E-bay тема 8

• 37 551
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря отново.
Илиана, той ли отвори диспута или ти?

Той .

# 586
Аз на мейла си получих два кода за намаление и пише,че са валидни само за моя акаунт. newsm78
i kato se опитам да ги приложа, ми казва,че не са за моя акаунт. А в мейла ми пишат,че са.

# 587
  • В сърцето на ММ
Защото акаунтите ни не са регистрирани в UK. Tired

# 588
  • Sofia
в смисъл в англ.ибей ли

# 589
  • София
Здравейте мацки  Hug
Аз само да се похваля, че и моето китайско сребро пристигна днес  Mr. Green За справка - платено е на 14.05, изпратено на 19.05, пристигна днес  Hug
Супер масивно е, доста тежко и много по-красиво от снимките, но съм много скептично настроена... Иначе на всякъде има печати 925, прилича си на сребро, но ще го занеса на бижутер да каже, защото хич не ми се вярва за тези пари и този грамаж да е сребро... и ако е така ще ви дам линка на продавача и аз самата ще си поръчам още дооооооста нещица  Sick
Ето и пресни, пресни снимки:

# 590
  • В сърцето на ММ
в смисъл в англ.ибей ли
Не,адресите ни не са UK.Явно програмата веднага ни отсява.
Аз проверих една мъжка гривна-44 грама излезе и си е чисто сребро.За радиоактивност не съм проверявала. Mr. Green

# 591
  • Русе
Благодаря ти.   bouquet На мен ми се струва тъпо аз да му пиша извинително писно, при положение, че в обявата си пише, че шипва до целия свят и има цена за доставка до България.
Същия проблем със същия продавач -отвори диспут и се отказахме взаимно от сделката.
Не е коректно да излиза ,че шипват до БГ ,а в едно малко прозорче да изброяват няколко страни само.С английския не съм добре и нямаше как да споря.

Илиянка ,твоя продавач беше друг - ShoeMetro  Laughing Laughing

# 592
  • Варна
а на мен днес вместо сребро ми дойде разпечатан плик,с бележка от нашите пощи,че така е пристигнал,вътре-кутийката....и там нищо!На някой случвала ли му се е подобна гадост и как да процедирам,писах на продавача,но....

# 593
леле засега не ми се е случвало  Shocked , какво наистина се прави в такива случаи? не вярвам продавача да прати празна кутийка  Confused
а пък на мен напоследък нищо не ми идва. чакам поне 10 неща от 11.05 и нищичкоо  newsm78

# 594
  • Sofia
в Англия има страхотни наводнения имайте го впредвид Peace

# 595
а на мен днес вместо сребро ми дойде разпечатан плик,с бележка от нашите пощи,че така е пристигнал,вътре-кутийката....и там нищо!На някой случвала ли му се е подобна гадост и как да процедирам,писах на продавача,но....
скандал в пощите,попълваше се нещо там като е отворен плика,как така ще ми задигат платеното от мен.Не се давай,ти на место ли го видя ,че е празно,ох много се ядосах,че и аз чакам доста сребра #2gunfire

# 596
  • Варна
И аз днес получих в плик сребърното синджирче, което купих за 1,50 ЩД с безплатна доставка. Mr. Green

# 597
  • София
в смисъл в англ.ибей ли
Не,адресите ни не са UK.Явно програмата веднага ни отсява.
Аз проверих една мъжка гривна-44 грама излезе и си е чисто сребро.За радиоактивност не съм проверявала. Mr. Green
Ти се шегуваш, но аз за всеки случай ги измих щателно преди да ги сложа, защото с тоя антракс и разни ми ти там други болести... знае ли човек  Sick Mr. Green
Дано и моето се окаже сребро, но ако стане така вЕрвайте ми, че ще изкупя И-бея  Mr. Green Това ми е тихата лудост... среброто  Sick

И аз днес получих в плик сребърното синджирче, което купих за 1,50 ЩД с безплатна доставка. Mr. Green
Къде е тая далавера? Дайййй плииииис  Praynig Нашите излязоха /защото взех и за сестра ми същото/ 26 долара общо с всичко, което само по себе си е супер малко за тоя грамаж /не знам колко е, но и това ще проверя/... ако е сребро  Hug

# 598
Brrrrrr, как я провери? В смисъл на златар ли я носи и той какво направи? Защото и аз носих на един от това сребро и той гледа с една лупа и каза, че е сребро. Но аз си мисля, че с гледане само не става, а някакъв химически анализ трябва или нещо такова...  newsm78 Затова питам на теб как ти я провериха.

# 599
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
ще пукна
спечелих камионче
на супер цена, на 7 месеца, 3 мили
и като се обадих продавача ми казва, съжелявам продадох го сутринта
според мен лъже щото цената е ниска
кво да го правя
ИСКАМ СИ КАМИОНЧЕТО

Общи условия

Активация на акаунт