АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 648
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • у дома
привет  Hug

само да докладвам - живи сме! скоро предполагам ще се включвам по-често  Mr. Green

adrianska нямам нищо против да ме заместиш в правенето на новите темички, като гледам справяш се страхотно  Hug  bouquet а всеки друг,  който има желание, да заповяда  Peace напоследък темичките ги правех повече по задължение  Blush

vst искрено съжалявам за загубата  Sad  Hug Hug

Нори да е жива и здрава майка ти  Hug  bouquet поздравления за тортата   smile3501

има да наваксвам с много чете назад, но тези дни, няма да е днес Crazy

# 61
Здравейте  Hug
Много болнички имаме пак  Cry Гушкаме ги силно и дано да се оправят бързичко  Praynig
Пепър, и Лори нали сега я мъчи зъб, и също доста кашляше  Peace - лекарката каза, че кашлянето се провокирало от секрети, които се стичали надолу и я дразнели. Каза да не давам нищо, а само да я инхалирам 4-5 пъти на ден с разтвор на НАтриев хлорид - трябва да ти кажа, че хрема вече няма никаква, а вече почти не кашля. Определено си заслужаваше да го купим този инхалатор  Peace
Блан, мен също доста ме впечатли тази жажда, че по принцип не пия много течности  Thinking А за неяденето - лекарката днес ми каза, че е най-вероятно да ми се е свил пилора на стомаха от нерви и ако не се оправя имало някакви хапчета за отпускането му  Thinking /ако съм я разбрала правилно  Embarassed/. И без това имам нужда от сваляне на кг  Wink, въпреки че засега няма такъв ефект  Twisted Evil Иначе тази седмица ще правят на Лори профилактични прегледи и изследвания в клиниката, та май няма да е зле да си пусна и аз едни.
Блу радвам се, че се разписа  Hug
Нори, браво за тортичката  Peace

# 62
Здравейте, момичета Hug Нямаше ме няколко дни онлайн и ми липсвахте- наистина Heart Eyes
Първо- искам да ви благодаря за страхотните пожелания, букети и ...други подобни Wink ( Дани Grinning) по случай моя РД.
Много сте мили и наистина ме развълнувахте!
Искам д апожелая на всички болнички бързо оздравяване Praynig, а на мамите- здрави нерви и кураж да се справят.
При нас се случиха хиляди неща през тези дни Crazy, та и затова не смогнах да се добера  адекватна до компа. Току що се върнахме от път- ходихме в4ера до Плевен ooooh!.Отивам да оправям багажа и после ще се опитам да се включа.
 И не на последно мяст...ВСТ- приеми моите искрени съболезнования.. Sad

# 63
Я, да са цопна в тази тема, че да сте ми под око, като се наложи да съобщавам новини.
Честито на Ани и Ади и всички рожденници тези дни, малко на патерици.
ВСТ, съболезнования, миличка, това твое неядене много ми е познато, лятото бях на същия хал малко преди да забременея, някаква дупка изпаднах, добре че бързо излязох без да се залича. Всичко, което хапнех и връщах и слабеех и прежълтявах и ми се припадаше, абе само гадории, не се оставяй моля те. Ще те държим изкъсо да знаеш.
За мен само ще кажа, че тази седмица ще раждам, ама няма да кажа ден, че да не ме мислите много, много. То ще се чуе. Вече съм страшно уморена и натежала, оттекла абе бременни истории.
Целувки на всички ви и ще се включа скоро с новинки , надявам се добри.

