АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 650
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Елфче не знаем още какво е. Посявката от гърления секрет ще е готова в четвъртък. Тогава ще видим какво е.

Заглавието е хубаво - ама за нас няма да важи  Sad И тази година ще останем без море.

# 271
  • София
eee, и ние се очертаваме без море...засега.....ама пък май повечето дечица ще го видят.

# 272
  • гр.София
 КУ-КУ! Привет!
 Много сте се измъчили последните дни,направо ме шашнахте,докато ви четох. Надявам се,че августинчетата ни вървят към оправяне, а също и болните майки Praynig
 Снощи късно ни оправиха Интернета,че нещо изгоря по време на бурите преди дни.
 На Първи юни децата вилняха на една ливада в Драгалевци. Да е жив и здрав рожденикът,че всяка година ни осигурява тържество за празника,та не го мисля.
 И ние с памперса сме кофти. Пишка в гърне,казва си, но за останалото-слагаме памперсите. А аз си мислех,че приключваме пакета и край-освобождава се едно перо от бюджета.

Отпрашваме навън Hug

# 273
  • София
Блан, аз пък реших че си го ударила на скитане Laughing, а то - нета ви изчезнал.

# 274
  • Sofia
Карим, не се притеснявай за дребните неща - биберони и памперси, все ще ги откаже някой ден. Димана откакто се върна от Видин, не съм й давала изобщо биберона, даже не й обяснявах къде. Просто тя не си го поиска достатъчно настоятелно Mr. Green Незнам как се случи така newsm78 явно просто трябва да уличим точното време. Какво от това, че от 8-9 месечна постоянно беше на гърне и нямахме никакъв проблем - сега не иска изобщо да седне. Не се притеснявам, памперси има и за 80 кг. хора, а сега е едва 13 кг  Joy Joy Joy
Елвинг, сокът от ябълки придизвиква спазми, ябълката като плод може и то колкото си искаш, но не и сок. По принцип, при такива"запекни" проблеми трябва да се пият сокове тип нектар и компоти, а не само сокът от плода. Сутрешната ни закуска започва с някакъв плод, а Дуфалака Димана го пие, за да размеква консистенцията в червата. Ох, нещо несвързано започнах да обяснявам, ама съм изморена и утре ще се опитам да систематизирам цялата исторя на "акото" или по-точно - защо не иска да излриза. Е....и ка го обясних.
Хайде лека нощ от мен, че ако остана ще напиша още 1000 реда с глупости!

# 275
  • София
Мерси, ЕлионаHug Ние караме предимно на сок от ябълки ooooh! Ще чакам да пишеш! А вода от овесени ядки дава ли се?  Rolling Eyes Нали уж така нас са ни оправяли, като още не се е знаело за глутена.  Crazy Пробвали ли сте с нея? Аз не съм давала още и се чудя.

# 276
Елфче, аз да си кажа за овесените ядки  Laughing - вода не съм давала, но винаги като й дам за закуска овесени ядки и закъсняваме за разходката  Toilet , винаги има ефект  Peace При Лори действа и много пюренцето от сушени сливи на Гербер - винаги имам някое под ръка вкъщи. Ама при вие може да сте ги пробвали вече тези неща, при нас не е толкова сериозно положението.
Блан, и аз се чудех къде се изгубихте  Hug

# 277
  Привет и от нас.........
Как са малките болничета?.............Много ме става мъчно,като прочета за разни гадни болести и омърлушени августинчета. Sad  Hug
Ние сме добре.Почти ни пробиха долните кучешки. Whistling Иначе е ужасно непослушна  ooooh!  Crossing Arms .
Вие как се справяте с тръшканиците и налагането? Аз се чувствам адски безпомощна. Confused Мартина така се тръшка и реве,ляга по земята и изобщо не иска да ме чуе.И да и се карам и да я пошляпвам по дупето-нищо не помага.Съветите от форума "Клякаш на нивото на очите и говориш тихо,за да предизвикаш интереса и детето да млъкне за да те чуе" пък изобщо не вървят при нас. Мартина нонстоп ходи при едно конче с монетка.....,пресича сама една малка и слава на Бога "глуха " уличка,отива на коня,аз и давам 50ст,тя ги пуска и после слиза.Аз и обяснявам,че щом прави така ,повече няма да я качвам и се почват ревовете.......... И така се гоним по време на цялата ни сутрешна разходка. Crossing Arms
 За гърнето-ползваме го вече по-честичко,вкъщи я оставям без памперс .Ефекта е ,че имам купища напикани гащи,но и няколко пъти сама ми го донесе и ми казва "наака",което ползва и за пиш и за ако и сяда и си върши работата.Вчера я оставих след като се изпишка по голо дупе за малко и си "изпросих" едно ако на пода. hahahaА тя пък хич не го хареса , разстрои  се и бая порева от него.  Joy

Бибата-я ползваме при заспиване,но не я лапа ,а си я мотае в ръцете и понеже е с отрязан връх,заспива,като си напъха пръстчето в нея. hahaha Joy За сега не смятам да и я отучвам и от това,защото ми се струва безобидно.

Ами ,това е от нас.Много гушки на всички.

# 278
Оххх, Миленче, и аз от няколко дни имам страхотни проблеми с тръшкането на Лори  Twisted Evil Започва да пищи без причина, или пък защото съм й отказала нещо и може да си пищи така един час. Тръшка се по земята, крещи, даже се удря сама - ужасна гледка е. И това може да продължи многоооо време - вчера се ядосахме с баща й и я оставихме да си пищи - е пищя си в продължение на 30 мин. докато успеем да се приберем до вкъщи  Twisted Evil Единственото разрешение е да я гушна, ама мен не ме устройва - вече страшно много ми тежи  Embarassed А как ме гледат хората не е истина. И този метод със слизането на нейното ниво при нас не помага, много рядко успявам да я залъжа с нещо ново и интересно, но не винаги пък имам възможност да откривам такива неща  Sad Наистина в такава ситуация се чувстваш много безпомощен  Tired
А за бибите - Лори редовно си прегризва нейните и пада голям рев ако не й я сменя с нова  Twisted Evil Имам чувството, че започнах да купувам по-често биби от преди.

Вчера я оставих след като се изпишка по голо дупе за малко и си "изпросих" едно ако на пода. hahahaА тя пък хич не го хареса , разстрои  се и бая порева от него.  Joy

Joy Hug

# 279
  • София
Ох, Ммиленче, разсмя се с вашите изпълнения с акото и бибата!  Hug Joy А за тръшкането - чак така не сме, но нали мъжете винаги изостават, ще ви догоним по някое време Crazy Tired
Вст, мерси за отговора за овесените ядки.  Hug Как ги приготвяш? Не съм убедена, че Ивчо ще иска да ги яде, какъвто е капризен. Да се чуди човек как е толкоз тежък, като почти нищо не яде.  Rolling Eyes
А по въпроса със запека - май все пак ще имаме нужда от консултация с гастроентеролог.  Confused Преди малко при поредния напън повърна пак. Старата песен на нов глас.  Tired Елиона, утре може да ти звънна за тел. на д-рката, или ако искаш прати ми го на ЛС Hug
Лека нощ! И да се оправят вече всички!  Hug Praynig Peace

# 280
Елфче, аз й ги правя с плод - ябълка и киви, киви и бана, круша...общо взето каквото имам вкъщи. Иначе самите ов.ядки ги приготвям по упътването в микровълновата. Лори ги харесва така. Четох, че може да се приготвят и със сиренце, но не съм пробвала.
Хайде лека и от мен, че днес прекалих с включванията  Embarassed
 Hug

# 281
Добро утро и от мен Hug Аз съм на "бойоното поле" Crazy .Вчера водихме Дари при педито- добре е , слава Богу Praynig.Все още има разни остатъци по гърлото, но  - така е като не си пие АБ #Cussing out.Днес бащай ще я води на ясла, че не мога да седя цяла седмица да  я гледам Confused
Дано  болестите останат зад гърба на всичките ни дечица Praynig
 За тръшкането-  Sickи при нас картинката е същата....... ooooh!
Елионка, радвам се че се разписа Grinning
За памперсите- явно аз съм  доста безотговорна, защото Дари си казва за пишкането, ама аз я отсвирвам и рядко я слагам н агърнето, защото чаками за акото да започне да си казва...... Embarassed  Решили сме   от другата седцмиа някъде в синхрон с яслата да махаме памперса.....ще видим какво ще стане.... Thinking.Лелките казват че е готова за това, ама ..... май н а мен ми е по-удобно с него Rolling Eyes
Я да ви питам и аз- вашите деца дават ли да ги храните? Дари казв а4е иска да папка, аз й сервирам в една паничка и тя се настаняв аи ...започва да се храни .Ама това хранене е съпроводено с гледане на ТВ и т.н...... странични занимания, та мазането  е невероятно..Писна ми вече- не прибирам прахосмукачката и моп-а, а масата си не мога д ая видя  повече от 2 минути чиста....Наистина ми е много изморително,  а вкъщи  все едн ое кочина.От годинката някъде отказва да си седи в столчето за хранене и аз издивявам......
Сега отивам да изпия едно кафе, че и аз да с е  почувствам човек Crazy

# 282
  • София
За тръшканетооо, какво да ви кажа Лъвски нрави. Случвало ми се е Яна да се тръшка по корем и да се търкаля по тротоатрите, защото не сме

минали откъдето ТЯ иска, да пищи за чужди играчки , да ги стиска и да вика "МОЙТО!", да си удря главата в земята, за си скубе косата......

Не ме интересуват хората, каквото искат да коментират и да си мислят. Смятам, че всичко се оправя с приказки  Laughing и с по- настоятелни

приказки  Laughing Досега 1 -2 пъти съм я шляпвала по дупето и резултатът беше рев и цупене, защото си е обидно, но аз продължавам да си

говоря и да обяснявам, а ако усетя , че започвам да губя търпение просто я оставям

Яна яде овесените ядки със сиренце или с кисело мляко и мед, но скоро не съм й давала.

Радвам се , че болничките се подобрявате Hug

# 283
  • София
За МА даже пуснах един SMS и съм много доволна Party

# 284
Успокоявам се като ви чета. И Виктор се тръшка много... Тази сутрин след поне 10 сядания на гърнето не свърши нищо, отказваше да му обуя гащите, и накрая не издържах... и крещях, и плясках  ooooh! Обух го, а той взе, че се кротна  newsm78
После ми стана гузно, и реших да го поглезя- слязохме до яслата с неговото колело / а не с колата/. Ужасна грешка- първо- по пътя слаломирах между спрени и движещи се коли, второ- на места наклонът е ужасен, и трето- като стигнахме до яслата Виктор отказа да слезе от колелото. Ре-е-ев  ooooh! Чудо беше... Сълзи, сополи, тръшкане по земята. Направо потресохме лелките в яслата- за една година чак такива изпълнения не беше правил. Точно като ми беше пламнала главата дна баба зад мен се обади "А нашто дете никога не е правило така". Идеше ми да се обърна и да и отгърмя един шамар... Embarassed Въздържах се... но ми беше трудно  Mr. Green
И тези изпълнения- след кошмарна нощ, която не съм сигурна дали спах и 4 часа.  Sick
Оплаках се  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт