E-bay тема 8

• 37 594
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 525
  • на пистата
ай научете ме и мен на тоя снайпер,че ми писна да ми ги крадват под носа Laughing

# 526
  • някъде там
Тя тая изперкала някаква бе не е в час жената.Аз и платих ,но обявата беше с безплатна доставка и тя явно не и хареса че и купих нещото за 35 цента и така...

# 527
илонитка спомням си че имаше нещо такова, затова, някъкъв надут шипинг беше
nameika-ta какво толкоз не е ясно на снайпера ?

# 528
  • на пистата

nameika-ta какво толкоз не е ясно на снайпера ?

ами аз не съм си направила труда да го погледна де Laughing
сега си лягам и утре ще ме научите,нали Hug
писна ми да харча пари,а забравих да питам,спечелих един парфюм,но без да погледна,че е миниатюрка и не го искам какво да правя сега.ще ми тряснат ли отрицателна оценка  Sad

# 529
питай илонитка
 Joy
намен направо strike ми тряснаха, ама според мен китаеца хич не беше наясно с оценките с английския и с какво ли още не

# 530
  • София
Пак един глупав въпрос
Ако в картата имадостатъчно пари които да покрият поръчката ми не е нужно да правя нищо освен да чакам поръчката да дойде.
Но ако не са достатъчно имам 7 дни за да ги внеса ??????

# 531
нужно е да натиснеш Pay
имаш 7 дни (или колкото пише в обявата) за да се разплатиш

# 532
  • някъде там
Joy Joy Joy
Не забравяй ,че съм прохождаща в ebay Mr. Green

# 533
Durango, илонитка - благодаря   bouquet! Написах на моя продавач сърцераздирателно писмо  Mr. Green, дано ми отговори.

# 534
илонитка като гледам аватара си по скоро поклащо се из ebay

# 535
  • някъде там
илонитка като гледам аватара си по скоро поклащо се из ebay

Много добре казано  Peace

# 536
първата ми поръчка в ебей
бях се засилил към gymboree, но бях прочел туй онуй, бях се ориентел за снайпери и т.н.
зяпах си дрехите, между другото някакви обувки на VS белио и т.н. Записаш си няколко номера на търгове, настроих снайпера и си легнах. На сутринта се събудих горд собственик на обувки с златисти пайети, неизвестен номер и 2 комплекта дамско белио, лъскаво, размер XXXXXXXXXXXXXL. Ама си ги платих, $40 общо с доставката. Една позната много се зарадва на белиото, каза че много трудно си намрила, това като за нея било шито, а обувките още си седят.
Поуката е: не правете copy&paste номерата на търговете в един текстови файл, щото после няма да знаете кое за какво е
 Joy

# 537
  • into the blue
Може ли и аз да попитам каква е функцията на Best offer,аз го рзабирам така:предлагам някаква цена(предполагам,че не мога под дадената) и евентуално,ако продавача се навие ми го продава?Durango какво е strike?

# 538
Да ,така е Peace

# 539
  • into the blue
МерСедес благодаря,а за strike newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт