За Миа палим свещички, за Тео се молим всички !!!(Февруари)

• 18 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, качих малкото снимки от днес...линка след малко, че нещо "снимка бг" ми прави номера.... #Cussing out
Май сме за нова тема....има ли някоя от мамите, която е наясно .....че аз съм малко на вие все още ....

Нещо стана с компа и не мога да кача линка....Сложила съм снимките в албумчето от предишната среща на Софийските мами.
Извинявам се още веднъж ако някой успее, нека ги качи на линк....

Мирка, гледам там, ама нови снимки няма бе душа. Я пак пробвай. Или аз нещо не виждам...

Hug

# 286
  • Варна
Здравейте!Аз малко се позагубих,но след бурята във Варна в четвъртък ми се скапа компа и днес най накрая е готов.
Ние имахме малко екшън на 24.05.катастрофирахме,но на нас нищо ни няма което е най важното.Аз се поуплаших за децата,а и бях сама с двете.
Тука пак е имало караници.Много се радвам че не съм присъствала.Надявам се че сте се разбрали вече.
Ние сме добре с изключение на храненето.Ядем максимум по 5 мин. и после почва да се дърпа от цицата и почва да ми говори и да се смее.Утре сме на консултация и ще разбера дали въобще наддава.
Това е от нас.Лека вечер.
Дано Тео да е по добре вече.Докато нямах компютър се обаждах на Дездемонка за да разбера как е Тео.
Злато. Hug
За Миа. Flowers Rose

# 287
Ние сме добре с изключение на храненето.Ядем максимум по 5 мин. и после почва да се дърпа от цицата и почва да ми говори и да се смее.Утре сме на консултация и ще разбера дали въобще наддава.
Жаси и ние сме така, но днес бяхме на консултация и се оказа че сме наддали само 500гр за един месец и +3,5 см- притесних се малко да ти кажа...въпреки че сме добре иначе.Добре че се родихме 4кг, та сега на 3тия месец сме 6кг точно- срамота!Оказа се че в корема на мама наддава по добре маймунката Crazy
Какво ще ме посъветвате да ядат повече??? ooooh!
Честити месечинки на БАЛЕНА и CATTT- да им живи и здрави принцесите  bouquet
Миличък Тео- мислим за теб!!! Hug Hug Hug

# 288
Това е част от статията за шишетата
http://www.sciam.com/article.cfm?id=plastics-in-baby-bottles-may-pose-health-risk

За първи път правителствената агенция наСАЩ изрази “известна загриженост” относно масово използваната съставка на пластмасата бисфенол А(ВРА) за производството на всичко от DVD до бебешки бутилки. Три дни по-късно Канадското правителство предложи забрана на ВРA в бебешките бутилки. Изследванията свързват излагането на химикала,- който  бързо се отделя от пластмасовите бутилки когато са изложени на топла течност- с увреждания на развиващите се мозък и тъкани, както и повишен риск от рак на по-късен етап от живота.

В повечето случаи, отрицателни ефекти настъпват при много по-високи нива от тези, на които сме изложени ежедневно. Но това не важи за новородените и бебетата. Ранното развитие е чувствително към ВРА. На пресконференцията за оповестяване на забраната канадският министър на здравеопазването Тони Клемент каза: “Решихме, че е по-добре да сме в безопастност от колкото да съжаляваме”

Националната токсикологична програма на U.S. National Institute of Environmental Health Sciences-основана през 1978 с цел да координира изследванията на федералното правителство относно химикалите и  различните им странични ефекти- в нов доклад визира “възможността ВРА да  изменя човешкото развитие да не бъде подценявана”.

Причината: нарастващ брой проучвания показват, че излагането на ниски нива на ВРА по време на бременност, и ранно детство може да окаже въздействие върху нормалното развитие и “чувствителността към началото на болест на по-късен етап от живота, в частност възможност за рак на mammary и на простатата” според Джон Бъчер директор на NTP и токсиколог.

Преполагам в България е пълно с  шишета с ВРА именно защото големите от сорта на Чико няма как да ги продадат в Западна Европа. Отваряйте си очите.

# 289
Новата тема

Ако някой измисли заглавие, да го сложи, ако не може да го сложи да ми пише.

Хубава вечер!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт