Денят на детето наближава, МАРТенчето подаръци ще получава!!!

• 10 991
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
и ние сме там Simple Smile 3 броя !! Аз от 14.30 съм на кормуване, но ще имаме един час за разходка Simple Smile Simple Smile  Hug

# 31
Поли, толкова се радвам, че най-накрая писа! Ако искаш вярвай, но днес си мислех за теб... е, не само днес. Но сутринта си помислих за теб и ти се появи. Как сте с бебчо? Днес ще ходиш ли на срещата? Аз не съм много сигурна - всичко зависи от мъжо, дали ще му се ходи и то с толкова много мами. Ще се опитам да го залъжа нещо, аз си знам как  Mr. Green

# 32
  • София
desitka* аз имам колектори, но не са ми удобни и слагам само подплънки. То с нашето повръщане на кърмата изцеждам колкото за половината хранене да е на кърма, другата половина АМ. Деси ти беше май давала една таблица колко трябва да изяжда на денонощие бебето спрямо килограмите.

Гошко вече си поспива по 7-8-9 часа и забелязвам от няколко дни че му се събират само 5 хранения на ден.

polina13
днес в 13 часа входа на Южния парк от към бул. Гоце Делчев, едно червено кафе.

Ние ще пропуснем разходката ще излезем в района на Младост защото няма кой да ни докара, а и на мен с количката и таксита не ми се разправя.

# 33
еее най накрая ще се запознаем с повече мами
деситка понеже явно и 3те сме горе доло един калибър ще си разреша да ви напиша нещо от февруарската тема на което много се смях .та там една мама твърди че е отпрала задник с размерите на Южния парк, а мъжът й вече трябва да се води едър земевладелец

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 11:28 от цвети...

# 34
Поли, и аз си мислех за теб, че много отдавна никаква не си се мяркала и че ако те срещна пак някъде случайно,няма да те оставя да си приказваш по телефона тоя път Hug Hug Hug

Аз може бе ще пропусна срещата...съмнявам се, че ще успеем. Отиваме да си сменяме гумите на колата в Дружба /че още караме със зимните/. И до Метро трябва да прескочим за малко... Ако случайно се завъртим в района, ще е по-късно. Имам телефони на Деситка и Диана, ще ви проверя къде сте.

# 35
Ееее Поли, добре завърнала се  bouquet
Диди, хотела е супер, много ми харесаха снимките, много модерно, запазих си линка за догодина Wink

Аз се върнах от изпит и съм доволна. Пожелавам на мацките с изпити успех и да е лесно, като при мен (минах с преписване Embarassed) Flutter

Чили, и аз не ти отговорих, защото доколкото си спомням ти каза "Не ми казвайте да гледам детето - моя син и през час да го слагам на цица все ще яде" ..пък аз като питах моята педи, тя ми каза точно да гледам детето и да се водя по това. Така, че няма какво да кажа, не знам каква е формулата.

За люлките, по-готино е от шезлонга, имат мелодии по които бебето се заслушва и механично люляне или пък вибрация, така не си вързан постоянно до бебо а можеш да натиснеш копчето за люляне и да си вършиш някаква работа наоколо Simple Smile

Приятна разходка в Южния, аз сигурно ще стигна най-много до Редутския.

# 36
  • София
Хехехе Поли, добре завърнала се при нас  Hug
Ането, браво за изпита- надявам се и аз така да мина  Whistling

...аз смятам ,че бебето само си показва как му е най-добре
Напълно съм съгласна  Peace

# 37
Оооооооооо, Поли! Приятно ми е да те видя във форума.

Ние не сме на режим за храненето. Много често Дея яде през 4, даже през 5 часа. Нощно време се е случвало да прави паузи по 10 часа, но не винаги разбира се. Интересното е, че после си се наяжда със същото количество, както и когато яде на по-малки интервали. Ако и дам точно на третия час много често изяжда само част от млякото, а понякога въобще не иска да погледне шишето. Колко Аптамил съм изхвърлила по този начин...

# 38
   Здравейте на всички.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, КОИТО ИМАТ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС.

За отиването на почивка - ние май няма да успеем. Най-много да се разходим до Гърция, но трябва преди това да извадим паспорт на малката.

За оставянето на бабите и дядовците. Еми Лили разбира отдавна. Първите два меесца спехме във хола, че беше по-топло, а след това се преместихме в спалнята и тя веднага усети, че е на друго място и първите няколко вечери заспиваше трудно и се будеше често. През деня може да я оставиме да я гледат, но вечер не става. Пробвахме няколко пъти да я оставим да я нахранят и да заспи (тя заспива към 22.00), но и двата пъти бяхме извикани по тревога след 30мин. Плаче, не иска да яде и не заспива на чуждо място. Свикна да си заспива в нейното легло и сега не иска да заспи дори на нашата спалня. Просто излизането вечер е мираж.

Марги, направо се чудя на смелостта ти да оставиш Дея на бабата и дядото и да отидете на почивка без нея. Както описах по-горе ние не можем на ресторант да отидем, камо ли на почивка без нея. Но ако решите да почивате  в Сандански може и да се видим. Ние и без това понякога ходим там, защото парка им е много хубав. В Петрич нямаме такъв. Ще бъде много хубаво да срещна поне една мама с нейното бебче от този форум.

# 39
  • Sf
Здравейте, майчета.

Ние се върнахме от Варвара. Отивам да ви чета и после ще се включа пак.  Hug

# 40
  • София...........
Здравейте Simple Smile

Марги(знам, че ти ползваш) и другите мами, изкажете си впечатленията от преносимите кошарки на Бертони и Чиполино? Каква да купувам?

# 41
Здравейте мамчета,отдавна не съм се включвала.Но моя комп е развален и мъж все го оставя за последен и още чакам.
Ние с Любо сме добре,вече сме над 6кг.Растем добре,ходим по разходки,и т.н.
Не съм ви чела назад,но като си пусна нета и ми направят компа.

# 42
  • София
Здравейте, майчета.

Ние се върнахме от Варвара. Отивам да ви чета и после ще се включа пак.  Hug

Ааа, не така...Разкажи как беше, приложи снимков материал  Party

А за оставянето на бебоците- ние на 8ми юни сме на вечерна сватба и майка ми ще си дойде от Англия да гледа Еми, но ще спи в къщи, а няма да ми я взима. Та като ще си идва ще използваме промоцията до край и смятам да се налудуваме с мъжо по барове и дискотеки  Crazy 
(Сега се сещам обаче- какво ще правя с млеконадоя  newsm78 Ще се цедя по тоалетните на дискотеките ли  #Crazy  )

А на море ще си ходим и Емката ще си е с нас   grinning039

# 43
  • Sf
За Варвара: има три открити басейна с топла минерална вода. Бунгалата са нови, ресторантът е ок, включително и жива музика имат. Много е удобно, че всичко е компактно - можеш да си оставиш бебето да спи в бунгалото, пускаш бебефона и - купон в ресторанта. Аз както не бях излизала от три месеца - много добре ми дойде. Цените и телефоните за резервация ги има в сайта, който пействах преди. Пътят от София до там е един час. Ако някой се интересува, мога да дам инфо и на лични.

Бебета имаше доста. Лиза плува и двата дни в басейна. Дори се сдоби с бански по този повод.  Mr. Green

Снимка:

# 44
Здравейте, незнам при вас как е но при мен е някакъв кошмар. Малкия много трудно заспива- дори навън само реве и не може да заспи Sad, през другото време пак само мрънка и не иска да го оставя в креватчето, а и все още ни мъчат гадните колики. Дайте моля ви някакъв съвет  - направо ме е страх да излизам сама с него.

Общи условия

Активация на акаунт