АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 644
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Привет от Бургас! Първо да кажа, че Дани е все по-добре, остана само лека хрема и снощи спа супер добре...  Grinning Тъкмо излязохме и то взе че заваля. Пак сме в къщи. Горкото не можа да копае въобще в пясъчника с лопатките и кофата дето прилежно сложи в количката самичък.

Мерси за подкрепата за книжлето, което все още е чернова. В момента страниците ми се пържат при критик, който 100% ще понадраска тук там...  Embarassed Rolling Eyes Confused  Безспокоя се че нямам толкова пари, а спонсор трудно ще намеря. Но пък от издателството ми похвалиха творчеството. Еми от от 500 и кусур куплета незнам какво да показвам...май е по-добре като е цялата. Но започва така:

1.   История във стих ще ти разкажа
отминала отдавна безвъзвратно
ако нещо не разбираш ще ти кажа:
В началото върни се пак, обратно!
......

10.   И тъй – картината е зимна.
Студено е. Гората стене.
Спи мечокът, спи животът,
да пеят птички не е време.

11.   Далеко там из ширни равнини
река голяма, бистра, лъкатуши
спотаено сред сини планини
там схлупено селце се гуши.

12.   В танц и пируети бавни
с безшумен допир до земята
снежинки, бели, тихи, чудни
засипват всичко из полята.

13.   Мръзнат дъбовете черни
пукат клони заледенеи
кипрят се с дебели фусти
боровете заснежени.

14.   Застинала вода пенлива
в бляскав къс, огледален
замлъкнала река красива,
превърната е в лед кристален.

15.   Селцето посреща зората
настъпила в студ и във сняг.
Далеко чернее забързан
конския пощенски впряг.

16.   Зад хубава бяла ограда
чернеят в пълен контраст,
сноп дълги, високи и голи
стеблата на някакъв храст.

17.    Над светлото топло прозорче
куминът разпалено пуши
безмълвно във малкото дворче
Петел пъстроперест се гуши.

18. Зад рамката от дъбово дърво
на тихия дом тъй спотаен
свири чайник и пара разнася,
от чай тъй приятно ухаен.

А вътре

19 .Широка стая, светла, топла
със маса, стол, с диван голям,
грижливо вързани преднеца,
дебел килим и бял таван.

И така до 510 куплета...с история за герои, сред които и животни, и всички сезони... Но за деца все пак.

# 16
Здравейте!  Hug
Mama Margo лек път ви желая. И много много късмет на Канадска земя. Дано там намерите, щастието което тук не сте успели. Ще чакам включване с подробни разкази.
Karim много ми хареса частта която си пуснала. А не може ли да си платя предварително книгата - така ще имаш някой друг лев за да я издадеш.
Някой спомена за вирус, имам чувството че тези вируси нямат край. Отшумява един и хоп введнага идва друг.
Бързо да оздравяват болните малчугани и мама Нана77.  Hug
adrianska браво!   bouquet И кат ви проверявам дали с Дани дали сте в кафето и пиете бира що не си чувате телефоните, а?  Mr. Green
blanc Токи до обяд е с едни дрехи, а след обяд с други. Може и на всеки час да ги сменям, но няма смисъл.
И не на последно място
vst_80 моите съболезнования. Добрината ти е изписана на лицето, а някой там горе оценява това. Кураж и сили мила!  Hug
Някоя варненка незнае ли какво става с Мадона, не трябваше ли вече да е родила?
А  juliana не трябва ли и тя скоро да се похвали?
Хайде лека вечер на всички!   bouquet

# 17
  • гр.София
Здравейте!  Hug

Karim много ми хареса частта която си пуснала. А не може ли да си платя предварително книгата - така ще имаш някой друг лев за да я издадеш.

Щях да питам,не може ли да ти пратя пари,като излезе книгата,да ми вземеш бройка, ама Дриймс го е измислила още по-добре  Peace

Елвинг, от опит знам,че с висока Т се чувстваш по-добре, отколкото с 37-38 .
 Успешно сваляне на Т, дано имате спокойна нощ Peace

# 18
Карим, ако бях критик нямаше да променям нищо, хареса ми това, което си написала тук HugМай бързо можеш да си върнеш паричките за издаването, защото мисля си, че немалко мами от тук бихме си поръчали книжката Peace
Лека и спокойна нощ smile3524

# 19

Някоя варненка незнае ли какво става с Мадона, не трябваше ли вече да е родила?
А  juliana не трябва ли и тя скоро да се похвали?

Не съм варненка.  Wink но тези дни надничам при очакващите за новини за бебчета. Мадона е писала, че секциото е за другата седмица. juliana е към средата на Юни,май.  newsm78
Момичета, чувствам се както когато ние раждахме и всеки ден надничах да видя има ли бебчета. Малко ме наляга носталгията. Simple Smile
Тони ме дърпа да се приспиваме.
Лека вечер на всички. Hug

# 20
MamaMargo, лек път и всичко ще е шест - сигурна съм  Hug  bouquet

Елфче, да се оправя по бързо мъника!  Praynig

Кайли и Бубче,
браво за изпитите!   bouquet

Адрианска, ама хубава тема бе мацко, браво и на теб!   bouquet...и си чувайте телефоните де...не мой тъй дан чувате Дриймсчето  Mr. Green

# 21
Запис
Адрианска,перфектно си се справила  newsm10,Кайли браво и на теб за заглавието  Peace
Вст,приеми и моите съболезнования  HugМного кураж и вярвам,че нещата при вас скоро ще се наредят  Peace
Дриймсче,доколкото си спомням преди време Мадона казваше,че ще ражда секцио на 26 май,така че другата седмица ще чакаме бебче  Peace Heart Eyes
Марго лек път и от мен и скоро да пишеш  Hug
Мен тези дни адски ме болеше главата и едвам стоях,нямах сили за нищо,правих изследвания и се оказа,че ми е много нисък хемоглобина и сега пия 3 вида хапчета,дано се оправя че е ужасно с тези болки,но днес съм малко по-добре и веднага се отчитам  Mr. Green
Хайде спирам,лека вечер на всички  Hug

# 22
  • В ЛЮтеницата
МамаМарго, лек път и щастлив живот на канадска земя!

vst,  Hug. Много сила и търпение и всичко ще си дойде на мястото! Бъди опора на татито, както той е на теб!

Карим, и аз искам да вложа в теб! Страхотно е! Напиши колко не ти стигат и ще ги съберем!!!

Мадонка, стискам палци!!!

Elwing, не съм ползвала Дурацеф, но утре ще водя Лора на доктор да я чуе, защото хремата мина, но започва да кашля.. Най-вероятно ако е на антибиотик - ще й предпише Аугментин. Аз съм много доволна от него - и аз и Лора сме го пили без неприятните странични ефекти. 

# 23
Здравейте, милички  Hug
Благодаря ви още един път за подкрепата и хубавите думи Hug  bouquet
Ади, темата ни е прекрасна  Peace Благодаря на теб и Кайли bouquet - хубаво е да има кой да отменя Блу понякога. А тя наистина се изгуби някъде, дано да са добре  Hug
Марги, лек път и много късмет  Peace Гушкам ви силно  Hug
Карим, браво на теб, и на мен много ми хареса  Peace Подкрепям предложението на Пъпър
Дано  болничките ни и дечица и мами се оправят бързо   Praynig Hug
Ние тази вечер водихме Лори при лекарката - слава богу няма нищо притеснително. Каза, че я тормози едно връхче на кътник, най-вероятно и затова плаче вече втора вечер  Sad Въпреки че каза, че може да е дало отражение и моето състояние  Cry И понеже е един прекрасен човек се поинтересува и от моето състояние - кой знае как изглеждам, щом така съм я притеснила  ooooh! Искаше да ми пуска изследвания, но като й обясних ситуацията се отказа. Но ме предупреди, че иска да се чуем след 2-3 дни - проблемът при мен е, че от понеделник не съм приемала никаква храна. Каквото и да хапна след няколко минути го връщам веднага. А и не чувствам никакъв глад. Мъчи ме само страхотна жажда, направо ми изгаря гърлото. През целия си живот не съм пила толкова вода. Лошото е, че вече се усещам, че наистина нямам сили за нищо, но колкото и да се опитвам да хапвам по нещо, просто не се получава  Sad Дано да отмине и това тези дни и да не се налага да ходя по лекари.
Между другото лекарката ми се похвали, че при нея е била на преглед и една прекрасна чаровница Найа  Heart Eyes Wink

# 24
  • гр.София

Каквото и да хапна след няколко минути го връщам веднага. А и не чувствам никакъв глад. Мъчи ме само страхотна жажда, направо ми изгаря гърлото. През целия си живот не съм пила толкова вода.

