блажка - гражданка си значи, мен пък ме влече селото, ама много. Ето да видите първото ми производство -

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 00:06 от Biz

# 222
Тандури да кажа и тук колко е красиво творението ти отново( то твоето не е торти , а изкуство Simple Smile). Завиждам ти благородно (и не толкова  Wink) за уменията ти   bouquet. Надавам се скоро да се оправиш и да ни даваш съвети на нас "учещите се".
 Пингвин мила , толкова добре знам през какво преминаваш , как се чувстваш. Аз бях бременна сама(той си дойде в края на 8мия м.) , после  трябваше да се прибере тук , и така бяхме в следващите близо 3г(и 3г преди това). Пропусна толкова интересни моменти на Дида като бебе и като по-голяма ...но. Края се вижда и скоро ще се съберете.   bouquet
 А Клеъря видяхме най-накрая( аз от къде да знам че си била ти на снимката на Скайпа Wink, тя толкова добра тази снимка , на "фотомоделска" изглежда  Mr. Green)
 Софко на тебе ти е простено , мина ли вече периода със "сутрешните неразположения"?
 Аталанта какво стана с паспорта , я разкажи. Тя Дида дойде с ЗК, но ни казаха че при влизането си в САЩ става ситизен(понеже баща и е). Но не съм ходила , нито интересувала за паспорт.

# 223
И аз да си похваля детето че спи вече в тодлер креватче от седмица и го обожава,каза "бай-бай  креватче" на криба  и замина ,божееее кога ми порастна детето. Само дето сутрин се събужда в 8 поиграе си с играчките и след около 30 мин ме буди  Tired,преди си спях до към 9:30-10 а тя си седеше в кревата...ама така е няма как,много се бях разглезила.
Днес в джима с кеф седя 45 мин ,рисува си -разбра ме много добре като казах че излизам за малко и после ще я взема(преди 3месеца казах същото но не ме разбра и орева орталъка....значи какво значение имат 3м за едно дете).Да не казвам голяма дума де че може да и се смени настроението следващия път. Confused

Клеърет...приятно ми е най накрая визуално да те познавам и теб Wink,много сте се забавлявали като гледам ,на такова зоо съм ходила преди 4 год в ПА ,интересно беше ...един щраус пък на нас ни изкълва покрива на хондичката дето си я карахме по това време Laughing

Тандур...отново си надминала себе си,честно срамота е ако някой ден не си направиш бизнес с това.

софко...браво за госпожичката Heart Eyes,на нас онзи ден ни се роди братовчедка номер 5.......8.5 паунда ,майка и я избутала без всякакви дроги  Crazy...абсолютно натурално...алелуя.

# 224
  • usa
честити рождени дни на калин и борис със закъснение, но от сърце Simple Smile!

да кажа за кучето. ние имаме такова от около две години. обичам кучета, но честно казано, съжалявам, че се предадох пред молбите на децата. разходите не са толкова големи, но ангажиментът е значителен. уж щеше да е тяхно куче, да го разхождат, да го къпят, да го хранят и прочие, но всичките приказки си останаха там където ги изприказваха...  остави разходки и другите ежедневия, но най-големият проблем е какво да го правим като тръгнем за някъде. на децата приятелите си имат техни кучета и не можем да им дадем и нашия, от нашите приятели само едни са любители на животни и тях ако ги няма се виждаме в чудо къде да го дяваме домашния любимец. а пък ако тръгнем на някъде за повече от две седмици, съвсем не знам какво ще правим, че те приятели, приятели, ама за да ги ангажираме за по-дълго време не върви. въобще, ако сега трябва да решавам, щях да откажа категорично.

Общи условия

Активация на акаунт