Група сектантки - фини Дюканки - 105 тема

• 44 358
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 855
rivela мерси мила ,макар да не съм успяла напълно,защото не се справих с последния килограм,но просто усещам ,че ми трябва малко разнообразие и затова реших ,че ми е време за трета фаза.Пък там ,ако случайно почна нещо да качвам ще му мисля.
veneras супер си ,направо ти завиждам за бюста.И моя едно време беше такъв, ама беше Sad

# 856
Добро утро, вчепа почнах за n-ти път и вечерта пак провал Cry
Днес почвам отначало ударния. Да му се не види- 3-4 кг искам да сваля и нямам воля Cry

И аз съм така, с 5-6 кг за сваляне и най-накрая се стегнах и имам воля. Минах 5 дни ударен, днес ми е 4 ден смесен (схема 5ПЗ/5П) и резултата за тези 9 дни е - 3кг. Със сигурност не се виждам месеци да я правя, дано успея да ги задържа после. Успех и много воля.  Hug

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 17:44 от Анонимен

# 857
# 858

Здравейте! Днес се върнах от дерматолог , заради обрива и лющенето на лицето ми.Той каза , че това е пренасищане на белтък в организма.Препоръча ми да не ям месо , мляко, яйца- ами какво да ям тогава newsm78 Хич не искам да я спирам диетата, защото се чувствам добре baby_neutral Моля ви посъветвайте какво да правя Thinking

Здравей! Аз миналото лято бях така-обриви, които сърбяха, а като ме напечеше слънцето, ставаха мехури, които си боляха. Лекарката ми каза да пия ударно Витамин С и да не консумирам протеини и белтъчини поне 1 месец. Намаляха обривите, но изчезнаха едва есента, когато слънцето вече е по-слабо. Опитай да пиеш Витамин С.
И сега се притеснявам да не стане като миналата година  Confused

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 12:34 от играчка-плачка

# 859
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ееееееей, най-после изчетох темичката. Два дни не съм чела и .......  #Crazy

Ама то нормално де  Party

Аз нямам с какво да се хваля - седя като тухла на 95.5 и ни напред и назад. Ама ще видят те  #2gunfire Ще ги преборя.

Да ви кажа (с малко закъснение) - много беше хубава срещичката. И всички са тооолкова сладкиии  Hug Hug.

Инак и аз не съм от Надежда, не съм даже и от Люлин  Joy - а от Хаджи Димитър. Ама не ме върнаха бре! Пуснаха ме и се държаха мило с мен  hahaha.

Fair Lady - стра'оооооооотен резултат   bouquet  bouquet и  welcome

Чут Чут - страхотно начало - дано все така да ти върви.

La Fornarina - абе тея твоите деца са неземни бееееее!  #Crazy Възхитена съм! Да са ти живи и здрави   bouquet

Гуди  smile3501 smile3525.

На всички милички душички  Hug  bouquet Hug.

Чатърките - вий сте мойта голема либоффф   mrstraetz

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора  newsm78 Thinking

# 860
Цвете 12, добре че имах по голям/ в тоя случай благословя мама и баба/ та и след сваленото от него - 9 см. си е още там. Че щях да плача много. Ама поне сега си намирам повече сутиени, че преди няма братче .ХИхи

ПП. Поли - Уоли - много мерси мацка ,  smile3525

# 861
Здравейте момичета.

От днес и аз се присъединявам към вас. Интересуваме има ли някоя от Вас, която да е на режима на Дюкан и да има заболяване на щитовидната жлеза, тъй като аз съм с Хашимото и не знам какъв ще е ефекта
Аз съм с Хашимото, с остеопороза, с пионифрит(не знам така ли се пише newsm78) и камъни във бъбреците и т.н. , но се чувствам чудесно newsm10 Лекарствата продължавам да си пия.
За 20 дни свалих 5кг. ,сега съм в застой 20дни, но пак ще потръгне Peace
Не се притеснявай и започвай.

# 862
Момичета искам да споделя нещо, понеже в последно време четох на няколко места, че някой имат смущения в цикъла и т.н. (Цоци какво стана с твоя гинеколог надявам се всички е ок  Wink
Та аз вземам противозачатъяни Ясмин, но ми дойде във вторник а все още имах 6 хапчета в опаковката. Разбира се, звънах н агинеколога си и си запазих час веднага. Прие ме човека, прегледа ме гинекологично и на ехограх, всичко си беше ок, е като изключим по ранния цикъл, но си поговорихме с доктора и се разбрахме за сега да ги спра хапчетата, оказа се че по негово мнение Ясмина н амен ми идва малко слад понеже явно имам по завишено количесто женски хормони и малко по силн аимунна система а Ясмина е най слабодозирания продукт на пазара и просто при мен се получава такава аномалия, но както и да е това. Идеята ми беше че аз обясних на какъв режим на хранене съм, споменах и за оплуването на "опасната" диета по БТВ и т.н и човека си ми каза съвсем отговорно, че този ражим на хранене не може да ми причини някакви вреди (в гинекологичен план разбира се все пак той е гинеколог) и промените и някои незначителни проблеми в цикъла каза че определено се дължат на намаленото тегло, но също така ми каза че организма ми ще свикне с това тегло и когато започна да задържам тези ефекти ще отшумят. Така че скъпи дами ако някои се опита да ви сплаши спокойно може да му се измеете. Малко дълго стана но реших че многа да споделя, може би има и други като мен сред вас. Hug

# 863
  • София
Благодаря,Татит . Децата - неземни,а майката стъпила здраво на земята - демек - тежи си на мястото  Sick ... дали са от мен ... Grinning

Венерас, браво! ...и аз в групта на позеленелите

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 12:49 от La Fornarina

# 864
Среща в Бургас!!! Неделя(01.06) 16ч в пицария Джърси
Пицарията се намира отстрани на Новия свободен, от страната на новата поща.
Ако някой не го знае да ми пише на лични ще дам и тел. Peace

# 865
veneras,
Разгледах снимките..... Страхотна разлика  bouquet  bouquet  bouquet

Как се мотивирям тук, от вас, момичета....не е истина!  Hug

# 866
Пак здравейте!
Вчера забравих да поздравя прекрасните абитуриенти
Лабелло, честито завършване, желая ти винаги да се чувстваш на 19, и толкова красива и на 99   bouquet Имам подозрения, че в един и същи ден сме били на едно и също място, съдейки от снимката ти, и аз бях на изпращане на абитуриент същата вечер, може да пиша на лични, да се уточним  Grinning
La Fornarina-  много е красива щерката ти   bouquet
Танич - синчето е прекрасно, на мама прилича! Hug Успех!
Fair lady - страхотен резултат #Crazy - браво! Аз съм започнала 1 месец преди теб, почти от същите кг., досега имам свалени 29, с подкрепата на приятелките от тук. Отначало бях diameter, сега съм radius   Embarassed Laughing
houp специални поздрави от Шумен  Hug, когато се прибереш се обади. И 2,5 кг. от 12.05 до сега въобще не са малко, както казва Орелия - цели 2,5 кг. По-добре по-малко, но равномерно и завинаги.
Mira(vatan1919)
  - покрай нережимните храни, защо не направиш и една зала за режимни Дюканки, мисля, че ще има страхотен оборот и успех newsm78, като гледам как сектата се разраства лавинообразно Laughing
Sofi4  не прекалявай с рулцата от раци, Дюкан ги разрешава, но съдържат  нишесте и захар. Аз ги хапвам не повече от 2-3 на ден, иначе много ги обичам, ама се удържам, ако почна - един пакет не ми стига. ползвай ги за "гризкане", когато много ти се хапва нещо нережимно.
Цоци - радвам се за теб, че със здравето всичко е наред  bouquet, почивай повечко. И за кантара - на мен сутрин не ми се слиза от него, като видя килограмите  Flutter hahaha
Доре  вътрешния ти глас много нережимен  Laughing
Гуди   bouquet - ти не си ли вече в трета, душко  #Crazy чудесни панталонки, и това в тях  Joy
Честито на всички с месечинки.
  bouquet
На задържащите искам да кажа, да не се изкушават с нережимности,
почти всеки има период на задържане, ако успеете да го преодолеете без нарушаване на режима, почвате пак да сваляте. Личен опит.

Амидала - ако не ти харесват ролцата, не ги яж, не са задължителни, въпреки че са разрешени. Балсамов оцет и аз ползвам, на шишенцето не пише да съдържа захар, но пък има гроздов малц, който ми се струва въглехидратен. Но 1-2 ч.л. в салатата, не мисля, че ще е фатално.

венерас   #Crazy Shocked ти си модел на секси бельо, нали?
Ниночка, остава само рибата, ама едва ли ще издържиш дълго време всеки ден  само на риба, в краен случай помисли за преминаване на друг режим

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 24 нови отговора.[/color][/color]
Спирам да пиша, че ще се стъмни, докато публикувам.

# 867
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Благодаря,Татит . Децата - неземни,а майката стъпила здраво на земята - демек - тежи си на мястото  Sick ... дали са от мен ... Grinning

Сигурна съм, че и майка им е прекрасна! Даже може и една снимчица да покаже  Hug Flutter

Венерас - браво   bouquet. Изглеждаш супер. Само не знам откъде искаш още да сваляш. Аз за бюстаааа - ми   Confounded(позеленех от завист).

Радиусче  Hug Heart Eyes

# 868
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug Hug Hug Hug Благодаря момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
толкова мъдри неща исках да напиша  Crazy а те взеха, че се изпариха  Laughing ще карам по спомени  Laughing
Цоци - можеш да пиеш пектин на хапчета - помага за 00 (проверих ефекта върху половинката  Wink имах да си връщам)
венерас (дано не бъркам ника) -  Shocked лъвица си ни ти  Hug
срамежливата мацка със занижените цели   Mr. Green - сладкишче, в началото от пусти срам писах, че искам 75 кг, а през цялото време ми се искаше нещо с 5 отпред (на ръст 158 не е изхвърляне, или поне не съвсем). Бодито ми тъпо и упорито отказваше да сваля след 75 кг -  Hug решило горкото, че си е изпълнило задачата.  Stop Да, ама не - пришпорих го, но не е  лесно. Та от мен акъл (все едно имам  Crazy ) удряйте направо в целта Hug
някой писа, че има + без ГГЗ, МЦ, ПМС, и други "мръсни" съкращения - случва се  Hug може тялото да помни тези килограми, може нещо друго да е - давай нататък  Hug

Blush ще си повикам малко - днес нали ми е позволено  Mr. Green
Дружината - къде сте бря  Heart Eyes Heart Eyes
Кръщелничките ми -  Heart Eyes Heart Eyes Убичам си ви Heart Eyes Heart Eyes и трите  Mr. Green
спамърки/чатърки/сладурчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ако пак има нов отговор няма да го чета  Sunglasses
 Joy Joy Joy

# 869
Татит, Радиус, Гуди, мале изчервих се. И аз се радвам безкрайно от постигнатия резултат. Преди все бях слаба, после станах за една зима кюфте, добре че разбрах за режима и си наложих волята да го спазвам и ето резултатите са ясни.

Ще взема да се пробвам за модел , като достигна кг. дето ми дава дюкан--хехе тва е майтап, за моделството Laughing Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт