Отговори
# 45
Много ви благодаря Simple Smile   bouquet Наистина ме успокоихте Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Аз нали съм си малко паника и за най-малкото се шашкам  Embarassed

ох и аз съм така . Tired аз пък се притеснявам ,че когато го съблеча да го къпя и постоянно му претреперват краката и за това учестено дишане  Rolling Eyes

# 46
Стискам палци за Станиславчо  Praynig Praynig Praynig

На мен ми махнаха иглата днес. Сега ме боли, но се търпи някак  Rolling Eyes
Днес се наложи да храним малкия с АМ и беше голям ужас. Той не го ще, мръщи се  Sick Яде по 80-90 мл едва-едва. И цял ден е кисел  Rolling Eyes
Дано утре вече всичко е наред и почна пак да го кърмя  Praynig

# 47
Имам тъп въпрос: Ива отказва да пие вода или чай. Аз и предлагам - направо и се гади или се дави! Та се чудя дали да стерилизирам шише всеки ден? Вие как бихте процедирали? При положение че на практика само сменям течноста / упорито си преварям вода да има/ ? newsm78

Поли е същата - поема само кърма. Не иска нищо от шише. Аз все пак преварявам вода, да има. Правя го веднъж на 2 дни. Тогава й стерилизирам и шишето.

Барби, кураж! Онази лекарка е постъпила доста безсръдечно. Ама понякога си мисля, че ако лекарите бяха по-чувствителни, нямаше да издържат на всичката болка, която виждат всеки ден. Това им е професионална деформация - един вид защитна реакция.

Доли, не се заслушвай във всяко "трябва", което ти казва педиатърът или някой друг. Всяко дете е различно, не може да се уеднаквят всички бебета и да правят едно и също. Не се шашкай за такива неща.

Маги, все едно аз съм го писала, Поли прави абсолютно същото, не на всяко хранене обаче. В началото си мислех, че е свършило млякото и тя се изнервя един вид като дърпа на празно, докато слезе следващата порция, защото тогава започва да си суче спокойно. После пък минах на варианта, че гълта много въздух заедно с млякото и й е некомфортно, и като започне да шава много я вдигам за да се уригне, не всеки път я успокоява това. В крайна сметка и аз не можах да измисля защо го прави, може и от двете да има по нещо вярно. Като започне да буйства много обаче я местя на другата гърда и така...
Да кажат по-опитните мами...
Лека и спокойна нощ от нас

musito, и нашата Поли прави като вашата. И аз стигнах до извода, че се нагълтва лакомо, когато в началото гърдата пуска повече, и налапва и доста въздух. Затова като почне да се дърпа  вдигам да се уригне и после си дояжда.

Кали, радвам се, че са извадили иглата. Дано сега всичко бързо си дойде на мястото. Утре ще се къмите, спокойно. Как е Калоян?

# 48

Кали, радвам се, че са извадили иглата. Дано сега всичко бързо си дойде на мястото. Утре ще се къмите, спокойно. Как е Калоян?[/b] [/color]
Ами, зле е...Чакам и утре и, ако не се оправи, почваме АБ  Close

# 49
  • Варна
Barbie_girl Много прегръдки от нас! Моля се Станислав да се възстановява по-бързо и скоро да си го приберете вкъщи.  Praynig Това някаква вътреболнична инфекция ли е? Проблемът с хранопровода вече преодолян ли е?

kalli най-важното е, че всичко мина. Сега се оправяйте двамата с Калоян  Hug Искам да те питам - след като се получи такъв голям гаф по вина на персонала, някакво обезщетение не ти ли дадоха поне? Спомням си, че луди пари дадохте за това секцио само за да сте при добър екип, а то какво излезе....

вода Невена не пие, то и няма кой да му предложи на детето  Mr. Green Така ще си караме до 6-тие месец поне, после каквото каже шефчето  Laughing

musito това с дърпането от гърдата и при нас го има, Но не на всяко хранене - не го прави вечер и когато я кърмя навън (все пак няма да се излагаме по градинките я). Понякога даже си и заплаква - хем се пъне, хем иска да суче по-настървено. Вдигам я да се оригне, ако още е неспокойна я гушвам да се кротне и после пак предлагам гърдата - И така си откарваме понякога с доста прекъсвания, но накрая се нахранва доволно.

Haliotis така както описваш наистина правиш всичко както трябва - може би не трябва да правиш паузи между храненията повече от 2 часа. Вечер храниш ли" И аз ще питам като veni_b - чува ли се преглъщане като суче? И колко минути е активното сучене с преглъщане? Дано да наддадете добре следващата седмица и да се успокоиш  Hug

КРИСИ много хубава мъжка прическа. Нашия Ники го водихме на фризьор на 8 месеца, че преди това татко му го беше направил целия на дупки. Много харесвам момченца с къси подстрижки  Peace

cenitelkata снахата е супер сладурана. Не мога да разбера само stefinka къде се бута  Heart Eyes

бременното ми коремче и на мен ми липсва. И като си помисля, че ми беше за последно  Sad Всеки път става по-лесно и по-леко, четвъртото няма и да го усетя, но млъкни сърце.......  Laughing

# 50
  • София

ох и аз съм така . Tired аз пък се притеснявам ,че когато го съблеча да го къпя и постоянно му претреперват краката и за това учестено дишане  Rolling Eyes

И на нас ни се е случвало това с потрепването, ама да ти кажа немисля че е питеснително, аз си го обяснявам с това че все пак те в коремчетата са били свити и сега им се развива нервната система както и цялото тяло.
А за учестеното дишане и ние сме така, особенно като се наяде, явно му става тежко и така диша известно време после се успокоява. Ама се случва и когато просто си спинка, аз си мисля, че сънуват разни неща и затова е така,защото на моменти учестеното дишане е придружено или с лука доволна физиономиика, или с присвиване на вежди и скимтене (когато са колики).

Кали много се радвам че вече мина и тази гадория и я няма гадната иглата  Peace Айде стискам палци по-бързо да оздавее Калоян Praynig Hug  bouquet

# 51
Барби моля се за Станиславчо и всъщност много силно вярвам че скоро ще си бъдете заедно и ще се гушкате много много.
 Кали тамън бях решила одеве да ти пожелавам успех ,че вчера не влизах във форума,и добре че забравих newsm78,те са ти я извадили иглата -ще ше да стане след дъжд качулка - е много се радвам,сега и Кало да оправите и сте на 6. Peace Hug
 Днес мойта Кали ми прави на два пъти едно такова повръщане чак през носа- изперках направо  #Crazy дигам тупам ама то милото като се задави и много се шашкам. Иначе за усмивките не се шашкам ,ама не може да си държи хубаво главичката когато я поставя на леглото по корем,когато е върху мен или в изправено положние я контролира много добре ,ама иначе не чак толкова добре.При вас как е?
 И пак да питам -Правите ли Гимнастика вече
 Хайде лека нощ че съм като Робокоп вече.

# 52
  • Popovo
Никак не ми липсва тромавия период от бременността, но ритането и движенията на бебето ми липсват. Сега когато го сложа с краченца към мен и ме рита си припомням усещането на малките краченца, нищо че сега е от вън, а не от вътре.
Кали, супер че всичко лиши е зад гърба ти   bouquet И Кало да се оправи бързо.
Барби, всичко със Станислав ще е наред, той е малко борбено човече.
Ася, прегръщам те и ти пожелавам когато сте готови, да ни се похвалиш с две чертички.

Моето кенгуру е комбинирано ( има и легнало положение) На Гого му е добре, но на мен ми тежи. Сисе, как успяваш да носиш Дани, като е 5 кг, аз едва се справям с 4,300.

# 53
Момичета вече ще се побъркам, от 3 дена някъде храненето при нас е жив ад! Първо суче нормално 5 мин и след това почва неистов рев, слагам на другата гурда там още повече, след това сменям позата, засуква пак 5-7 мин и пак рев ама се дере направо и уж иска да захапе зърното пък не го прави, смисъл търси пък като и го сложа в устата и почва рев як! Вече тотално незнам какво става и тва е с двете гърди? Мляко имам защото стават като камък и направо пръска кърма от тях, дори след като е сучила пак като пробвам пръска на струйка. Какво да правя, ето пак я сложих да спи гладна, търси иска а пък не суче. Колики ли са това? Много се притеснявам че я оставям гладна и няма да нададе колкото трябва  Cry

# 54
  • Popovo
Aquariel, Георги правеше нещо подобно и педиатъра ни каза, че или са колики или има гъбички в устата.
Смених капките за колики и дърпането и плача при хранене почти изчезнаха. Защо не звъннеш на лекаря ви?

# 55
добру утру   bouquet
оххх, за първи път ( дано не е за последен ) мога да кажа :"Наспах се!! "  Mr. Green
таткото е ставал на 3ч - преобул го , нахранил го и всичко това на пръсти да не ме събуди.....ехххх, колкко е хубаво да спиш - бях забравила  Mr. Green

Aquariel , да не точно струйката която описваш да я дразни или да я дави и затова да се дърпа?? Чела съм че някои майки се поизцеждат преди да дадат гърда, колкото да намалят струята  newsm78  newsm78  Аз само предполагам, нали сме на АМ - съвет не мога да дам....