Това не звучи хич добре. Послушай лекарката и си направи изследвания. Стресът може да отключи болести. По-добре да се успокоиш -ама надали ще ти се удаде.
 И не забравяй-вие,живите,сте по-важни в момента.

# 25
blanc  Hug Hug Hug
Знам, мила, че сме по-важни, ама явно ми трябва време да си го преболедувам, болката да си издълбае своето място в сърцето ми. Знам, че ще се науча да живея с нея, че всичко отминава. За сега ще я послушам и ще се "захранвам" по малко с по-течни храни - айряни, супи. Ще се боря, няма да се оставям, Лоринка и татито имат нужда от мен сега  Peace
Благодаря ти, миличка, на теб и на всички останали прекрасни мами тук - голяма опара сте ми да знаете и много си ви обичкам  Heart Eyes

# 26
  • София

Каквото и да хапна след няколко минути го връщам веднага. А и не чувствам никакъв глад. Мъчи ме само страхотна жажда, направо ми изгаря гърлото. През целия си живот не съм пила толкова вода.

Това не звучи хич добре. Послушай лекарката и си направи изследвания. Стресът може да отключи болести. По-добре да се успокоиш -ама надали ще ти се удаде.
 И не забравяй-вие,живите,сте по-важни в момента.
Peace дано всичко е наред!
Мис, дано бързо се оправиш!
Пепър, дано не се налага АБ!
То стана като в песента - "дано, дано, дано..."  Simple Smile
Карим, страхотно е!  Hug Сигурна съм, че ще има успех! А и ние можем да помогнем!  Simple Smile Peace
Да чукам на дърво, Иво сега няма Т и като че ли му понася този АБ.
Пожелавам ви/ни спокойна нощ!
 Heart Eyes

# 27
  • Някъде там...
Елфче май и вие сте със същия вирус като нас  Close Ние температура имахме 3 дни , обривите като че ли почват да изчезват. Днеска докторката каза, че не мисли че било от аугментина  Shocked ами просто от самото си заболяване. А и днеска направо е с такова разстройство Виктор, че ми викаше "Маме ипи" ( Маме щипи Simple Smile)  И веднага изпи половин буркан с компот от дренки , та се спря  Grinning Утре пак сме на лекар  ooooh!
Дано по-бързо се оправите и вие!

Мисс74 яж повечко месо бре  Mr. Green и пий сок от касис, хапвай и повечко доматки, абе всичко с цвят червено, а и дроб да не забравиш . Така ми бяха казали в родилното, защото нали тогава ми беше хемоглобина 80 май и искаха да ми преливат кръв, но аз отказах и след 1 месец се бях оправила само с такива храни.
ВСТ80  Hug Стегни се момиче и почвай да ядеш  Naughty
Карим  Peace

Утре ми е много натоварена програмата  Thinking и направо незнам как ще се оправя и освен да стана рано сутринта, което е много мъчително за мен, защото с Вики свикнахме да спим до 10.30  Whistling Иначе сме на бал на моя братовчедка и веднага след това заминаваме на една вила до Гоце Делчев , с мин. басейн. Та там ще празнуваме на наш приятел именния ден от вчера и направо незнам как ще си удържа диетата, защото там е само ядене и пиене в басейна с още 30 човека  Mr. Green
Вики го оставяме на нашите и дано не реве много за мен, че е голям ревльо за мама  ooooh!

Айде лека!

# 28
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на две прекрасни мами!
Велмар и Ади, желая ви от сърце много здраве, късмет и прекрасни мигове с любимите ви хора. Бъдете винаги така позитивни, чаровни и усмихнати Hug

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛМАР И АДРИАНСКА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ! 

Общи условия

Активация на акаунт