E-bay тема 8

• 37 454
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 105
Алекс1
Щотото явно беше от ларедутската тема, не от ебейската
на кашона пишеше ларедут, а не USPS
пък  и си бях забравил маската

# 106
само да не виждам мнения от типа
"Форумен манияк причаква майките пред пощатата, краде им гащите"

# 107
айде честита ви тема! Hug Hug

Голяма болка имам (освен гадостите около paypal) - искам часовник!!!

Но откъде оригинален? Някой купувал ли е?
То и от Бг като си купих (Кандино за 400 лв от магазин в центъра на Варна(забравих му името) се оказа менте
Някой да се похвали?

# 108
  • Sofia
Аз чакам един Фосил от щатския ибей

# 109
Аз чакам един Фосил от щатския ибей

Добри часовници ли са Фосил? Гледах доста от тях в ebay.com.

# 110
  • Sofia
уж да.Доста фирми ги използват като механизъм ,за да правят дизайнерски часовници.Все пак не са супер скъпи и това сигурно е относително

# 111
Благодаря chocha   bouquet  bouquet

Забелязахте ли промените в американския ebayпри търсене?
доста по-удобно  Peace

# 112
Преди няколко дни бях помолила да ми се преведе един отговор, който получих при запитване за комбиниран шипинг.

Този:

Shipping and handling to Greece will be $11.35 via uninsurable International First Class.

Shipping and handling includes the actual shipping price (postage) plus a $2.50 handling fee. You can save on shipping and handling by purchasing multiple items: 2-4 items = actual combined shipping (postage) plus $2.00 handling per item 5-10 items = actual combined shipping (postage) plus $1.70 handling per item 10+ items = actual combined shipping (postage) plus $1.35 handling per item Purchases can be combined over a period of up to two weeks. Combined purchases must be paid for with one payment.

Уж разбрах, но май нищо не съм разбрала:)
Купих 6 дрешки поисках инвойс и в него пощенските такси са $41.40.
Аз ли не съм изчислила правилно или госпожата се опитва да ми вземе повече?
Моля, ако някой може да ми разясни тази дилема да ми помогне, за да знам дали да си търся правата или не:))

# 113
уфф знам че е офтопик ама не мога да се въздържа
http://dnevnik.bg/show/?storyid=500267
дали пък да не търся камионче от мисури

това със знамето кефи максимално

# 114
Аз го разбирам така:
$11.35/shipping/ + 6х$1.70 /handling per item/ = $21.55   newsm78

# 115
  • into the blue
Аз го разбирам така:
$11.35/shipping/ + 6х$1.70 /handling per item/ = $21.55   newsm78
И аз досега правих същите изчисления Peace

# 116
МОмичета незнам дали се е коментирало, тъй като отдавна не съм влизала в темата, но какво мислите за очила Ray Ban за около 20$, същите модели ги има и за 130$? Поне аз не виждам нищо различно спрямо официялният сайт! Смятам да ги пробвам пък ще пиша отзиви. А сребро поръ4вахте ли вече, мен ме беше изумила цената и се чудих кво става, ама още не съм купувала от там. Последно се сдобих с трите стъпки на клиник в травъл сайз много съм доволна от качество, ефект върху кожата и цена  Wink

# 117
Като е офф, и аз да се включа: преди малко видях едно такова чудовище http://news.windingroad.com/wp-content/uploads/2007/09/2008-h-d-f-series5hl.jpg и много ме вчепетли  Mr. Green  Heart Eyes

Огледахме се взаимно, но доста ме води по точки  Blush
Беше огрооомно, зачудих се как ли бих го паркирала на малка уличка в центъра  Thinking

# 118
  • В сърцето на ММ
МОмичета незнам дали се е коментирало, тъй като отдавна не съм влизала в темата, но какво мислите за очила Ray Ban за около 20$, същите модели ги има и за 130$? Поне аз не виждам нищо различно спрямо официялният сайт!
Купих си за 30 лв от ebay.Сравнихме ги с един чифт купен от БГ за 300 лв.Аз не открих разлика. Peace

# 119
  • София
Моля ви кажете като купувате техника от рода на телефони и фотоапарати, застраховате ли пакета и продавачите декларират ли цената им?  Praynig
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт