Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от основните теми, които се обсъждат във форума?
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за бременност?
-
Какви преживявания споделят потребителите във форума?
-
Какви емоции се изразяват в публикациите?
Николина, и аз щях да те посъветвам да пропуснеш светските изяви тези дни. Почивката е страшно важна за нас, вече се убедих и лично в това. До преди седмица ходех на работа и мислех да изкарам още поне няколко седмици преди да си взема болничен. Но на ЖК ми се скараха, казаха, че е адски важно да почивам физически и психически, и аз се засрамих и взех болничен. И едва сега усетих колко ми е тежало ходенето на работа. Понякога тези съществени фактори дори не ги осъзнаваме.
една мацка и едно срамежливо мишле - 32 г.с. Дано всичко има добър край, макар че не стартирахме добре. В началото много силен кръвоизлив и на легло и до този момент. Все пак добре е, че ми позволиха да ставам до тоалетна. Обаче вече сме почти на финала пък и си заслужава мъките
Поздрави на всички настоящи и бидещи мами!
А магнезий не ти ли изписаха профилактично?
Те постоянно си се разместват и са ту едно до друго, ту едно над друго... А имаш ли идея кога ще може пак да записваме часове за Сигридов?
о
Във всеки случай коремът ми се стягаше и ставаше на бабуни. Увеличих магнезия на 3х2 (аз го бях спряла де
. на последния преглед преди два дни ми съобщиха, че бебето е едно. днес 3Д ехографа го потвърди. в 33 г.с съм. двама "специалисти" 7 месеца наблюдават бременност с близнаци, следят развитие и т.н....
думи нямам. добрата новина е, че ще си имам мадама и всичко с нея е ок. но все пак ми е много мъчно, че не са две
пожелавам на всички ви успех и да си гушкате по две здрави мишки!!!