E-bay тема 8

• 37 569
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде там
Днес някой напред в темата писа,че е предложил по-ниска цена от обявената и продавача го е продал на предложената  Peace

# 541
бихте ли ми дали линка към форума за интернет пазаруване- нармаг нещо си май беше.
Операта ми се скапа и всички линкове ми се изгубиха

http://narmag.info/index.php
благодаря много:)

# 542
Може ли и аз да попитам каква е функцията на Best offer,аз го рзабирам така:предлагам някаква цена(предполагам,че не мога под дадената) и евентуално,ако продавача се навие ми го продава?
Предлагаш цена под дадената.
Това си е един вид пазарене.
Ти му даваш твоята оферта и чакаш, защото и други са я дали.
Ако има други.
Продавача преценя чия оферта да приеме.
Предполагам гледа не само цената да е добра, но и купувача да е с положителни оценки.
Аз съм купувала по този начин

# 543
  • into the blue
Благодаря Хипатия и илонитка!Вече дадох оферта под дадената цена пък ще видим какво ще стане Mr. Green

# 544
а на мен ми направи контраоферта току що
свали цената с $1000
щото ме видя че съм от България
току що му писаш, че съм му дал 2 по ниска цена щотото премълчава че колата освен че е била наводнена е била и катастрофирала и има Junk Record. Тоя за това пише, че няма нищо против да я продаде overseas, щото в щатите това не може да го регистрира

# 545
Durango,дай да ги видим тези обувки,може да те отървем от тях  Mr. Green Whistling

# 546
Groznoto aбсурд е някой да ги купи, но ще си направя труда в събота и неделя да ги снимам

# 547
Толкова ли са зле нещата ?  Mr. Green Ще чакам снимки  Peace

# 548
я те били много маркови, Colin Stuart

# 549
Емейла ти еднакъв ли трябва да бъде в Ebay и PayPal? Защото моите са различни но ако трябва ще ги оправя newsm78

# 550
може ли малко помощ плс
снощи спечелих нещо дето мислех, че е едно ама то се оказа друго. Embarassed аз съм си патка щото не чета дребните буквички, ама като ги изчетох беше късно. та 40 долара за нещо, което не ми трябва няма да дам. писах на продавача, че съм се объркала и ако може да анулира търа, а аз да му платя разходите по листването. за сега нямам отговор
та въпросите са ми колко са разходите по листването горе-долу, а и ако не се съгласи да отмени търга, какво става ако ми сложи въпросния страйк?
благодаря ви

# 551
asiolini- $2-3
ако ти сложат няколко страйка за определен период от време ти трият акаунта
ама не знам колко е няколко и колко е определен период

# 552
  • У дома
Абе, хора да питам - защо са му такива цените на това сребро. Ами то много евтино. Да не нещо радиоактивно или що  newsm78 ? То още малко и ще ни плащат за да им го вземем.

# 553
pipina протестираш ли или се оплакваш
 Joy
поиска ефтино сребро -казахме ти, сега пък що е ефтино, нема угодия

# 554
  • У дома
Не бе само питам. То не е даже и комунизъм - направо си е безпаризам  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт