Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 472
  • 1 035
  •   2
Отговори
# 510
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
Честит рожден ден на прекрасната ни магьосница,
вълшебница и омайница!!!!
Бъди жива здрава и винаги толкова пленителна!
Весел празник, прекрасна! Hug

Страхотна среща, сте имали, супер сте! Креми завиждам!!!!! Crazy Някои наистина са кокалести многооооооооо - закъснели са с третата фаза!!!! Mr. Green

# 511
Добро утро на сектантките!
Разгледах снимките - страхотни сте!
Поздравления!
Закусих кексче с от извара, три лъжици трици и едно яйце! Сложих му и малко ким и стана върха!
Пекох го на МВ.
Бягам на английски идано после имам повече време да пиша!
Гушки и целувки!
Кри, къде си?

# 512
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро уто пркрасници!

Фоли, ЧРД, много здраве, щастие, любов и всичко което си пожелаеш!  smile3525 newsm59

Лабело, много си хубава, хубави снимки!   bouquet

Още не съм чела назад, но сега ще го направя.
Аз още съм крива, но поне кантара не е и ПМС килото се е изпарило, та вече твърдо съм 64, сега вече почва истинската война.

# 513
Край на ударен период - 5 кг
направо ще се побъркам от кеф Crazy Crazy Crazy
тичам да сменям линийки и да си хапна с най - огромен кеф една краставица, а познайте довечера колко купи с таратор ще изям
момичета чудни сте, ако правех режима без да ви чета, само по книгата нямаше да издържа дори 2 дена. невероятен стимул давате  bouquet

# 514
  • Варна
Специално раничко сядам на компа - много ми беше важно някак. Защото искам да си поздравя любимата Фея Фоли.

Фоли, красавице, нека усмивката не слиза от лицето ти, бъди все така красива и добра, дано винаги да можеш да се похвалиш с непоклатимо здраве и стройно тяло и все така да намираш време за нас!  Hug

Лабело, много си хубава. Роклята ти ми напомня моята малко (от преди 16 годинки).

Чут Чут, впечатляващо, браво на теб! Умната сега с доматите и морковите, да не прекалиш!  Peace

# 515
Добро утро на всички!
Голямо чакане чакахме снощи за тези снимки, но пък си заслужаваше!  smile3501 Видях едни чаровни и щастливи слаби мацки. Я всички марш в трета... И Цоци - няма какво да криеш толкова зад другите момичета. Много си сладка!   love001 

(Не си забравила, че си на доктор днес, нали!)

Чакам с нетърпение Бургаската среща

labello - прекрасна абитуриентка си
Фоли - ЧРД, здраве и късмет!  bdbaloni

suzana63 -  мерси за кафенцето

Честити минусчета на тези, които ги имат днес. Търпение на нас останалите.
Слънчев и спокоен ден на всички!  sun

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 08:22 от Sagittarius.

# 516
Добро утро  Hug
фоли  Tada newsm59 Tada продължавай да омагьосваш ... thumbsup

момичета ,завиждам за срещата , страхотни снимки ,ами аз видях само манекенки  newsm74
Цоци bombs а ти само да споменеш нещо за евро-цифри , ще взема тигана от Вещи и  мисли му  bambam

labelo много си хубава и ти и роклята  newsm10
Моя кантар ми е голям приятел тия дни ,днес ми показа още едно сладко минусче ,но ще проверя и утре сутрин и тогава ще се радвам  newsm44 newsm44 newsm44
Повярвайте ми днес ще е многоооооооо слънчев ден  sun

# 517
Фоли , честит рожден ден , да си все така чаровна и много много обичана от любимите ти хора
Лабело , прекрасна си   bouquet
Чут-чут , резултата ти след ударния е много добър ,браво , продължавай в същия дух  bouquet
Не мога да пиша повече , че малката хала в къщи прави поредната си беля , ще бягам.........
Лек ден  bouquet  bouquet  bouquet

Вещи , когато можеш промени кг ми на 79 , благодаря  bouquet
Фен ,честито минусче  bouquet Hug

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 08:22 от bermudez

# 518
 Фоли,честит рожден ден. Пожелава ти да си здрава и много, много обичана, ura newsm59  ura newsm59  ura

Лабелло,много си хубава.  Party

Чут-Чут поздравления за страхотния резултат. Само така занапред.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 08:38 от kremena

# 519
 bowuu
ФОЛИ
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН[/size]
 с най-добри пожелания  bouquet

# 520
Добро утро на всички

Фоли, Честит рожден ден, пожелавам ти чаровната усмивка никога да не слиза от лицето ти

Момичетата от срещата - въпрос - да впишем ли заведението като подходящо за режима?

Лабело, много си хубава   bouquet

Танич, страхотни снимки, много си слаба, ако се харесваш влизай в трета, и не чакай числото на кантара.

# 521
Добро утро и от мен момичета,

Честит рожден ден на Фоли

Видях много лъчезарни момичета на тия снимки от срещата в Надежда. Браво мимичета страхотни сте  newsm10

Бермудез - виждам май си променила линийката  smile3501 smile3501

И аз да се похваля - вчерашния + днес го няма  newsm36
прави бяхте с това задържане на вода, ама като до сега само бях чела за това, а никога не ми се беше случвало  ...... цял ден ми беше криво еййййй 
Желая приятен ден навсички

# 522
Добро утро милички!
Отварям направо последната страница, за да ви съобще нещо и виждам, че Фоли има днес рожден ден. Много съм щастлива да я поздравя,
Фоли, пожелавам ти много здраве, любов и завинаги да си останеш на желаните от теб кг. newsm51 newsm51 newsm51
Днес имам два повода да ви почерпя - имам рожден ден и правя 9 месеца от прераждането ми с новата фигура, с която съм много щастлива.
 newsm38 - тортичката е режимна по рецептата на Дорчето.

# 523
Добро утро Heart Eyes
Момичета, страхотни сте Peace
Фоли ЧРД  bouquet Много здраве и късмет!

# 524
Вани_ник честито ти двоен празник , много здраве , щастие и усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт