E-bay тема 8

• 37 514
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 660
ами тогава май не може или поне аз не знам да може. много съжалявам
може само да пишеш на продавача, че е станала грешка и да го помолиш да отмени сделката. при мен един се съгласи

# 661
  • някъде там
Намейка , искаш ли да ти обясня за снайпера? Тогава няма да имаш този проблем  Peace
Освен ако не искаш точно аз да го направя,както решиш

# 662
  • на пистата
Намейка , искаш ли да ти обясня за снайпера? Тогава няма да имаш този проблем  Peace
хаххаах ,аз вече се оправих със снайпера,но сега имам друг проблем,преди малко спечелих едни очила а сега ми излиза ,че съм ги платила а аз не съм newsm78кво става ooooh!

# 663
хаххаах ,аз вече се оправих със снайпера,но сега имам друг проблем,преди малко спечелих едни очила а сега ми излиза ,че съм ги платила а аз не съм newsm78кво става ooooh!

Най-вероятно си натиснала бутона да маркираш, че е платено.

# 664
  • някъде там
Някой ги е платил вместо теб Peace Joy

# 665

Късметлийка си ти  Joy и аз искам така.

# 666
  • В сърцето на ММ
Аз вече не се надбидвам за среброто.На което ми е харесало слагам началния бид и го оставям.Който и да го спечели,на следващия ден винаги ми го предлагат да си го купя на моята цена. Simple Smile

# 667
nameika трябваше да пуснеш линка към този търк дето искаше да се отказваш, да пишеш "Никой да не пипа, че беся" и поне 3 снайпера щяха да се включат и накрая всички щяха да са доволни.
Няма да цитирам, достатъчно беше за днес
 Joy

# 668
  • на пистата
nameika трябваше да пуснеш линка към този търк дето искаше да се отказваш, да пишеш "Никой да не пипа, че беся" и поне 3 снайпера щяха да се включат и накрая всички щяха да са доволни.
Няма да цитирам, достатъчно беше за днес
 Joy
ей страшен си

# 669
monda-тук и 3-те русенки който пишем имаме този проблем.Прехвърляме си пари една на друга.Странното е ,че аз вече го нямам този проблем,а нищо по особенно съм правила.Даже те пазаруват по отдавна от мен.
Друг вариант който си мисля е да си направиш втори ПП акаунт и сама да си прехвърляш парите.Маиче беше казала,че и много други хора от други държави го имат същият проблем и ПП нищо не казва.Когато има пишеш пращат стандартен отговор.
Durango-какво да мълчим до края на търга,ти и оня го беше спечелил ама нъцки Wink

# 670
това беше злобно, обиден съм !

# 671
 PraynigКакво ще означава това-бях питала продавачката за шипинга-тя ми отговаря това-преведох си го буквално,но не разбирам какви са тези две опции които ми дава newsm78

i offer priority mail and first class.You will have both options.

# 672
PraynigКакво ще означава това-бях питала продавачката за шипинга-тя ми отговаря това-преведох си го буквално,но не разбирам какви са тези две опции които ми дава newsm78

i offer priority mail and first class.You will have both options.

Пита те с каква поща да ти пусне колетчето-с приоритетна или първи клас.Мисля че приоритетната е по-скъпа,а първи клас си е стандартното пращане.Ако греша нека някой ме поправи newsm78

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 00:51 от ndv

# 673
 Peacendv    bouquet  bouquet-Пресметнах си разликата Wink-сега ще и пиша. Hug

# 674
 PeaceПазара е тотално замрял нещо Thinking-спите ли още? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт