Климатици - обсъждане на всякакви въпроси - част 3

• 61 533
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Мен да ви кажа като дойдоха монтажниците да монтират климатика  и като казах на жена ми че ще го монтират на терасата и тя ми каза че след това аз ще летя през терасата- явно си е въпрос на жена Simple Smile, а не на монтажници на климатици! Кофтито е че "от трън та на глог" - сега цялата вода след размразяването пада пред входа и се чудя как още ме търпят съседите с ледената буца дето правя пред входа.

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 22:19 от dkolov

# 166
Ще използвам темата за да попитам:
Чували ли сте за почистващи препарати(като пяна били) които са за почистване на вътрешните пити.
Климатика ни вече е четири годишен и въпреки редовното почистване на праха и профилактиката се появи една много неприятна миризма (на мухлясало сирене) при функцията на охлаждане. Казаха ни че единствения вариант е сваляне ,основно почистване с пароструйка и пак монтиране. Освен че е скъпа процедура  трябва и да се чака ред. Майстора спомена че чул от колеги за почистващи препарати които могат да се използват при тези случаи,но не знае от къде могат да се намерят.

# 167
Въпроса ми може да не е съвсем за темата обаче пък е за климатиците.....така че....1-во Има ли климатик само за охлаждане...понеже мои познати имаха преди години и си го ползваха дълго време а дори беше втора употреба, въпроса ми е дали се произвеждат и сега? С оглед на това, че може би е по-евтин питам...зимата си имаме парно и не ми е нужно...И 2-ро, аз работя но не съм на договор...ще мога да изплащам климатика, но има ли кредит който биха ми отпуснали, да речем с Джет кредит как седят нещата? Без да ми искат дохода...? С една дума, мога ли да взема при тези условия климатик?

# 168
Здравейте! Имам нужда от съвет и разяснение. Попаднах на тази оферта : http://www.bulclima.com/bg/promotions/4-prez-iuni-ash-9-ub-840lw … 2-ub-880-lw-.html
и ми се стори доста изгодна като цена, но не разбирам от техническите характеристики и изобщо има ли някаква уловка, защото преди съм гледала цените на всички климатици на БУЛКЛИМА и те определено бяха доста по-високи от тези. По-конкретно ме интересува 12-та - заслужава ли си.

# 169
  • с/у ОколоМръсТното
Чували ли сте за почистващи препарати(като пяна били) които са за почистване на вътрешните пити.

чували сме, да. Зад мен има поне 15-ина спрея.
Продават се почти във всеки супермаркет.

KATI_Z - заложи на сплит система (която и топли и охлажда). За кредита не мога да ти отговоря...

дколов, ето решението на входния сталагмит:

# 170
  • София
Здравейте Grinning Опитах се да изчета и предните 2 теми, но малко отгоре отгоре, та се извинявам ако вече е било обсъждано някъде питането ми, което е по - скоро дилема ooooh! Искаме да си купим климатик и се бяхме насочили към няколко, но ни казаха, че има някакви климатици без монтаж, които са на принципа на духалките и може да се местят от стая в стая newsm78 Хубави ли са или да се върнем към традиционния вариант Thinking

# 171
  • София
Здравейте Grinning Опитах се да изчета и предните 2 теми, но малко отгоре отгоре, та се извинявам ако вече е било обсъждано някъде питането ми, което е по - скоро дилема ooooh! Искаме да си купим климатик и се бяхме насочили към няколко, но ни казаха, че има някакви климатици без монтаж, които са на принципа на духалките и може да се местят от стая в стая newsm78 Хубави ли са или да се върнем към традиционния вариант Thinking
Toчно на предните 2 страници се коментираха мобилните климатици.

# 172
  • София
Здравейте!
Харесали сме си ето този климатик за детската: http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=КЛИМАТИЗАЦИЯ&cat=КЛИМАТИК&product_id=1115616

Бих помолила за мнение за него!

Имам и въпрос - терасата ни пред детската е остъклена като преди това е изградена с итонг, защото беше с решетки! Ще може ли да се закрепи външното тяло на тази изградена стена?

Благодаря предварително!

# 173
  • София

много се извинявам, но точно на последните страници вече се отказах Embarassed прочетох, но нещо не съм впечатлена и май ще се върнем към стария вариант и ще се откажем от мобилен климатик Thinking

# 174
  • София

много се извинявам, но точно на последните страници вече се отказах Embarassed прочетох, но нещо не съм впечатлена и май ще се върнем към стария вариант и ще се откажем от мобилен климатик Thinking
Няма защо да се извиняваш, изречението ми не е укорително, а информативно. Виждам, че правилно си се информирала.

# 175
някой чувалл ли е за марката климатици  TYCOOL. били американски, сглобявани в Гърция. Гугъл мълчи по въпроса...

# 176
  • с/у ОколоМръсТното
някой чувалл ли е за марката климатици  TYCOOL. били американски, сглобявани в Гърция. Гугъл мълчи по въпроса...

чували сме, да. Заведението ДАЙ-ДАЙ в Ст. град е с такива.
Вени* - линка е некоректен. Опитай пак.

# 177
Шани, а отзиви чували ли сте?

# 178
  • София

чували сме, да. Заведението ДАЙ-ДАЙ в Ст. град е с такива.
Вени* - линка е некоректен. Опитай пак.

И аз така помислих в началото. Линка става, но трябва да се копира целият, а не само подчертаното да се цъкне. За Hyundai ACS-09RI става въпрос.

# 179
  • София
Сори, незнам защо се е получило половинчато : http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=КЛИМАТИЗАЦИЯ&ca … roduct_id=1115616

Общи условия

Активация на акаунт