Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 295
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 750
Зеленку, аз пия също витамини и калмацин, но пия Мултитабс и не съм забелязала повишение на апетита!
А ти си избери витамини, които съдържат микроелементи, защото тях ги губим като не ядем зеленчуци!
За тофуто го прочетох ,тук в темата, а не в книгата! Днес купих едно, ама не смея да го ям!
А пак за витамините аз много пия и освен, че ми стават ноктите здрави, друго не ми е повлияло!
Но всеки е различен и при тебе може да е друго!
Трябва да стягам за утре храната!
Иначе ми е супер с вас, ама вече едното детище мъжкото ми дава зор да се махам от компа!

# 751

След вчерашната среща, съм още 0.6 кг надолу  :

Мда, подарила си ми го на мене Thinking Сега какво да те правя, питам аз и отговор не искам Crossing Arms

Зеленко, абсолютно е логично да имаш повишен апетит от витамини. На мен ми се ядеше змейски след няколко дни прием на бирена мая - спрях я и апетитът ми се върна в руслото.

sofi4, могло е да ги изчакаш да се размразят. А иначе са си лепкави, да. Особено на Камарко ролцата. И най-добре са си сурови.

Цоци, супер, видя ли че няма страшно! Радвам се, че лекарката е била толерантна с това, че си на режим!  bouquet

# 752
Е , не ме посъветвахте нищо за лющещото ми се лице и явно на никой не му се е случвало. Утре ще отида на дерматолог- пък да видим. Забравих да честитя на рожденичките- да са ни здрави и щастливи  bouquet!

# 753
Аз не съм имала до сега проблеми, но започнах да пия, за всеки случай, Ескимо-3 и фолиева киселина. Мисля да си взема и калмацин, но другият месец newsm78

# 754
Nino4ka, Hug правилно решение,щом никой не е писал,значи няма такъв случей.
Цоци Hug на това му се вика хубава новина Whistling

# 755
Здравейте на всички отслабващи!!! Дайте съвет: цялото ми лице е с много малки пъпки и се лющи- дали това не е от диетата или май съм за дерматолог! Вие как си набавяте витамини??? Praynig

А ти как мислиш?
Ако детето ти се обрине ще го заведеш ли на дерматолог?

# 756
  • софия
Цоцииии, Hugрадвам се много за прегледа и състоянието ти.Сега остава да намерим доброволки-дюканки.Да те вардят да седиш мирна утре. Mr. Green

# 757
И пак да припомня Laughing
Среща в Бургас!!! Неделя (01.06) от 16ч.
Лека вечер luvbed

# 758
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
dilu, и аз съм в твоето положение. През ударната фаза свалих 4кг. и от тогава ни напред ни назад, вече 15 дни. Все още не съм се обезкуражила, режимна съм, карам 5П/5ПЗ. Днес ми е първи ден П. Мисля известно време да направя 1/1, може пък нещо да се раздвижи. Rolling Eyes

момичета, дайте си менюто, може другите да видят нещо, което ви убягва  Hug
някой каза за консерва риба в собствен сос - само риба тон е наистина в собствен сос, всичко друго е заливка от вода и олио  Confused
При мен менюто е горе-долу това:
1. Закуска - чаша топла вода с лимон и подсладител, кафе чисто, без подсладител, 3-4 с.л. кисело мляко "Верея" 0.1% с 3с.л. овесени трици и 1 с.л. студено пресовано, без термична и химична обработка ленено масло/от днес, предните дни счукано ленено семе/, вода
2. Междинна закуска - ако съм в П я пропускам, ако съм в ПЗ - краставица, домат или сурова чушка с извара с копър;
3. Обяд - парче печено пиле/купешко/, половинка печена риба с извара с лук, копър, ситно нарязана кисела краставичка или с горчица/с кисело мляко/, понякога консерва риба в собствен сос, ако съм навън пилешко на скара, ако съм в ПЗ - таратор и същото със салата или салата с рачешки ролца
4. Вечеря - дробчета, сърца, риба или пиле, с извара или салатка, желирано кисело мляко
Водата ми е към 3 литра дневно, кола не съм пила още
 запаметила съм си линк за една гимнастика за прочистване
Почнах и някаква лека гимнастика, тенис на маса поне час, качване и слизане на стълби, танци - сменям ги
Корема не го чувствам твърд или подут, не ми е лошо или каквито и да са други проблеми - засега

на първи прочит,  Thinking че и на втори, всичко ми изглежда добре  Hug
дано се включи някой по-напреднал с материала  Laughing и да даде съвет, а и винаги можеш да провериш как ще ти подейства 4/3 или 1/1

# 759
Ниночка, лющенето може да е от липсата на мазнини -при много суха кожа се получава, пъпчиците може да са от жегите, или от чистене на токсините, но при всяко положение ти трябва консултация с вещи по въпроса извън форума.

Бърз въпрос към подклуба---каква фолиева киселина пиете, демек от коя марка сте доволни и на опаковките сигурно пише от съответната в каква доза, нали

Цитат
При мен менюто е горе-долу това:
1. Закуска - чаша топла вода с лимон и подсладител, кафе чисто, без подсладител, 3-4 с.л. кисело мляко "Верея" 0.1% с 3с.л. овесени трици и 1 с.л. студено пресовано, без термична и химична обработка ленено масло/от днес, предните дни счукано ленено семе/, вода
2. Междинна закуска - ако съм в П я пропускам, ако съм в ПЗ - краставица, домат или сурова чушка с извара с копър;
3. Обяд - парче печено пиле/купешко/, половинка печена риба с извара с лук, копър, ситно нарязана кисела краставичка или с горчица/с кисело мляко/, понякога консерва риба в собствен сос, ако съм навън пилешко на скара, ако съм в ПЗ - таратор и същото със салата или салата с рачешки ролца
4. Вечеря - дробчета, сърца, риба или пиле, с извара или салатка, желирано кисело мляко
Водата ми е към 3 литра дневно, кола не съм пила още

Би могла да вмъкнеш варено яйце или една пържолка, примерно на междинната закуска на П дни, на смесените дни може и така да си стои стига след това да си наваксаш протеините на обяд или по късно
Можеш да избягваш готовото пиле примерно и да не прекаляваш с рачешките ролца
Може да вмъкнеш и нещо протеиново за следобедна закуска (а също и на сутрешната в Пдни особено, ако после ще пропускаш междинната).
Но иначе ми се струва добре.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 22:30 от svetlat

# 760
  • Varna
Здравейте мили Дюканки!
  bouquet  за хубавата темичка!
Моля ви помагайте!В Сливен съм и не мога да си намеря трици, а защо не си взех от Варна да ме пита някой... Моля ако някой знае къде има магазин да ми пише - може и на лични!
Хубава вечер на всички!

# 761
аз пия фолиева киселина Folacid - по 1 на ден и Герисан - по едно на ден. Имах проблеми с имунната система и затова е Герисана. Иначе за лицето, аз пък все още имам акне ( на почти 26 съм) и то понякога пъпките са доста дълбочки. И аз мисля да отида на дерматолог, но все не мога да се наканя, а и да си призная, незнам къде да отида и кой е добър и кой не.

# 762
Крем-карамел (без карамел)   chef  chef Да не ми се скарате, че е много с 500 мл прясно мляко 0,1%, 5 яйца, 15 хапченца подсладител и 2 ванилии ...
ralej - тези хапченца подсладител стават ли за термична обработка?

# 763
Софич, можеш да си потърсиш специалист тук http://www.derma.bg/

Emi нетлъсто говеждо пише че може, аз не знам кои части са нетлъсти
Я кажи какво стана с Мамица

# 764
  • София
Здравейте.
Надявам се не е коментирано, да не получа главан по тигата (хахахахахаххаха, няма да го коригирам, така го написах спонтанно), но в Билла има страхотно прясно говеждо и не е безбожно скъпо- порция филета за две хранения излизат около 4лв.
Загрях тигана, натърках ги с чесън , солм пипер, сложих за секунди да запечата от едната страна и после въртях до пълна готовност. Станаха невероятни. Това по повод, че леко ми писна пилешкото. Утре ще купя още и ще снимам Simple Smile
Успех на всички !

Общи условия

Активация на акаунт