Бебета ЮНИ 39

• 15 292
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
(ако не ви харесва оформлението на списъка - in4oka е виновна, това са нейни приумици  smile3532
 Joy Joy Joy

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 76
Офиоли, много неприятно това с водата...Ние пък нямахме ток за около 30-40 мин. заради дъжда, ама сега дойде.
Само нещо от време на време май тока е по- слаб и да не вземе да ми изгори компютъра Confused
А пък този Каменов-лечителя, който го дъвчем от известно време, така да се радвам ,че е от Бургас човека newsm44 Поне няма да се разкарвам.
А между другото на плановото секцио ми е забравено теренцето  Grinning Ще може ли да ми го сложите. Съжалявам за тая малка подробност,ама ми направи впечатление Joy
Миша, дай малко черешки насам,че моите свършиха, че моя забрави да ми купи днес  Crossing Arms Mr. Green

# 77
  • Miami
Привет  Hug
Влизам на бързо да кажа, че консултацията мина добре, бебето е добре застанало Heart Eyes

Рали, да ти  кажа честно не ми се идва на лекция. Вече направо нищо не искам да слушам и да чета, обърках се тотално Crazy За сега ще прочета от едни книжки само за кърменето и за първите дни на бебето. Друго не ми трябва, че и без друго го забравям Rolling Eyes

Съгласна съм за среща другата седмица, аз за сега нямам ангажименти нито понеделник, нито вторник  Simple Smile Така че ще се разберем нещо Hug

Чао за сега, утре ще дочитам, че доста се уморих днес и сега ще гледаме някое филмче  Simple Smile

Лека нощ момичета  newsm76

# 78
А между другото на плановото секцио ми е забравено теренцето  Grinning Ще може ли да ми го сложите. Съжалявам за тая малка подробност,ама ми направи впечатление Joy
А кавички не щеш ли??? Crossing Arms

Joy Joy Joy олелеее много яка лига тази вечер...
Казвайте ако видите още нещо, аз уж гледам, ама....

# 79
Ех..Вече много ми липсва балета и нямам търпение да се върна на работа...Сигурно ще ме помислите за луда,но съм влюбена в това изкуство.По този повод реших да ви пратя две снимки да ме видите,като балерина.А задължително ще ви поканя да дойдете на някой спектакъл ако имате желание по нататък Peace

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 12:45 от MISHAa

# 80
  • Вече в моята си приказка...
Ехааа, MISHAa, страхотна си!  bouquet
Балетът е страхотно изкуство. А ти изглеждаш много грациозна и нежна...   bouquet

# 81
Йееее.... MISHAa, страхотна си!
Не ги махай снимките! Или поне ги качи в албума, да си ги гледаме Wink

Много се възхищавам на балерините, понеже знам че е изключително тежко изкуство...
(аз самата бях балеринка от 5 до 7... имах розова рокля с воали... как се казваха...)
Мисля ако имам момиченце да му предложа да пробва балет, поне да се научи на грация...

# 82
MISHAa, - страхотни снимки Peace много грациозна изглеждаш на тях и красива Peace

# 83
# 84
ЕХ, МИША СТРАХОТНИ СНИМКИ.
Много грациозност и финес струи. Пожелавам ти да станеш прима  Grinning

Последно ходих на Кармина Бурана ,беше супер но доста отдавна  Embarassed

Лека нощ бременелки.

# 85
MISHAaaaaaaaa, невероятна си!!!

Офиоли, аз също ще я изтрия утре, не се притеснявай, няма да задръстваме толкова темата!!! Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 23:12 от In4oka

# 86
E...моми1ета благодаря ви за милите думи.
Миналата година станах прима Irinkula   Peace
In4oka   много си сладка!!! Hug

# 87
MISHAa,страхотно изглежда6.... Hug  bouquet поздравления
4естиа сватба на Му6орон  1dating  loveuuu много да се оби4ате   bouquet
Хайде моми4ета лека и спокойна но6т на вси4ки,и да се наспинкате добре newsm46 smile3524

# 88
Първо, честито на Мушорон! Пожелавам ви дълги години любов и семейно щастие!   bouquet

Миша, много си красива и грациозна! Искрено ти се възхищавам, ако бях от София бих дошла да те гледам  Hug

Инче, и ти си много сладка с тази рокличка  Grinning Аз нямам такава, обаче майка винаги ми е казвала, че като съм била 4-5 годишна съм искала да стана баРелинка  hahaha Joy

Тенкс на Офиоли, че ми е писала къде ще раждам  Peace Аз забелязах само едно мъничко детайлче - новодошлата пуканка я няма с списъка с варненски мами.. Не е болка за умиране, ама в името на педантизма..  Mr. Green

Хайде, ще се хоризонтирам аз.. Дано и утре да има изненади  Heart Eyes Лека нощ на всички ви!  Hug

# 89
мушорон, честито ви подписване!!!  Бъдете много щастливи!  Hug

Миша, благодарим ти, че сподели с нас тези снимки! Страхотна си и аз да повторя всички останали ... нямам думи просто! Още повече успехи ти пожелавам за напред!   bouquet

Инче, ама и ти си едно сладурче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт