E-bay тема 8

• 37 547
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 690
  • на пистата
да питам нещо,значи вечера къде ревах за оня търг,спечелих го,но преди това бях пуснала и друго нещо от същия продавач и не съм видяла,че аз съм спечелила,писах му,че искам само едното и той ми отговори ок,а сега гледам е пуснал диспут.какво да правя сега newsm78

# 691
доставка до къде ?
Най-евтино е до германия Бременхафен или както там се води  - $800 - $1200, но после от Германия до тук -2000-3000 лв.
до Варна е $2000 +  около $600 - $800 от вътрешността на щатите до Джърси или Ню Йорк за контеинтер
Проблема е регистрирането, не докарването

# 692
  • някъде там
Някой да знае къде мога да открия на дребната хубави сандалки? С много малко и слабо краче е Confused Хайде някой ако е купуваллда даде продавач Praynig

# 693
не мога, аз търся гуми в момента
215х55хR18 i 215x60xR17 с доставка ...

# 694
Здравейте,четох,четох ,замая ми се главата ,доста сте пописали  и утре ще пробвам да заложа за някоя евтнийка за проба.Сега на въпроса-някой купувал ли е мъжки шорти/панталони 3/4  да ми предложи някой продавач,ако може?!  bouquet

# 695
 smile3538
това не се бях сетил да търся

# 696
smile3538
това не се бях сетил да търся
Аз като си имам един мрънкалник по цял ден и без да се сетя ми се напомня "нещо полезно да се купи поне от тоя нет" ...  Crossing Arms

# 697
Сандалки и аз търся, но не мога да харесам нищо. Днес гледах цените на сандалките по БГ магазините и  #Crazy

# 698
yaya ти да не си се оженила за жена ми ???
 Joy

# 699
Ми то затова сандали купих през зимата и за децата, и за мен, а миналата седмица си взех чифт ботуши, тоест извън сезона всичко е по-евтино.

# 700
Durango  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy smile3501 newsm74
искам едно кръг4е с тва 4удо американско
сандали взех на моите на Кларк,ортопеди4ни,ама из4етох 20 форума 4е освен номера имат и букви накрая за дебелината на кра4етата Simple Smile

Ми то затова сандали купих през зимата и за децата, и за мен, а миналата седмица си взех чифт ботуши, тоест извън сезона всичко е по-евтино.

това си е вярно,сега и аз гледам змните колекциии,по ефтинииика са   bouquet

# 701
mama Mia не съм сигурен че ще дойде, предния път така беше радост и онзи ме отряза
този не си вдига телефона, явно е офис телефон, утре ще стане ясно

# 702
monda-тук и 3-те русенки който пишем имаме този проблем.Прехвърляме си пари една на друга.Странното е ,че аз вече го нямам този проблем,а нищо по особенно съм правила.Даже те пазаруват по отдавна от мен.
Друг вариант който си мисля е да си направиш втори ПП акаунт и сама да си прехвърляш парите.
друг акаунт трябва да е и с друга карта, нали?
на мое име ли пак или на друго име?
егати филма, тия не са наред.

# 703
mama Mia не съм сигурен че ще дойде, предния път така беше радост и онзи ме отряза
този не си вдига телефона, явно е офис телефон, утре ще стане ясно
да не те...таковат като аватара ти а Joy hahaha?абе я си хвани самолет4ето и отиди си купи един москви4 от братята руси  Joy

# 704
аз и сега си карам американския москвич, ама ми е кеф
ако не ми хареса това камионче съм решил септември-октомври новия Dodge Ram, като излезе

Общи условия

Активация на акаунт