Януарското човече с играчките приятелче е вече!

• 10 634
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Нали съм дърта клюкарка  Flutter за срещата предлагам

сряда 28.05, градинката на К. Величков

градината е спокойна, уютна, лесно достъпна, има църква и кафене, сенчесто е... е повече не се сещам.

ако има други предложения, да се предлагат и ще ги гледаме на първо четене тази вечер  Mr. Green  все пак да намерим удобно място за всички..

иначе ми минава и на идея да ходим при Миа на по бира.. ма то е малко въздалечко тва Банкята  Whistling ама пък за едната бира на какво ли не са способни хората  Hug

# 181
Еви, викам да ти напиша тук , че съвсем обсебихме темата на новите януарки Laughing Ами и аз си мисля , че е хубаво следващото ни бебе да е лятно или пролетно Grinning То не че тук има зима де ама все пак!Искам Данайка да стана поне на годинка - годинка и нещо и започваме с правенето на братче или сестриче Grinning

# 182
Здравейте майчета Hug
Аз съм от февруарските мами, но сина ми се роди на 25.01.08 и редовно чета и при вас, дано нямате нищо против.
На Андреан нослето хъркаше един месец след раждането постоянно, оправи се с едно спрейче " Несита', което мисля, че е морска водичка някаква безвредна, при редовно пръскане се овлажнява лигавицата на носоглътката и отминава и хъркането. Не се стряскайте толкова, не е задължително щом хърка да са стафилококи Peace
Прегръщам ви

# 183

Деси, Тара5 - бъдете живи здрави и много щастливи!

И да ви питам, по колко каша трябва да яде едно 4 месечно бебе? Питам, защото моя Дани ми събира погледа. Яде около 6 с.л. със 130 мл. вода и търси още  Shocked давам му мляко и пие още 60-90мл. иначе ако си пие само мляко повече от 150мл. не може да погълне!

# 184
Здравейте!
Честит рождвн двн на Деси  bouquet и Тара5  bouquet Много здраве, радост и много бебешки смях Hug
Може ли да ми каже някой тел. в НОИ?
Благодаря!

# 185
  • Пловдив
Честити рожденнички Деси и Тара   bouquet

То това е лошото на даването на мляко от шише, че се притесняваме колко ще изяде бебето.
Така или иначе неможем да ги насилваме да ядат повече.
Михаела като реши, че се е нахранила е абсурд да я накарам още да суче  Stop
Но със сигурност знам, че не гладува.

Зимна, Луси, браво за екскурзийките, които сте направили  Hug

Сенди, приятно ми е да видя още една пловдивска мама  Hug Аз рядко чета вашата тема, но ми направи впечетление един твой пост за двигателното развитие на бебето  Peace

matza83, Боби е станал голям мъж  Hug Браво на него!

Въпрос към мамите с по-големи дечица - Кога започват децата да спят по корем?

# 186
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТАНЯ!

Ханна, сега погледнах снимки на Мони - на 8 месеца е спяла по корем, оттогава досега все така спи.

# 187
Хана, ти се притесняваш от това че Михаела се опитва да спи по корем ли?
Никол спи така вече пети месец и си е жива и здрава, а и по-спокойно спи откакто започнах да я слагам така. Не ме е старах от СВБС, след като изчетох доста написано по въпроса и тук и в Зачатие започнах да я слагам така

# 188
  • София
Теди за срещата-ТАМ СМЕ Simple Smile

# 189
Мари Hugда вземем да си направим една тема двете? JoyИ аз ще почакам поне до 1.5г., но ми се иска мноооогоооо.... Crazy
Я кажете мами, вашите бебчовци като гу държите седнали във вас каквио правят, моя се сгъва на две като дърто пиянде и си чопли краката, после зее да ги лапа и не мога да го разгъна... ooooh!

# 190
  • Троян
[quote author=ani4kata86

И да ви питам, по колко каша трябва да яде едно 4 месечно бебе? Питам, защото моя Дани ми събира погледа. Яде около 6 с.л. със 130 мл. вода и търси още  Shocked давам му мляко и пие още 60-90мл. иначе ако си пие само мляко повече от 150мл. не може да погълне!
[/quote]
И Маги е така изяжда 150 гр ка6а и после си пийва и млекце.Пюретата не ги яде с такъв апетит.

# 191
  • Пловдив
Алекс, благодаря за отговора  Hug

nikitali, да това ме притеснява  Rolling Eyes Много шава и се върти докато спи, да не се захлупи по очи и да не може да се обърне  ooooh! защото го прави въртенето на сън ... Снощи и сложихме едни такива специални подпиралки и сутринта като ги махнах горкичкото неможеше да смогне да се върти от кеф, че е свободно  Embarassed Пък не съм я държала стегнато, а толкова, че да не може да се обърне на сън по корем.

Казвам ви - Михаела от една седмица е друго дете! Преди кротушка, послушка, спинка ...
Сега в леглото не лежи - непрекъснато се върти, обръща, лапа си краката, мести се напред, назад ... все като една .. превъзбудена изглежда  #Crazy
Когато и да отида да я погледна все е по корем, налапала играчка, повърнала, събула чорапи, с мокро вратле ... Край на спокойствието ми  Whistling  Simple Smile
И стана много активна в момента, в който и аз започнах да спортувам активно  Laughing Явно е заразно  Joy

Хайде и пловдивчанки на среща  Flutter

Ewito, Михаела още не се сгъва като я сядам. Обикновено си яде ръцете, краката ги яде като е легнала  Joy

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 12:44 от Ханна

# 192
  • София
Ама как ги слагате да сядат?
Аз ли нещо изоставам,че държда бебка все полулегнала когато е в мен...

# 193
Здравейте!

Деси, Тара, честит рожден ден!   bouquet
Желая ви много здраве и радост вкъщи! Hug

Ханна, аз и преди съм писала, Пресил спи само по корем откакто стана на месец-два.Дарена също, моите деца по гръб не могат да заспиват Rolling EyesИ аз съм чела за СВДС, слава богу и двете ми деца са си ок, а и не виждам как би се случило нещо лошо, защото забелязах, че когато Ената беше болна и от сополки й беше трудно да диша, винаги се разплакваше.

слънчи, и аз вече като я вземам в мен я слагам седнала, излегната хич не иска.

# 194
Привет!

Деси, Тара, честит рожден ден. Много щастие и любов ви желая.  bouquet

слънчи, и аз гледам да не я слагам много седнала, все да е полулегнала. Не че не иска, ама нали казват че трябва да се внимава особенно с момиченцата. newsm78

Аничка, albenapd , какви каши давате?

Общи условия

Активация на акаунт