Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 318
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на ФОЛИ и ВАНИ НИК! http://www.jarden-florist.com/images/art_images/pic_bg_11.jpg
Да са живи, да са здрави, да са много щастливи!

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 12:03 от Avatar

# 601
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 12 нови отговора.  hahaha hahaha Бърза съм

Видях снимките от Софийската среща. Ех, момичета, изпълнихте ми душата  Hug Hug
Много красота, много женственост, много сексапил видях. Браво момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 602
Цоци аз биах 81 и за 40 дни свалих 9.Питам за да си направа горе долу сметка още колко ще сам на втория етап.Горе долу още месец надиавам се не повече, вече маи се уморих.Но ще остискам докрая. Sunglasses Sunglasses Laughing

# 603
  • Пловдив
Цоци, нали знаеш, че тоя дето го подаряваш вече има нужда и той от Дюкан Wink

http://images26.snimka.bg/005950013-big.jpg

Joy Joy Joy Joy...той да обиколи с букети десетина дюканки  ....  и ще видиш как ще му се отрази на него косвено Дюкана ...на фигурата .... какви ПЛОЧКИ ще направи

А де, де такъв късмет  Joy  Joy  Joy

# 604
Значи тези дни ...необичайно за мен ...ми се яде нещо сладко ... та вчера забърках крем карамел ... добре го забърках нооооооо с печенето пак се провалих ( и тази тава изхвърлих) ...днес "личния ми теч " е намалял направо на спиране отива ...но пак ми се яде сладко ... така че този път ще заложа на сигурно ...ще забъркам КЕКСЧЕ ...
въобще както някой беше писал ...рязко се подобряват кулинарните умения на Дюканките ...
два дни аз да влизам в кухнята ... това си е постижение ...
а заради всички вас ( под вашия натиск) ...днес ще ощастливя гинеколожката ми с посещение ...
лелееееееее как ме манипулирате ....ей сега го осъзнах

kachulska .... не приемай режима като натоварване и "устискване" .... приеми го като нещо нормално ... аз за себе си ( в съзнанието си ) ...относно нережимните храни съм ги приела като "противопоказни за мен " .... все едно имам алергия към тях ... помисли ако ти кажат лекарите че например към свинското месо имаш алергия и ако хапнеш цялата ще се изринеш в ситни пъпки ...ще ти минава ли въобще мисълта да ядеш такова месо ...
другия ми съвет е ... разглеждай рецептите има много разнообразни неща и въобще не е "скучно и еднообразно" ...
аз със и без сметки ще карам втора фаза ....докато почнат да капят листата есенес

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 12:13 от Цоци

# 605
  • Пловдив
Ми нали сме секта  Mr. Green

# 606
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Честит празник на Фоли и Вани ник.

Бъдете живи и здрави и все по слабички  Laughing

Аз също съм от новобранците.Вчера ми беше първи ден ударен,и честно но ако не ви четях сигурно щях да се изкуша от нещо.Днеска втори ден.Стартирах с една пилешка супичка с много магданоз и застройка.Нося си риба на грил тиган печена,довечера вече имам избор от дробчета на фурна,супа или риба.Голямо разнообразие. Mr. Green Сутринта чинно си изядох лененото семе ,както и овесени и пшеничени трици по лъжица с кисело мляко малко.Остатъка от  киселото си го нося на работа,и си го направих на айран със степче.Леле стана убиец.Сръбвам с кафето,да видим накрая резултата от тая опасна комбинация. Joy
Лек ден за сега от мен,и на празнуващите ,весело изкарване. Peace

# 607
Снощи се обличам аз за "кварталната дюканска среща" .... щерка ми ме пита къде отивам ...казвам и а тя гадинката "искам да съм в стаята като кажеш на тати къде отиваш" ...идва мъжа ми и аз му казвам ... че отивам на среша с момичетата от ФОРУМА - ДЮКАНКИ .... той занемя после коментара му беше :
"..Малеееееее вие верно си ставате ГОЛЯМА СЕКТА .... сега и сбирки почнахте да си правите .... не мога да повярвам ТИ ЩЕ ХОДИШ НА КУПОН САМО С ЖЕНИ .... няма да пиете алкохол .....бе жена КВО ТИ СТАНА .... " после ми препоръча една много добра писихиатърка във военна болница ( справяла се с всякакви тежки случаи)

# 608
Да така триабва.Ама пониакога така ми се иска да си хапна нещо нережимно ,че едвам остисквам.Май сам малко стравна и за това така.Ама ниама да се отказвам.А тея картинки ще ме измачат.Ще викна ниакой тия дни да ми покаже как става,че ниама да се справа сама. Не сам толко довра с компютара. newsm78

# 609
Прегледах цялата тема, но не видях нещо - дали Дюкан успява да се справи и с целулита, че като вземах душ тази сутрин малееее......Ако някой е пробвал нещо ефикасно, моля да го сподели.    Целувки на всички.

# 610
vesi 70 аз се мажа с дева лифт и намалява.Ама триабва да измажеш поне 2-3 тубички.

# 611
Vesi 70. И аз като всчка жена имах целулит. За 2 маесеца и нещо откакто съм на режима, с пиенето на много вода и спортуването/аз почнах отново да ходя на фитнес след много време/  целулита ми го няма. Е не напълно имам още една идея / но трябва да си стисна крачето/, но нищо общо с предишния.

Та смело мога да кажа - да и целулита си заминава , както и излишните килограми. Успех ти пожелавам.

# 612
vesi 70, точно целулитът отива по дяволите от съчетанието на чисти протеини с вода! Затова е много важно да се пие много вода.

as_das welcome Пожелавам ти воля!

пухчо newsm74 И се радвай, ако комбинацията се окаже наистина опасна, но не ме питай защо Simple Smile

# 613
Ле- ле момичета, такава надежда ми вдъхвате.....Обичам ви.

# 614
Намирате ли ги тея трици.Аз никаде не мога да намеря.Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт