Заглавието е хубаво - ама за нас няма да важи
И тази година ще останем без море. 
явно просто трябва да уличим точното време. Какво от това, че от 8-9 месечна постоянно беше на гърне и нямахме никакъв проблем - сега не иска изобщо да седне. Не се притеснявам, памперси има и за 80 кг. хора, а сега е едва 13 кг

, винаги има ефект
При Лори действа и много пюренцето от сушени сливи на Гербер - винаги имам някое под ръка вкъщи. Ама при вие може да сте ги пробвали вече тези неща, при нас не е толкова сериозно положението.

Иначе е ужасно непослушна
.
А тя пък хич не го хареса , разстрои се и бая порева от него. 
За сега не смятам да и я отучвам и от това,защото ми се струва безобидно.
Наистина в такава ситуация се чувстваш много безпомощен 
А тя пък хич не го хареса , разстрои се и бая порева от него. 
А за тръшкането - чак така не сме, но нали мъжете винаги изостават, ще ви догоним по някое време
Как ги приготвяш? Не съм убедена, че Ивчо ще иска да ги яде, какъвто е капризен. Да се чуди човек как е толкоз тежък, като почти нищо не яде.
Елиона, утре може да ти звънна за тел. на д-рката, или ако искаш прати ми го на ЛС
Аз съм на "бойоното поле"
.Вчера водихме Дари при педито- добре е , слава Богу
.Все още има разни остатъци по гърлото, но - така е като не си пие АБ
.Днес бащай ще я води на ясла, че не мога да седя цяла седмица да я гледам 
и при нас картинката е същата....... 

.Лелките казват че е готова за това, ама ..... май н а мен ми е по-удобно с него
Обух го, а той взе, че се кротна 
Чудо беше... Сълзи, сополи, тръшкане по земята. Направо потресохме лелките в яслата- за една година чак такива изпълнения не беше правил. Точно като ми беше пламнала главата дна баба зад мен се обади "А нашто дете никога не е правило така". Идеше ми да се обърна и да и отгърмя един шамар...