Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 353
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 630
Качулска ,  Hugчети първа станица червените букви. там си пише какво може да се яде!

ПП Ла форинара- браво за щерката!

# 631
eche-meche ,и при нас е така,вчера си гледах филмче и си боцкам една пекана рибка  после млекце и мъж ми вика-``Много интересна диета   33uu ти 3 пъти хапна от както съм се прибрал.......... smile3530``---- Laughing   Joy   Laughing

# 632
Най-тъпото е че не ми останаха читави дрехи за носене Twisted Evil
Викам му - да взема да си купя един панталон дето да ми става, стига съм се подръпвала и повдигала, а той ми се смее и ми вика по-добре си купи колан, по-евтино е... Joy Joy Joy

# 633
La Fornarina  аууууууууууу каква кукличка. Много красиво момиченце. Пожелавам ти е толкова послушно, колкото е и красиво.   bouquet

Ей момичета,сега ям кисело мляко"КУЛТУРА" 0.1% Току що ми го докараха. Ама то много вкусно било. Честно ви казвам не съм вярвала, че е толкова хубаво. Много съм хепи.  Party Grinning

Само не са ми докарали прясно мляко. Има на "My Day" фитнес прясно мляко с 0.1 %масленост. Само на тази фирма знам че има с такъв процент.

Ако някой знае и друга фирма за прясно мляко с малка масленост да свирка.  Mr. Green

# 634
barboranova ...какво се чудиш за реакцията на мъжа ти .....аз днес вече трети път ям ...то не беше половин пилешка пържола ...то не беше пътьом резенчета пуешко филе хей така за минаването само през кухнята ... сега едно кекс-че дето е препълнена чиния ....край компютъра ...с кафе и кисело мляко ...............с две думи от 10 часа до сега не съм спряла да ям .... еееееееееееееее това ако е ДИЕТА ....аз съм ПРИМА БАЛЕРИНА НА БАЛШОЙ ТЕАТЪР ... това нещо ТРЯБВА ДА СЕ НАРИЧА с всяка друга дума но не и с ДИЕТА

La Fornarina......много ти е хубаво детето ... като нежно цвете

rali44ка   има прясно мляко с 0,1% масленост и на фирма ГЕРМА и на ЕЛБИ ...но ЕЛБИ на мен не ми харесва

# 635
 smile3532 За дрехите не искам да мисля-зимата тези,които не ми ставаха почти ги подарих в `Продавалника` сега ако заслабна...............да взема да се обадя на мацките`ресто назад`  rotfImbo rotfImao

# 636
  • Бургас
La Fornarina,дъщеря ти е прекрасна ,нежна дама! Да ти е жива и здрава и само успехи да жъне!

# 637
ЦОЦИ-Кой казва ,че е диета ?Това е РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ

# 638
Момичета чао от мен.Малкия стана и триабва да го оправиям.Успешно отслабване. Hug

# 639
Вещи, Съни, Веси70, Нели, Атракция, Дамаянти, аз_дас, Аватар, Пухчо, Приси, Девка Ла Форнарина (дъщеричката ти е прекрасна), благодаря ви милички. newsm51

# 640
  • София
Привет, мацки   bouquet
Минавам само да се оплача, от три седмици задържам  Sad, някакво половин кило ми играе нагоре - надолу, обаче си знам защо - на тези кила съм била най-дълго, години наред, и сега най-трудно падат  ooooh!
Имам малко време и ще се върна да изчета темата.
Усмивки и целувки на всички, поздравления на празнуващите /каквото и да празнуват  Winksmile3525

# 641
Привет и от мен, минавам само да ви видя Hug

# 642
Добър ден,

Фоли, Честит рожден ден,бъди все така прекрасна!

Видях и снимките от вчерашната среща, всички сте многог хубави,Амери ама ти верно си много висока........... Crazy

kachulskaЗдравей и добре дошла.На въпроса ти ,да има ,много хора свалили 15кг. и много повече кг.15кг. ги свалих за около 3 месеца,но сега взе да става по-бавно,така,че по-добре не се сравнявай с другите ,при всеки е различно но при всички ни има нещо общо - отслабваме !

Вани Ник
Честит рожден ден и честита месечинка!Бъди здрава и красива!   bouquet

vesi 70 Откакто съм на режима,целулита ми изчезна,а имах ужасен...... Whistling Лекарката ми се изуми като видя........... Crazy

ralej
Този сладолед не става!   bouquet

La Fornarina
Много хубава дъщеричка си имаш,много късмет в живата и пожелавам!
rali44ка Прясно мляко 0.1% има и на Герма, скоро гледах и на Лактея, а също и на фибела,за други сега не се сещам!

Приси  Hug

# 643
  • София
Ели, благодаря ти. Така и предполагах  ooooh! kachulska, довечера ще пробвам да приготвя режимния млечен сладолед и ще докладвам как съм се справила   chef 

# 644
ФОЛИ    ВАНИ НИК

Сърдечни пожелания за здраве, щастие и любов!

С огромно удоволствие разгледах снимките от снощната софийска среща - това се казва КРАСАВИЦИHug всички сте слаби, чаровни, умопомрачителни  bouquet

Имаме идея за шуменска среща - четвъртък вечерта, не сме уточнили часа и мястото. Приемам предложения на ЛС до утре по същото време.
Връщам се назад, да си дочитам.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 14:15 от radius

Общи условия

Активация на акаунт