Наистина ме успокоихте

Аз нали съм си малко паника и за най-малкото се шашкам
ох и аз съм така .
аз пък се притеснявам ,че когато го съблеча да го къпя и постоянно му претреперват краката и за това учестено дишане
Наистина ме успокоихте

аз пък се притеснявам ,че когато го съблеча да го къпя и постоянно му претреперват краката и за това учестено дишане 
Това някаква вътреболнична инфекция ли е? Проблемът с хранопровода вече преодолян ли е?
Искам да те питам - след като се получи такъв голям гаф по вина на персонала, някакво обезщетение не ти ли дадоха поне? Спомням си, че луди пари дадохте за това секцио само за да сте при добър екип, а то какво излезе....

Всеки път става по-лесно и по-леко, четвъртото няма и да го усетя, но млъкни сърце.......
Айде стискам палци по-бързо да оздавее Калоян
,те са ти я извадили иглата -ще ше да стане след дъжд качулка - е много се радвам,сега и Кало да оправите и сте на 6.

дигам тупам ама то милото като се задави и много се шашкам. Иначе за усмивките не се шашкам ,ама не може да си държи хубаво главичката когато я поставя на леглото по корем,когато е върху мен или в изправено положние я контролира много добре ,ама иначе не чак толкова добре.При вас как е?
И Кало да се оправи бързо.

Аз само предполагам, нали сме на АМ - съвет не мога да дам....
мноого добре си се справила - мен ме е страх да му изрежа ноктите - камо ли да го стрига
!
!
, ама една такваз мазна усмивчица пуска....ум да ти зайде.

Добре че го има bg-mamma