# 64
Мадонка, успех и много положителни  мисли имаш от всички нас Hug .Ще стискаме палци и ще чакаме  скоро новинки за щастливото събитие Grinning

# 65
  • София
Мадона, пожелавам ти всичко да е наред, прекрасно бебче и бързо възстановяване!

# 66
  • София
Привет!
Най-накрая свършиха празниците около нас и мога да си почина вече. Има ли други такива като мен, дето се натоварват от хубави поводи?  Crazy Rolling Eyes Laughing Днес бяхме на кръщене, голям рев удари девойката. Добре, че кръстихме Ивчо като по-малък, когато не разбираше толкова.
Мадона,  Hug стискаме палци!  Peace Heart Eyes И чакаме хубавата вест. ти и да не кажеш датата, ние пак ще те мислим  Wink Grinning
Нори, тортата е страхотна!  Hug И ти се оказваш скрит талант. Май само аз съм си просто говедце  Mr. Green Blush
Вст, добре е да пуснеш изследвания наистина. Успех! И много  Hug
Анди, Пепър, и на вас стискам палци всичко да е ОК!  Peace И честит зъб на Лора Simple Smile
Нана, как си? Мимс, а вие?
Бързо да се оправят всички!  Praynig Peace Иво е горе-долу добре. Малко е бледичък, но мисля е нормално като пие АБ и е болен.  Rolling Eyes
Лека нощ!  Hug Heart Eyes

# 67
Мадонка, леко раждане от сърце ти желая миличка  Hug
Всичко ще е наред, вярвам го!   bouquet

И да знаеш, че нямам нищо против да съм ти отново щъркела, даже ще съм много горда   love001

# 68
 Мадона- и аз се присъединявам към пожеланията за леко и безпроблемно раждане,бързо възстановяване и сладко,спокойно,спящо и ядящо бебче.
Елфче-завършила съм начална училищна педагогика  Wink ,но не съм практикувала още професионално. Flutter

Ей,момичета сега се намазах с онуй чудо на Гарние-ролончето против целулит.Уж да взимам мерки да се разкрасявам за лятото  Mr. Green .Ама така ми пламнаха яко баджаците и дупарата,че чак ме боли   Crazy  Дори се замислям ,дали да не вляза да го измия туй мазило.....,то бива ,бива "трай бабо за хубост",ама чак пък толкова...... newsm78

Лека вечер на всички и бързо оздравяване на болничките. Hug

# 69
Велмар, Мадонка, благодаря  Hug
Мадонка, и аз ти пожелавам, бързо, леко, безпроблемно раждане и възстановяване и едно прекрасно и усмихнато бебченце. Ще чакам с нетърпение хубавите новини  Peace Hug
Миленка, значи сме колежки с теб  Wink Hug Май е по-добре да го измиеш това нещо, да не вземе да стане по-зле  Thinking

# 70
  • софия
здравейте,мацки  Hug!
карим,поздравления и благодарности,за картинката,която ми поднесе  Hug newsm51 smile3501!супер много съм впечатлена.какъв красноречив художник си.
след,като прочетох това,което ни пусна ми се върти из главата само топъл шоколад,карамел,захарен памук и липов чай,направо ми се прииска отново да съм дете и да съм си  на село при баба и деди. да е мразовит,но слънчев зимен ден... баба да е заредил печката и да се чува как дървата пукат... да ми е направила в стария чайник липов чай и да ми е намазал на препечена на печката дебела филия масло и то да е попило.много захар в чая и да гледам тв. Grinning!благодаря ти още веднъж за скъпите спомените  Hug!

# 71
  • гр.София
 Дани,ти си поет под прикритие Hug

# 72
Привет от канадска земя ! Grinning
Имам много да разказвам ,но ще започна с полета ,мина супер,направо не очаквах.Пътувахме с Еър Франс,всичко беше на много високо ниво ,като се започне,че не съм чакала и 2 минути на опашка,винаги ни казваха да минем отпред и никой не протестира,храната в самолета беше много вкусна,френска кухня,сирене и масла Президент,само изискани ястия,на полета до Париж риба с гарнитура,салата и десерт торта тирамису,абе много вкусно,намерихме много бързо спирката на автобуса за хотела,малко спретнато хотел-че в комплекс от други хотели ,озеленено ,много красиво и въпреки че бяхме до летището не се чуваше шум ,изкъпахме се ,спахме много добре,а на закуска имаше прекрасна закуска ,шведска маса с френски кроасани,палачинки ,много неща и все много вкусни.Втория полет беше 7 часа,накрая наистина доскучава,но като цяло ,понася се ,самолета ми се видя огромен,но много безшумен.
Храната пак беше на ниво,очарована съм наистина,даже ни дадоха кошарка за Еличка,запознахме се и с първите канадци,двойка пенсионери ,ходили на екскурзия в Европа,много мили хора.Кацнахме и тъкмо реших че ще си отвисим при емиграционните ,но се оказаха ,че пак бяха безкрайно мили и минахме за 10 минути,не ме питаха защо кацам там ,а не в Мотреал ,например въобще много мили ,багажа не беше пипан и дойде всичкия  Laughing
Излязохме и се оказа че заради бързото ни минаване на процедурите ,няма кой да ни посрещне,сестра ми решила ,че ще се бавим поне час и не си давала зор ,а за нас този час там ни се видя по дълъг от полета ,бях в безпомощно състояние ,звъня не мога да се свържа и тогава една служителка от банката на летището ,която ни видя ,каза дайте ми телефона,ще звъня докато се свържа и наистина го направи без пари,накрая и подарих бонбони ,само това имах и тях ми ги отказваше ,но успях да и ги набутам,много мила беше.
Когато най сетне дойде сестра ми ,дойдоха и други хора да ни вземат и за 10 минути бяхме вече у тях,толкова се вълнувах че ги виждам на живо че само ги прегръщах ,поглеждам ги и после пак ,не мога още да го осмисля че сме тук .
Много ми е мило че съм със сестра ми ,наистина много ми липсваше.
Като цяло тук е като в Русе ,но без сградите  Mr. Green
Вчера се разходихме в парка до нас ,много ми напомни за Южния парк,само патета липсваха, но пък си имаме катерици и гъски  Laughing,има ски писти,много готини места за игра за децата,площадките са много добре обезопасени,отдолу е пясък ,много чист и хубав като на морето,пързалките са обезопасени,всичко е дърво ,гума и пластмаса,няма никакъв метал.
В парка има малко дупки по алеите,но няма едно боклуче ,няма никаква следа от кучетата  Wink,а има такива,има център за пенсионери,клуб безплатен за всички ,там играят карти,събират се за празници.Навътре в улиците къщите са много кокетни.
Много ми харесва че никъде не се пуши  Mr. Green,да ме извиняват пушачите ,но съм много щастлива от този факт.
Днес бяхме на пазар и барбекю с други българи ,които са тук кой от 2 ,кой от 5 години ,даваха акъл Wink,беше приятно.
Имам много още да кажа ,ама следващия път,вече съм много гроги и си лягаме.
Пожелавам на всички болни да се оправят ,а на Мадона ,леко и успешно раждане и здраво бебче. Hug
Ваня стягай се ,не се предавай на мъката  Hug
Много благодаря за милите думи на всички ,наистина сте страхотни!!!
Честит рожден ден и на Ани и Ади,да са много щастливи и обичани майки и жени!  bouquet
Ами това е засега,Каримче чакам още стихчета и аз като Дани така се потопих в историята, че вече чакам книжката с нетърпение  Peace
Чао за сега от тук ,обичам ви  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 14:15 от MamaMargo

# 73
Сега да почерпя и за рожденния ден на моя малък мъж Ники  Simple Smile

# 74
Марго, радвам се че всичко е минало успешно при пътуването Hug.Нека този попътен вятър ви следва и занапред и бъдещето на новото място да е все така  гладко и позитивно, ккато  тези ти развълнувани впечатления  bouquet Успех и щастие на цялото ти семейство.
И......честит рожден ден на Ники Grinning

Общи условия

Активация на акаунт