Кали , да се оправяте  с Калоян....аз ако бях вече като ми извадят иглата - щях да ги осъдяяяя...как може такова нещо!  #2gunfire

Криси, ние още сме плешивички, ама ше ти свирна да дойдеш и нас да фризираш  Party  мноого добре си се справила - мен ме е страх да му изрежа ноктите - камо  ли да го стрига  Mr. Green

айде от мен толкоз засега - хубав ден   bouquet

# 56
doly_dog ,мерси за успокоението .абе то все има да мислиш нещо .
ние сме с един нов крем за пъпките правен в аптека .доколкото разчитам по рецелтата в него има цинк,талк,глицерин и спирт 70%.и ни казаха да се къпем с един сапун с хума.дано вече да ни минат ,че много ни грозят .езък ни за прическата Mr. Green
кали стискам палци вече всичко да е наред.

# 57
А добър ден и от нас двамцата  smile3525!
 Честно да ви кажа искам и аз да се мандахерцам с памперс-ето сега страшно ми се ходи до 00, ама Самуил плющи и не му пука на човека...и така поне половин час ще е! Ами да се съобразява малко!
 Барби, що не й фрасна един на тая лекарка, та да ти олекне малко на душата? Може пък и Пролетната фея да е права за лекарите, ама да си запазят коментарите за тях си!
 Кали и теб доста те измъчиха, дано вече всичко с теб е наред и синът ти да се оправи и да не се занимаваш вече с глупости, а да си гледаш семейството!......ама не е правилно, щото аз ако на работа направя някакъв гаф с някой клиент-знаете ли шефа ми каква ще ме направи? Не крива, ами.....а тия лекари все се разминават! Не може така, още повече, че опира до живи същества! Аман!!!
 Самуил снощи направи култово ядене от час и половина, направо ми разказа играта-от 21 и нещо до почти 23 часа! и пак си се събуди в 3 и половина! Поне разбрах, че няма сила, която да го откаже от яденето в 5 сутринта! Няма значение кога е ял преди това, задължително в 5 надава вой  smile3514!
 Аз пък вчера така текезесарската съм изгоряла на ръкави дето бутах количката.......тип "млада кооператорка"! ужас!
 А като стана въпрос за усмивките-моя задължително се хили като пача след като се е наял  newsm62, ама една такваз мазна усмивчица пуска....ум да ти зайде.

# 58

ДА ВКАРАМЕ МАЛКО ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ!

Покрай тези балове не мога да си седна на трибуквието да ви драсна някой ред, но вие ще извинявате.
Първо бързам да кажа на Барби - Станиславчо ще оздравее, ще видиш. Тогава всички лекарски забележки и куп глупости ще останат на заден план. Не си го слагай на сърцето...А кога ли ще имаме нормалко здравеопазване...
Халиотис, моят синковец така спадаше след като си го прибрахме вкъщи, но седмица не беше акал милият - естествено поради липса на нещо, което да изака, ама кой да разбере... Е сега сме изцяло на АМ и изобщо не се тормозя, макар че всеки втори ме пита дали кърмя и като кажа: "Не, нямам кърма" ми опулват едни ейй такива очища. Ама на мен не ми пука особено, важното е бебо да расте. Сега е заформил такива бузки, че...
Кали, най-сетне можеш да си отдъхнеш. Брей, че хора са това, заслужават да ги изтипосат в новините или най-малко на първа страница на някой вестник. Дано Кало се оправи без АБ
Акварел, как искам да ти помогна, ама аз отдавана съм скарана с кърменето...
Криси,ч естита ви прическа, моят съвсем оплешивя... Сега трябва да си смениш снимката на профила.
Ясмина, в теб ми е надеждата за бреборването на демографската криза. Бравос!!! 
Стефинка, както казват - Луд умора няма. Що, бе, първото нещо, което си помислих, след като родих Аси беше, че ще има и второ. И както е казал поетът (по-скоро писателят) "Лудите, лудите, те да са живи!"  Joy Joy Joy
Емма, какво да ти кажа, онзи ден докато го хранех така ме сви стомахът,ч е едва не се изпуснах. И сега какво да правя - той реве, аз ще сърша някой хубава... Абе бях картинка

Брех, дълго стана. После ще дописвам

# 59
  • София
Ето да се позабавлявате малко Simple Smile
http://lan.troyancity.net/jifree/forum/viewtopic.php?t=4507& … ee6d865855ad71215

Аз цяла сутрин се забавлявам с детски песнички и приказки Simple Smile Добре че го има bg-mamma  Hug

Общи условия

Активация на акаунт