E-bay тема 8

• 37 511
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 705
аз и сега си карам американския москвич, ама ми е кеф
ако не ми хареса това камионче съм решил септември-октомври новия Dodge Ram, като излезе
newsm78 newsm78 newsm78
като намериш е ибей продавва4а на тва 4удо и ако дава 2 за лев4е-свиркай  bouquet

# 706
  • някъде там
Durango   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy smile3501 newsm74
искам едно кръг4е с тва 4удо американско
сандали взех на моите на Кларк,ортопеди4ни,ама из4етох 20 форума 4е освен номера имат и букви накрая за дебелината на кра4етата Simple Smile

От къде ги купи тея сандали?

# 707
Durango   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy smile3501 newsm74
искам едно кръг4е с тва 4удо американско
сандали взех на моите на Кларк,ортопеди4ни,ама из4етох 20 форума 4е освен номера имат и букви накрая за дебелината на кра4етата Simple Smile

От къде ги купи тея сандали?

англ.ибей...та нали Кларк са английска марка обувки,там можеш да ги намериш по ефтиниика...внимаваите с номерата и буквите най-ве4е за детските сандалки.Адски ка4ествени са и препоръки имам от главна ортопедия за тях

# 708
мама Миа пикапите излизат по-евтино отколко кола, иначе на друго бих се хвърлил

# 709

ето едни спе4елих онзи ден,малки са номер 3F,продава4ката е писала 4е са ги обували само у дома...ако ме е излъгала ще й ги навръ отзад с дипут и парите ша си искам #2gunfire #Cussing out
Durango колко по-ефтиниика ще е ....няма да е много евтино ако ще идва от америка а? newsm78

# 710
  • някъде там

ето едни спе4елих онзи ден,малки са номер 3F,продава4ката е писала 4е са ги обували само у дома...ако ме е излъгала ще й ги навръ отзад с дипут и парите ша си искам #2gunfire #Cussing out

Какъв е най-малкия номер и каква да е буквата лче направо се отчаяхМайка ми носи 34 номер и тая дребната ако се е метнала на нея  ooooh!

# 711
ами те по4ват от 1,2...и така нататъка,зна4и номер2 отговаря на 18номер,3 сигурно е 19-20...отговарят си на номерата,естетсвенна кожа ползват и са направени удобни за децата Peace

ЛЕКА НОщ НА ВСИ4КИ,ОТИВАМ ДА СЕ КЪРМИМ И ПАК И ПАК..  bouquet

# 712
То за някои продавачи в ebay ново е много относително понятие - пишат ново, а в описанието пишат - слагани само 3-4 пъти. Все пак досега само 1 път съм била недоволна.
И аз успях да си купя ботуши на Clarks - преди месец. Високи, кожени ботуши. Получих ги миналата седмица. Много са хубави. А цената е просто супер.Остава и да отслабна до зимата, че едвам ги закопчавам под коляното. Но до тогава има много време.

# 713
mama mia
излиза по евтино от джип тук и по евтино от hiluxa който продават тук, но е много по-високо ниво на оборудване на цена ще дойде колкото наточена витара примерно
от 0 до 100 за 5.9 секунди ...
не се сещам кола под 100 000 лв. която може да го направи

# 714
monda-тук и 3-те русенки който пишем имаме този проблем.Прехвърляме си пари една на друга.Странното е ,че аз вече го нямам този проблем,а нищо по особенно съм правила.Даже те пазаруват по отдавна от мен.
Друг вариант който си мисля е да си направиш втори ПП акаунт и сама да си прехвърляш парите.
друг акаунт трябва да е и с друга карта, нали?
на мое име ли пак или на друго име?
егати филма, тия не са наред.
Вкарваш парите в  новата карта с новия акаунт и пращаш на стария и плащаш.Пък пробвай на новия може да ги нямаш тези проблеми.Ами мейла трябва да е друг според мен,а името незнам.
Я кажете какво да правя харесах си един тел.,но не пише за доставка до Бг,а търга свършва след 2 часа.Сърбят ме ръцете да заложа. smile3508 Освен да ми друснат яка доставка ,какво друго?

# 715
Да откажат да ти го доставят, да не ти приемат плащането, да пуснат диспут и да ти сложат отрицателна оценка, защото не си питала дали доставят в чужбина преди да наддаваш.

# 716
Да, аз не бих рискувала.

# 717
Да пробвам да направя нов акаунт с друг мейл и същата карта? Да не ми резнат този пък,, не знам,ще правя опити.

# 718
Да пробвам да направя нов акаунт с друг мейл и същата карта? Да не ми резнат този пък,, не знам,ще правя опити.
Не ми звучи добре-нов акаунт със същата карта.Според мен няма да стане.Дай някоя друга карта която имаш и ползваш и направи с нея акаунт и нов мейл.
Не съм наддавала чудя се.Не е за изпускане Nokia 8800 Arte на търг за 300$ и остава по-малко от един час.Има 6 налични.Писах на продавача ама той докато отговориииии

Баси няма да ми отговори тоз......

# 719
Е, след като има 6 налични - изчакай. Едва ли ще ги продаде всичките днес. А след като свърши търга, ще ги релистне отново и ще получиш мейл, че ги е пуснал отново в продажба. А и една голяма част от продавачите не работят в събота и неделя. Вероятно утре ще ти отговори.

Общи условия

Активация на акаунт