АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 671
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
За антицелулитните кремове май отдавна съм писала за Aura Slim. Доволна съм, на принципа на загряването е, и горене на липидите чрез топлинен ефект. Има го оп аптеките и е около 5 лева. Мажех вечер.  Ползвала съм и този на Нивеа, на Орифлейм и още един чието име не се сещам в момента. Нямаше ефект. Само Aura Slim успя леко да заработи. Според мен обаче никой от кремовете не върши работа без спорт и някаква диета. Вече съм смъкнала някое килце...остава да се постегна. Обаче + въртене на колело от 25 до 40 минутки през ден и без пържено в менюто! Голям зор.

Бланк, преговарям за сваляне на цената в издателството. Вероятно ще е между 600 лв и 900лв. Ако е така ще врънкам насам-натам за спонсори...все ще измъдря нещо. Има илюстрации, но са черно бели и все още не са готови, понеже пак аз ги правя, а с Дани все не ми стига време.

# 91
Здравейте  Hug
Марги, радвам се, че пътуването е минало толкова добре, много късмет и попътен вятър и от мен  Peace Да ти е живо и здраво голямото момче и бързичко да си намери много приятелчета  Hug
Сирен, успех и от мен - ще чакам хубави новини  Hug
Нори и ние с татито се чудехме къде да заведем Лори да се позабавлява малко Thinking Дайте да им организираме една детска срещичка, че да си поиграят заедно  Laughing
Мис, весело изкарване на малката сладурка  Heart Eyes Hug
А за целулита, аз пак е най-добре да си мълча  Embarassed Whistling

# 92
  • София
И аз съм навита за среща, но първо да се оправи Ивчо. Въпреки че не знам дали е заразен - нито кашля, нито киха  newsm78
Карим, Аура слим също съм ползвала, но на втората туба, все едно организма ми свикна и спря да действа така  Rolling Eyes Иначе Дав антицелулитния също го харесвам. А от по-съкпите - на Лиерак сестра ми беше подарила едно - срещу стрии и целулит - много е добро.  Peace
Браво на Деничка за безпроблемно пробилите зъби! Hug

# 93
Какво ще правите на 01.06 ? От 11ч ще има нещо в зоопарка, а от 17 в Южния...вие какво ще праваите с мушмуроците?
Ние сме на сватба в провинцията, иначе мислех да ходим в зоопарка Peace

# 94
  • София
аз не съм мислила още за 1.06
ще се радвам да се видим Hug

# 95
  • гр.София
 На 1-ви юни традиционно съм на един детски рожден ден с Пепи. Сега и Софийката ще ни придружи.

Карим, представях си четирицифрена сума. А така направо звучи добре и наистина има смисъл който иска да си откупи по една книга.

Започнах да събирам утайката от кафето Wink.

# 96
Марги, звучиш супер! Много се радвам за вас, дано да свикнете бързо на канадска земя Peace
Да ти е живо и здраво и порасналото момче!   bouquet
Мадонка, чакаме хубавите новини- хайде- леко и безаварийно раждане!  Hug

При нас: Виктор все още вее къдрици... все по- често го мислят за момиче. В парка един приятел на баткото попитал Георги: "Това братовчедка ти ли е?" А  Георги възмутен отвърнала "Не-е-е, това е БРАТ МИ!!!!"  hahaha Това ми е последния любим лаф.   Mr. Green
Иначе дрес е Ден Трети  от Голямата Борба За Отквазване От Памперсите.
Титанична битка...  Crazy Мокра и неравностойна  Mr. Green
От днес включихме в борбата и лелките от яслата. Прибрах САМО 3 намокрени чифта дрехи  Mr. Green
Това от нас- в телеграфен стил.
Нашият татко ни липсва ужасно. През деня- както и да е, ама вечер... Това соло да овиквам хлапетата за щяло и нещяло ми идва в повече /Тазвечершните изпълнения включват половинчасово люлеене на кабела на включената ютия напук на моите крясъци  #Cussing out и на финала- лепната ръчичка на току- що изключената ютия ooooh!/
Лудницата е страшна  Crazy Лека и безаварийна на всички!

# 97
Маргиии, да ти е жив и здрав юнака!  nbirthday newsm59  Gift
И много се радвам, че всичко е както трябва да бъде  Hug

# 98
Марго- пожелавам ви много щастие,любов и сбъднати мечти в новият ви живот !!!Честит Рожден ден на Ники.  bouquet
Гарнието е толкова-20-21лв за 50мл,готиното е ,че е ролон и не си плескам ръцете,че хич не обичам.

1-ви юни ,май се пада в събота,а събота и неделя са ми кошмарно скучни и гадни дни.Всички майки от квартала са заедно с мъжете си на някакви различни от нашият парк интересни и различни места.А аз сама се чудя на къде да хващам.Така че съм супер ЗА срещичка,някъде в някой парк.За зоологическата съм сигурна ,че ще е аааадскооо меле.Последният път (в събота) чакахме около 30мин. на опашка ,за да влезем, а вътре беше като на митинг през 1990г.

# 99
  • София
[Гарнието е толкова-20-21лв за 50мл,готиното е ,че е ролон и не си плескам ръцете,че хич не обичам.

именно  Wink
Честит рожден ден на Цветенце! Много здраве, щастие и любов!    bouquet
За среща - стига да сме здрави ОК Peace
1.06 е неделя.  Simple Smile

# 100
Добро утро от мен.
Утре Тони ще заминава при баба и дядо и затова от 2 дни става около 6 ч. сутринта.  Tired Сега гледа филмче, докато аз се опитвам да се разсъня с кафето. Оставила съм го без памперс и само се преобличаме, но лека полека започва да схваща идеята - за сега казва след като е свършил работата, но се надявам скоро да почне да казва и преди това.
elia_gg представям си какво ти е без таткото. Нямаш и минутка спокойствие. Успех в борбата с памперса. Hug
За 01. 06. Тони ще е при нашите и ще се чуем само по скайпа. Но там ще има с кой да си играе по двора и да тормози пиленцата. А бабите ще бъдат щастливи. Изпращам и надуваемия басейн за повече разнообразие.
Пожелавам лек ден на всички и болничките да оздравяват. Hug

# 101

Гарнието е толкова-20-21лв за 50мл,готиното е ,че е ролон и не си плескам ръцете,че хич не обичам.

Корекция- цената е за 125мл  Simple Smile

Честит Рожден ден на Цветенце.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet`

# 102
Честит Рожден ден на cvetence!   newsm67 Много здраве и щастие!   bouquet   bouquet   bouquet
blanc, аз това с кафето го правих и си наруших горния слой на кожата. Направих грешката и два дни след това да отида на кола маска и ми се разказа играта  #Crazy. Никога не ме е боляло така и ми станаха вътрешни кръвоизливчета  ooooh!. И сега питах мацката, която ми прави масажите и тя каза да го правя не повече от веднъж в месеца и да не търкам много  Peace. Така че, внимавай!

# 103
  • София

Корекция- цената е за 125мл  Simple Smile
така повече се ядва  Wink
на мен ми я казаха наизуст - чакаха да го донесат в магазина  Peace
Ади, аз с нес-кафето си го правех доста често, пък нищо ми нямаше.  Rolling Eyes Свеки преди се мацаше с утайката - нищо й нямаше и на нея. Сигурно реакцията е била такава заради коламаската. Или не ти понася нещо кофеина.
Браво на отказващите памперса! Ние ще пробваме след като свърши АБ, че му действа разхлабващо и не искам да го махам сега.  Crazy

# 104
  • София
добро утро и от мен  Laughing

преинсталираха ми компа и пак трябваше да се сещам за пароли и тн.........

Вече сме на линия с Миташки Laughing

Влизам набързо, ще изчета каквото сте писали тези дни и после ще пиша и слагам снимки.

ЧРД на Cvetance   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт